Mitsubishi Shortlease

Japanse auto's staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Ze zijn bijzonder betrouwbaar, laten u niet zomaar in de steek en als er toch iets mis is, is het zelden iets ernstigs. Dat geldt ook voor Mitsubishi. Mitsubishi maakt betrouwbare auto's die toch heel comfortabel zijn. Eigentijdse lease auto's, meestal ook stoer, en opgewassen tegen elke klus.

Wij bieden u onder andere de populaire Mitsubishi Space star en de volledig elektrische Mitsubishi i-MiEV. Bij beide auto's profiteert u van een gunstige bijtelling van respectievelijk 14% en 0% en bovendien zijn ze niet duur. Ook de stoere Mitsubishi Outlander PHEV, ASX en Mitsubishi Pajero kunnen wij u leveren.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Aantrekkelijke Shortlease

Bij VWP Shortlease profiteert u van gunstige lease tarieven en voorwaarden en een grote mate van flexibiliteit. U leaset al een auto vanaf twee maanden en daarna profiteert u van een opzegtermijn van slechts 1 week. Leasen bij VWP Shortlease brengt dus geen enkel financieel risico met zich mee. Vraag vandaag nog een lease offerte aan voor de Mitsubishi van uw keuze, en laat u verrassen door onze gunstige tarieven en voorwaarden!

Is een Mitsubishi leasen iets voor u?

Shortlease heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele operational lease. Mogelijke redenen om te kiezen voor shortlease zijn de grote mate van flexibiliteit en een zeer klein financieel risico. Mitsubishi shortlease leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld starters, ZZP'ers en voor zelfstandig ondernemers met een flexibele vervoersbehoefte. Ook voor grotere bedrijven is korte termijn lease interessant, vooral tijdens een eerste aanstelling van een nieuwe werknemer of bij behoefte aan een flexibel wagenpark.

De voordelen van
VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen
  • De grootste keuze
  • Directe levering uit eigen wagenpark
  • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties