• vanaf p/mnd
  € 685

  Tesla Model 3

  Tesla Model 3 Standard Range Plus RWD, vooruitstrevend en populair, 4% bijtelling en een actieradius van 409km (WLTP)
   

  vanaf 4% bijtelling
 • vanaf p/mnd
  € 725

  Tesla Model Y

  De volledig elektrische Tesla model Y RWD, maximale veelzijdigheid voor passagiers en bagage (WLTP=ong. 455km). 

  vanaf 16% bijtelling
 • vanaf p/mnd
  € 835

  Tesla Model 3 Long Range

  Tesla Model 3 Long Range, dual motor all wheel drive. De ultieme maatstaf in elektrisch rijden met 4% bijtelling en actieradius van 560km (WLTP).

  vanaf 4% bijtelling
 • vanaf p/mnd
  € 875

  Tesla Model Y Long Range

  De Tesla model Y AWD, Long Range, (WLTP=ong. 533km), voorzien van twee ultra alerte onafhankelijke elektromotoren, voor een betere handling, tractie en stabiliteit.

  vanaf 16% bijtelling
 • vanaf p/mnd
  € 1310

  Tesla Model S

  Tesla Model S
  All-Wheel Drive Spec5
   

  vanaf 8% bijtelling

Tesla Shortlease

Tesla Motors is een belangrijke pionier op het gebied van volledig elektrische auto’s en autonoom rijden. Met de Tesla Model S en de Tesla Model X is de Amerikaanse autofabrikant van innovator Elon Musk met twee belangrijke modellen vertegenwoordigd op de autoleasemarkt. De Tesla Model S en Tesla Model X zijn echte premium zakenauto’s: ze zijn van alle gebruikelijke luxe voorzien en combineren dat met unieke features zoals het Autopilot-systeem van Tesla, waardoor autorijden minder belastend is voor de berijder.

Doordat Tesla alleen volledig elektrische auto’s produceert, profiteert u als zakelijke rijder altijd van het lage bijtellingstarief van 4% bijtelling. Naast het lage bijtellingstarief kunt u met een Tesla (meestal gratis) gebruikmaken van het groeiende Superchargers-netwerk: dit is een netwerk van laadplekken waar u uw Tesla op de hoogst mogelijke snelheid kunt opladen.

Het is Tesla’s missie om een revolutie in de transportwereld teweeg te brengen en daarvoor heeft het bedrijf een hoeveelheid batterijen nodig die gelijkstaat aan de batterijproductie in 2018 wereldwijd. Het bedrijf heeft het heft in eigen handen genomen en besloten een enorme fabriek te bouwen waar batterijen voor de Tesla auto’s geproduceerd worden die zuiniger en krachtiger zijn dan welke andere batterij dan ook.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Tesla Model 3 leasen

Een belangrijk onderdeel van de geplande wereldwijde emissievrije auto-revolutie is de ontwikkeling en productie van de Tesla Model 3. De Tesla Model 3 is door de Amerikaanse overheid benoemd als ‘veiligste auto ter wereld’ en moet de eerste elektrische auto worden die betaalbaar is voor de massa. De catalogusprijs zal tussen de 35.000 en 50.000 euro liggen, waar de huidige Tesla-modellen beschikbaar zijn vanaf een minimumprijs van ongeveer 80.000 euro. De leasetarieven zijn op het moment van schrijven nog niet bekend.

De Tesla Model 3 lijkt veel op de Model S, maar is een stukje compacter. De actieradius van de Tesla Model 3 bedraagt minimaal 350 kilometer. Qua design valt de aerodynamica van de auto op alsmede het dak: deze is bijna compleet van glas waardoor iedereen in de auto kan genieten van panoramaview. De auto bevat voldoende ruimte voor vier of vijf volwassenen en is daarmee ook zeer geschikt als gezinsauto.

Een Tesla leasen? Doe vrijblijvend een aanvraag voor een Model S of informeer naar de mogelijkheden voor het leasen van een Model 3 zodra deze beschikbaar is.

De voordelen van
VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen
 • De grootste keuze
 • Directe levering uit eigen wagenpark
 • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties