Shortlease privé

Op zoek naar de beste deal voor shortlease privé? Bij VWP Shortlease begrijpen we dat je als particulier een tijdelijke mobiliteitsbehoefte kunt hebben en niet vast wilt zitten aan een leasecontract van vele jaren. Dankzij ons grote wagenpark hebben wij altijd een geschikte aanbieding! Privé shortlease is een vorm van autolease waarbij je voor een korter periode een auto tot je beschikking kunt hebben.

Het biedt meer vrijheid dan traditionele autolease, omdat je niet vastzit aan een langlopend contract. In plaats daarvan kun je een auto leasen vanaf één maand tot 24 maanden, geheel afhankelijk van jouw behoeften en wensen. Het is een populaire keuze geworden voor mensen die tijdelijke mobiliteit nodig hebben zonder zich te willen binden aan langdurige verplichtingen.

Wat zijn de voordelen van shortlease privé?

Daarom hebben wij naast zakelijke shortlease, private shortlease! Speciaal voor particulieren die gebruik willen maken van de flexibele voorwaarden en voordelen zoals:

Flexibiliteit

Je kunt een auto huren voor een kortere periode, wat je meer vrijheid geeft om te kiezen welke auto je wilt rijden en hoe lang je deze wilt gebruiken. Zo kan je kiezen uit een automaat, handgeschakeld, op fossiele brandstof of elektrisch. Zo is er altijd een passende auto te vinden!

shortlease begrip

Lage kosten

Shortleasen kan voordeliger zijn dan het aanschaffen van een nieuwe auto, zeker als je een korte periode wilt rijden. Daarnaast zijn alle kosten bij het maandelijkse leasebedrag inbegrepen, waardoor je geen onverwachte kosten hebt. Denk hierbij aan de wegenbelasting en verzekeringen.

Geen zorgen

Bij particulier shortlease hoef je jezelf geen zorgen te maken over onderhoud, reparaties en verzekeringen. Dit wordt allemaal voor je geregeld! Ook zorgen wij voor een snelle acceptatie en krijg je geen BKR registratie!

Goede service

Bij shortlease particulier kun je niet alleen rekene op de goedkoopste shortlease auto's, ook kan je rekenen op een goede service. Als er iets aan de hand is met de auto, kun je contact opnemen met VWP Shortlease en wordt het probleem voor je opgelost. Dit kan veel rust geven en zorgt ervoor dat je altijd kunt rekenen op een betrouwbare auto!

Duurzaamheid

Private shortlease draagt bij aan duurzaamheid. Als je een auto shortleast, hoef je deze niet te kopen en hoeft er dus ook geen nieuwe auto geproduceerd te worden. Daarnaast worden de auto's van VWP Shortlease goed onderhouden en op tijd vervangen, waardoor deze zuiniger en schoner zijn dan oudere auto's.

Makkelijkere overstap naar elektrisch rijden

Voor veel mensen kan de overstap naar elektrisch rijden een grote stap zijn. Met een short privatelease kun je experimenteren met elektrische auto's zonder je meteen voor lange tijd te committeren. Het stelt je in staat om te ervaren hoe het is om elektrisch te rijden en te beslissen of het bij jouw levensstijl past.

Geen zorgen over de restwaarde van de auto

Als je een auto least, hoef je jezelf geen zorgen te maken over de restwaarde van de auto. Na de leaseperiode lever je de auto gewoon weer in bij VWP Shortlease. Dit kan veel zorgen wegnemen en maakt shortlease voor de particulier een aantrekkelijke optie voor iedereen die geen gedoe willen hebben met de verkoop van een auto.

Na de afgesproken periode lever je de auto weer in. Ook als je de auto langer nodig hebt dan de afgesproken termijn kan je gewoon blijven rijden, gemakkelijk toch?

Vragen over shortlease prive

Direct voor jou beantwoord

Wanneer kies je voor shortlease particulier?

Shortlease privé is een goede optie als je op zoek bent naar een auto, maar geen grote investering wilt doen en geen gedoe wilt met onderhoud en een allriskverzekering. Met shortlease betaal je een vast maandbedrag en hoef je jezelf geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

Bovendien heb je veel flexibiliteit en kun je makkelijk overstappen naar een andere auto als je behoeften veranderen! Op die manier kom je niet voor verassingen te staan en heb je geen afschrijving!

Heeft deze leasevorm bij VWP Shortlease invloed op mijn hypotheek?

Nee. Ondanks dat de regels omtrent het afsluiten van een hypotheek zijn aangescherpt per 1 april 2022 heeft dit geen invloed aangezien je bij VWP Shortlease zonder BKR-Registratie een auto kunt leasen.

Moet ik een aanbetaling doen?

Nee, wanneer je een auto als particulier wilt shortleasen bij VWP Shortlease, dan vragen wij hiervoor een borgsom te voldoen. Dit bedrag is minimaal €1000,- en is afhankelijk van de door ons getoetste kredietwaardigheid. Deze borgsom wordt terugbetaald aan het einde van het leasecontract mits aan alle contractregels is voldaan.

