Shortlease ZZP

Ben je ZZP'er en wil je een auto leasen? Dan is shortlease de meest ideale leasevorm. Een shortlease contract is namelijk zeer flexibel en voordelig. Zo loop je geen enkel financieel risico want je kunt het contract na één maand opzeggen wanneer dat nodig is wilt. Dit is natuurlijk zeer gunstig wanneer je als ZZP'er aan het werk bent. ZZP'ers hechten belang aan hun financiële zekerheid.

Als zelfstandige professional, ook wel bekend als ZZP'er (zelfstandige zonder personeel), heb je waarschijnlijk al genoeg uitdagingen om je bedrijf te runnen. Een van die uitdagingen kan het vinden van een geschikte bedrijfsauto zijn. Het leasen van een auto kan aantrekkelijk zijn vanwege de vele voordelen, maar traditionele autoleasecontracten zijn vaak langdurig en inflexibel.

shortlease zzp

ZZP shortlease auto's

Gelukkig is er een oplossing die specifiek is afgestemd op de behoeften van starters: shortlease ZZP. In dit artikel duiken we dieper in op wat shortlease ZZP inhoudt, waarom het een geweldige optie is voor zelfstandige professionals, en waar je op moet letten bij het kiezen van een shortleasecontract.

Zij kiezen over het algemeen voor auto's met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, waarmee ze bovendien goed voor de dag komen. Door te kiezen voor shortlease ZZP, kunnen ook kleine zelfstandigen in jonge, nieuwe modellen rijden.

zzp shortlease

Aanbevolen Shortlease ZZP auto's

Als ZZP'er ben je iedere dag opnieuw op weg met een ander doel. Verschillende klussen en projecten hebben vaak vraag naar mobiliteit die daarbij past. VWP Shortlease denkt graag met je mee en denkt graag mee met een auto die daar het beste bij past.

Met een shortlease auto heb je de vrijheid en is het mogelijk om na één maand dagelijks het contract te beëindigen, afhankelijk van het oorspronkelijk shortlease contract. Het zou tenslotte zomaar kunnen dat die ene bedrijfsauto de komende tijd beter van pas komt. Een flexibele leasevorm zorgt ervoor dat je gemakkelijk van de auto af kunt wanneer je deze een tijdje niet nodig hebt.

Als ZZP'er kiezen voor shortlease

Een auto leasen als ZZP'er is bij veel reguliere leasebedrijven lastig. Bij de meeste bedrijven wordt er namelijk gekeken hoe lang een bedrijf actief is en worden er meestal jaarverslagen gevraagd voordat de auto afgeleverd kan worden. Bij VWP Shortlease maken wij geen onderscheid in beginnende bedrijven of bedrijven die al tientallen jaren actief zijn. Wij bekijken namelijk je persoonlijke situatie en doen je vrijblijvend een scherp aanbod.

Flexibel en zonder financieel risico leasen is voor veel kleine zelfstandige natuurlijk een groot pluspunt. Ook heb je met ZZP shortlease altijd keus uit de nieuwste leaseauto's. Bij VWP Shortlease worden de auto's standaard geleverd met een uitgebreide standaarduitrusting en zijn de meeste auto's in meerdere uitvoeringen leverbaar. Ben je benieuwd naar de spectaculaire shortlease acties van shortlease specialist VWP?

Bekijk onze acties

Bekijk dan de verschillende shortlease acties direct online! Weet je nog niet welke auto je wilt als leaseauto? Of bent je juist op zoek naar een specifiek merk? Zoek dan een shortlease auto op merk bij VWP Shortlease. Je kunt bij elke auto direct de bijtelling berekenen en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Doordat de bijtelling jaarlijks wordt aangepast is het verstandig deze goed in de gaten te houden!

De voordelen van shortlease voor zzp'ers

Net zoals de andere leasevormen van VWP Shortlease bestaat een contract voor ZZP'ers uit uitstekende voorwaarden. Onze passie voor mobiliteit, service en kwaliteit zijn zomaar enkele steekwoorden. Als ZZP'er kun je een shortleasecontract afsluiten op basis van full operational lease. Dit betekent dat je kunt genieten van alle voordelen die deze leasevorm met zich mee brengt. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is tanken.

Zodra er onderhoud vereist is, of dat je met pech langs de kant van de weg staat zijn al deze kosten volledig inbegrepen. Zo kun je de volledig focus leggen op het project waar je op dat moment mee bezig bent. Het leven van een ZZP'er kan vrij hectisch zijn en flexibiliteit in het leasecontract is meer een vereiste dan een must.

Je zult dit zonder twijfel herkennen. Niets is prettiger dan je geen zorgen te hoeven maken over mobiliteit. Zodra het auto geen meerwaarde meer heeft halen we 'm gewoon weer op, zo spelen we maximaal in op je eigen maandelijkse inkomsten.

  • Directe levering uit eigen voorraad

  • Breng- en ophaal service

  • Pechhulp inbegrepen

  • Vervangen vervoer bij onderhoud of schade

  • Onderhoud & reparaties inbegrepen

  • Genieten van een flexibel leasecontract

Wat kan je van ons verwachten?

De zakelijke leasevorm is direct van toepassing op alle startende ondernemers en ZZP'ers. Omdat ZZP shortlease interessant is willen wij ons enkel focussen op de klant, onze service is dan ook transparant, open en eerlijk. Wij voorzien je graag vrijblijvend van advies zodat je zonder zorgen op pad kunt.

Vrijwel iedere auto is direct uit eigen voorraad leverbaar waardoor je vaak al binnen twee dagen mobiel bent. Is de gewenste auto toch niet direct beschikbaar dan voorzien we je graag van een andere tijdelijke auto.

zzp shortlease vwp

ZZP Shortlease zonder BKR

Zo ben je in ieder geval altijd mobiel. De auto leveren we voor je deur (of een locatie naar keuze) af. Wij weten als geen ander dat het lastig kan zijn om als starter of ZZP'er te beginnen. Mede daarom zijn wij erg soepel richting ZZP'ers, zo kijken wij niet of iemand een BKR registratie heeft. Bij de meeste traditionele leasemaatschappijen kom je met een BKR registratie niet in aanmerking voor een lease contract.

Gemakkelijk aanvragen

Bij VWP Shortlease benaderen we iedere potentiële klant persoonlijk en beoordelen wij graag zelf of iemand in aanmerking komt voor een auto. In bijna alle gevallen kunnen wij gewoon een vrijblijvende offerte versturen. Ook begrijpen wij dat je als startende ondernemer niet altijd een stabiel inkomen hebt, bij de meeste ZZP'ers wisselt deze constant. Wij denken hoe dan ook graag met je mee zodat wij je een persoonlijk aanbod kunnen doen!

Veelgestelde vragen

Is ZZP shortlease duurder dan traditionele autolease?

Niet per se. Hoewel de maandelijkse kosten van shortleasen iets hoger kunnen zijn, zijn de all-inclusive pakketten vaak voordeliger op de lange termijn. Zo rijdt je in een representatieve auto en het enige dat nog hoeft te doen is brandstof tanken.

Kan ik het shortleasecontract vroegtijdig beëindigen?

Ja, bij de meeste contracten kun je het lease contract vroegtijdig beëindigen, maar houd rekening met eventuele boetes of kosten. Een auto leasen op basis van shortleasen kent veel voordelen voor een startende ondernemer. Zo zijn er minimale financiële risico's en kan je profiteren van een voordelige lage bijtelling.

Kan ik mijn shortleaseauto upgraden?

Ja, als je behoeften veranderen, kun je meestal je shortleaseauto upgraden naar een ander model dat beter bij je past. Zo kan het zijn dat je een nieuwe klus krijgt aan de andere kant van Nederland. Dan is het wel zo prettig dat je een leaseauto kunt rijden die geschikt is!

Kan ik shortlease ZZP ook als particulier gebruiken?

Shortlease ZZP is bedoeld voor zakelijk gebruik, maar wij bieden vergelijkbare oplossingen voor particulieren. Deze vorm noemen wij shortlease privé, en is de ideale oplossing voor particulieren. In dit geval gaat het vaak om een personenauto inclusief pechhulp en in veel gevallen met een gunstige bijtelling!