shortlease zzp

Shortlease ZZP

Ben je ZZP’er en wil je een auto leasen? Dan is shortlease de meest ideale leasevorm. Een shortlease contract is namelijk zeer flexibel en voordelig. Zo loop je geen enkel financieel risico want je kunt het contract na één maand opzeggen wanneer dat nodig is wilt. Dit is natuurlijk zeer gunstig wanneer je als ZZP’er aan het werk bent. ZZP’ers hechten belang aan hun financiële zekerheid. Zij kiezen over het algemeen voor auto’s met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, waarmee ze bovendien goed voor de dag komen. Door te kiezen voor shortlease ZZP, kunnen ook kleine zelfstandigen in jonge, nieuwe modellen rijden.

Aanbevolen Shortlease ZZP auto

Shortlease acties van de week

 • NIEUW!!!

  vanaf p/mnd
  € 350

  Toyota Aygo X

  De nieuwe Toyota Aygo X, geraffineerd en onbetwistbaar cool : de populairste crossover van de stad. 

 • Nieuw model

  vanaf p/mnd
  € 425

  Ford New Fiesta

  De nieuwe geavanceerd Ford Fiesta, een iconische compacte auto, vol met vooruitstrevende technologieen

 • SUV

  vanaf p/mnd
  € 735

  Skoda Karoq

  De Skoda Karoq avontuurlijk en praktisch, een hoge zit, ruimte en overzicht,alles wat een volwaardige SUV kan bieden samengevat in een Skoda Karoq. 

 • Aanbieding

  vanaf p/mnd
  € 395

  Renault New Clio

  De Renault New Clio: inmiddels een icoon, verleidelijk en geavanceerd. Leverbaar in benzine, Bi-Fuel en Hybrid uitvoering. 

 • 12% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 410

  Volkswagen e-up!

  De volledig elektrische Volkswagen E--up!, compleet, zuinig en volwaardig 100% electrisch rijden! ( 32,3 kwH, actieradius: 250km (WLTP)
   

  vanaf 12% bijtelling
Bekijk alle shortlease acties

Als ZZP'er ben je iedere dag opnieuw op weg met een ander doel. Verschillende klussen en projecten hebben vaak vraag naar mobiliteit die daarbij past. VWP Shortlease denkt graag met je mee en denkt graag mee met een auto die daar het beste bij past. Met een shortlease contract is de vrijheid groot en is het mogelijk om na één maand dagelijks het contract te beëindigen. Het zou tenslotte zomaar kunnen dat die ene bedrijfsauto de komende tijd beter van pas komt. Een flexibele leasevorm zorgt ervoor dat je gemakkelijk van de auto af kunt wanneer je deze een tijdje niet nodig hebt.

zzp shortlease onderhoud

Als ZZP'er kiezen voor shortlease

Een auto leasen als ZZP'er is bij veel reguliere leasebedrijven lastig. Bij de meeste bedrijven wordt er namelijk gekeken hoe lang een bedrijf actief is en worden er meestal jaarverslagen gevraagd voordat de auto afgeleverd kan worden. Bij VWP Shortlease maken wij geen onderscheid in beginnende bedrijven of bedrijven die al tientallen jaren actief zijn. Wij bekijken namelijk je persoonlijke situatie en doen je vrijblijvend een scherp aanbod. Flexibel en zonder financieel risico leasen is voor veel kleine zelfstandige natuurlijk een groot pluspunt. Ook heb je met ZZP shortlease altijd keus uit de nieuwste leaseauto’s. Bij VWP Shortlease worden de auto’s standaard geleverd met een uitgebreide standaarduitrusting en zijn de meeste auto’s in meerdere uitvoeringen leverbaar. Ben je benieuwd naar de spectaculaire shortlease acties van shortlease specialist VWP? Bekijk dan de verschillende shortlease acties direct online! Weet je nog niet welke auto je wilt als leaseauto? Of bent je juist op zoek naar een specifiek merk? Zoek dan een shortlease auto op merk bij VWP Shortlease. Je kunt bij elke auto direct de bijtelling berekenen en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

shortlease zzp voordelen

De voordelen van shortlease voor zzp’ers

Net zoals de andere leasevormen van VWP Shortlease bestaat een contract voor ZZP'ers uit uitstekende voorwaarden. Onze passie voor mobiliteit, service en kwaliteit zijn zomaar enkele steekwoorden. Als ZZP'er kun je een shortleasecontract afsluiten op basis van full operational lease. Dit betekent dat je kunt genieten van alle voordelen die deze leasevorm met zich mee brengt. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is tanken. Zodra er onderhoud vereist is, of dat je met pech langs de kant van de weg staat zijn al deze kosten volledig inbegrepen. Zo kun je de volledig focus leggen op het project waar je op dat moment mee bezig bent. Het leven van een ZZP'er kan vrij hectisch zijn en flexibiliteit in het leasecontract is meer een vereiste dan een must. Je zult dit zonder twijfel herkennen. Niets is prettiger dan je geen zorgen te hoeven maken over mobiliteit. Zodra het auto geen meerwaarde meer heeft halen we 'm gewoon weer op, zo spelen we maximaal in op je eigen maandelijkse inkomsten.

 • Directe levering uit eigen voorraad
 • Breng- en ophaal service
 • Pechhulp inbegrepen
 • Vervangen vervoer bij onderhoud of schade
 • Onderhoud & reparaties inbegrepen
 • Genieten van een flexibel leasecontract

zzp shortlease service

Wat kan je van ons verwachten?

De zakelijke leasevorm is direct van toepassing op alle startende ondernemers en ZZP'ers. Omdat ZZP shortlease interessant is willen wij ons enkel focussen op de klant, onze service is dan ook transparant, open en eerlijk. Wij voorzien je graag vrijblijvend van advies zodat je zonder zorgen op pad kunt. Vrijwel iedere auto is direct uit eigen voorraad leverbaar waardoor je vaak al binnen twee dagen mobiel bent. Is de gewenste auto toch niet direct beschikbaar dan voorzien we je graag van een andere tijdelijke auto. Zo ben je in ieder geval altijd mobiel. De auto leveren we voor je deur (of een locatie naar keuze) af. Wij weten als geen ander dat het lastig kan zijn om als starter of ZZP'er te beginnen. Mede daarom zijn wij erg soepel richting ZZP'ers, zo kijken wij niet of iemand een BKR registratie heeft. Bij de meeste traditionele leasemaatschappijen kom je met een BKR registratie niet in aanmerking voor een lease contract.

Bij VWP Shortlease benaderen we iedere potentiële klant persoonlijk en beoordelen wij graag zelf of iemand in aanmerking komt voor een auto. In bijna alle gevallen kunnen wij gewoon een vrijblijvende offerte versturen. Ook begrijpen wij dat je als ZZP'er niet altijd een stabiel inkomen hebt, bij de meeste ZZP'ers wisselt deze constant. Wij denken hoe dan ook graag met je mee zodat wij je een persoonlijk aanbod kunnen doen!

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417