Kan ik contant betalen?

Nee, VWP Shortlease accepteert geen contante betalingen of creditcard betalingen. De betalingen worden maandelijkse via iDeal of via automatische incasso gedaan.

Wat zijn de voorwaarden waar ik aan moet voldoen?

Voordat wij je als klant van VWP Shortlease kunnen verwelkomen, voert onze afdeling acceptatie een kredietcheck uit. Op basis hiervan maken zij een risicoprofiel en bepalen ze de acceptatie en de hoogte van de borg. De borgsom bedraagt minimaal €1000,-.

Kan ik de auto ook zelf ophalen?

Ja, het is mogelijk de auto zelf op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. Wil je de auto liever laten bezorgen? Voor slechts €95,- (exclusief 21% btw) bezorgen wij de auto op vrijwel iedere locatie in Nederland.

Voor wie is private shortlease geschikt?

Wil jij zorgeloos autorijden voor een korte periode? Een shortlease auto is geschikt voor een breed publiek. Het kan bijvoorbeeld interessant zijn voor mensen die tijdelijk in Nederland verblijven en een auto nodig hebben, of voor mensen die geen eigen auto willen aanschaffen vanwege de hoge kosten.

Ook voor zzp'ers kan private shortlease een goede keuze zijn, omdat het een flexibele oplossing is zonder langdurige verplichtingen. Tot slot kan een shortlease auto ook interessant zijn voor mensen die graag een nieuwe auto willen uitproberen, zonder direct aan de auto vast te zitten. Je kunt deze tenslotte maandelijks opzeggen, nadat de afgesproken periode van de het contract van de leaseauto is afgelopen. Zo kan jij zorgeloos op weg!

Wat is Shortlease Particulier?

Shortlease prive is een vorm van autolease die bedoeld is voor particulieren die voor een kortere periode een auto willen huren. Het lijkt wat dat betreft veel op andere vormen van kort leasen. Denk hierbij aan een auto abonnement en flex lease.

In plaats van vast te zitten aan een langdurig contract van bijvoorbeeld 24 of 36 maanden, biedt shortlease particulier de mogelijkheid om een auto te rijden voor slechts één maand. Dit geeft mensen de vrijheid om te profiteren van de voordelen voor iedereen, zonder zich zorgen te hoeven maken over langdurige financiële verplichtingen.

Hoe werkt een shortlease prive aanvraag?

Om te beginnen kun je op onze website vrijblijvend een keuze maken uit het ruime auto aanbod. Bij de aanvraag geef je aan hoe lang je de auto wilt gebruiken, en maak je een inschatting hoeveel kilometers je in de auto denkt te rijden. Nadat je de aanvraag hebt verstuurd ontvang je een vrijblijvende offerte.

Wanneer je daarmee akkoord gaat vragen we om enkele aanvullende gegevens en voeren wij een zogeheten credit check uit. Deze check bepaald het aanbetalingsbedrag, ook wel de borg genoemd. Zodra het contract is getekend, wordt de auto zo snel mogelijk op de aangegeven locatie afgeleverd.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. Eén van onze medewerkers neemt dan graag de tijd om praktische vragen met betrekking tot de auto uit te leggen. Daarna is het tijd om te genieten van de auto!

Tijdens de aanvraag vragen wij om de volgende mee te sturen:

  • De getekende overeenkomst

  • Een officieel document van uw bank of fiscus waaruit uw woonadres blijkt

  • Een kopie van een geldig legitimatiebewijs en kopie van een geldig rijbewijs

Private shortlease de nieuwste modellen

Bij VWP Shortlease leveren wij onze auto's direct uit voorraad. We hebben de beschikking over een compleet wagenpark met de nieuwste modellen van vele merken.

Particulier shortleasen is eenvoudiger dan ooit

Deze vorm van autolease werkt op dezelfde manier als en is altijd op basis van full operational lease. Wat betekent dat? De getoonde prijzen zijn altijd inclusief alle mogelijk bijkomende kosten.

Met full operational private lease hoef je dus alleen nog maar te tanken, of de auto op te laden en te genieten. Zorgeloos autorijden is voor iedereen haalbaar! Bekijk onze shortlease acties, vraag snel een geheel vrijblijvende offerte aan en ervaar het gemak van VWP Shortlease!

All risk verzekering

Met een leasecontract van VWP ben je altijd all-risk verzekerd. Zo kun je altijd zorgeloos de weg op!

Snel onderweg

Auto's direct beschikbaar en binnen 24 uur bij u geleverd op ieder gewenst adres in Nederland!

Wegenbelasting

De wegenbelasting is standaard inbegrepen bij de maandelijkse tarief. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Goede service

Het team van VWP Shortlease staat gedurende je leaseperiode altijd voor je klaar voor het beste advies op maat!

Vragen over shortlease privé? Neem contact op!

Op werkdagen ontvang je binnen één dag een reactie.
Altijd persoonlijk advies op maat
mark vrij

Waar heb je advies over nodig?