private shortlease

Privé shortlease bij VWP Shortlease – van 1 tot 24 maanden

Privé shortlease, bij VWP Shortlease begrijpen we dat u als particulier niet vast wilt zitten aan een leasecontract van vele jaren en daarom introduceren wij privé shortlease naast onze zakelijke shortlease. Speciaal voor particulieren die gebruik willen maken van de flexibele voorwaarden van shortlease. Privé shortlease, ook wel private shortlease genoemd, wordt steeds populairder en dat komt onder andere door de volgende voordelen:

 • Minimale looptijd vanaf 1 maand.
 • Leasecontract per dag opzegbaar.
 • De nieuwste modellen direct beschikbaar; uw leaseauto kan binnen 2 dagen geleverd zijn.
 • Geen financiële risico’s: u hoeft niet al uw spaargeld aan te spreken voor een nieuwe auto.
 • Reparatie, onderhoud, banden, all-risk verzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer inbegrepen.

Wilt u voor 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden een auto leasen? Onze shortlease acties zijn ook voor particulieren beschikbaar, wij nodigen u van harte uit een kijkje te nemen en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Hoe werkt shortlease privé?

Ga in het menu naar 'shortlease privé' en selecteer hier private shortlease acties. Zoek op deze pagina uw gewenste auto en selecteer de auto. Op deze pagina vind u een aanvraag formulier. Deze is geheel vrijblijvend in te vullen. Vul alle velden in en klik op de knop offerte aanvragen. Vanaf dit moment is uw private shortlease aanvraag verzonden en zal deze in behandeling worden genomen door VWP Shortlease. Voor acceptatie van uw aanvraag dient u aan te kunnen tonen dat u een vast woon-verblijfadres heeft in Nederland. Dit kunt u doen door middel van het maken van een kopie/foto van uw NAW-gegevens die vermeld staan op een officieel document. VWP Shortlease hanteert een minimale borgsom van €1000,- per in te zetten auto.

Shortlease privé acties

Private shortlease de nieuwste modellen

Bij VWP Shortlease leveren wij onze private shortlease auto’s direct uit voorraad: we hebben de beschikking over een compleet wagenpark met de nieuwste modellen van vele merken. Populaire leaseauto’s in de categorie ‘stadsauto’ zijn bijvoorbeeld de Citroën C1 Feel en de Volkswagen Up. Wilt u meer ruimte? Overweeg dan bijvoorbeeld de nieuwe Volkswagen New Polo of een bijzondere auto zoals de MINI One 5-deurs.

Maakt u veel kilometers, wilt u maximaal comfort en ruimte tijdens uw reizen? De Volvo XC40 en Renault Talisman zijn geweldige luxewagens die u gegarandeerd veel rijplezier opleveren.

Particulier shortleasen is eenvoudiger dan ooit

Private shortlease werkt op dezelfde manier als shortlease zakelijk en is altijd op basis van full operational lease. Wat betekent dat?

De getoonde prijzen zijn altijd  inclusief alle mogelijk bijkomende kosten, zoals:

 • Wegenbelasting
 • Btw
 • Allrisk verzekering
 • Vervanging van banden
 • Rente
 • Onderhoud van de shortlease auto
 • Reparatie
 • Vervangend vervoer na 24 uur (eventueel uit te bereiden met vervangend vervoer per direct)
 • Het door u gekozen aantal kilometers

Met full operational privé shortlease hoeft u dus alleen nog maar te tanken en te genieten. Zorgeloos autorijden is voor iedereen haalbaar.

Bekijk onze shortlease acties, vraag snel een geheel vrijblijvende offerte aan en ervaar het gemak van VWP Shortlease.

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417

Veel gestelde vragen privé shortlease

Veelgestelde vragen privé shortlease

Moet ik een aanbetaling doen?

Nee, wilt u een auto als particulier shortleasen bij VWP Shortlease, dan vragen wij u hiervoor een borgsom te voldoen. Dit bedrag is minimaal €1000,- en is afhankelijk van de door ons getoetste kredietwaardigheid. Uw borgsom wordt terugbetaald aan het einde van het leasecontract mits aan alle contractregels is voldaan.

Hoe vraag ik een private shortlease offerte aan?

Ga in de menubalk naar ‘Shortlease Privé’ en zoek hier uw gewenste auto. Selecteer deze middels een klik op de afbeelding en u komt op de autopagina. Hier vindt u alle relevante informatie omtrent de auto en de tarieven. Bent u eruit? Vul dan de velden in van het aanvraag formulier en u ontvangt vrijblijvend binnen een werkdag een offerte.

Zijn de prijzen op jullie website inclusief of exclusief btw?

De op onze website getoonde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Kan ik contant betalen?

Nee, VWP Shortlease accepteert geen contante betalingen of credit card betalingen.

Wat zijn de voorwaarden waar ik aan moet voldoen?

Voordat wij u als klant van VWP Shortlease kunnen verwelkomen, voert de afdeling acceptatie een kredietcheck uit. Op basis hiervan maken zij een risicoprofiel en bepalen  de acceptatie en de hoogte van de borg. De borgsom bedraagt minimaal €1000,-.

Kan ik de auto ophalen?

Ja, het is mogelijk de auto zelf op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. Wilt u de auto liever laten bezorgen? Voor slechts €75,- (exclusief 21% btw) bezorgen wij uw auto op een locatie naar keuze.

De voordelen van
VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen
 • De grootste keuze
 • Directe levering uit eigen wagenpark
 • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties