Shortlease merken

Op zoek naar een nieuwe leaseauto?

Weet jij al precies waar je voorkeur ligt? Via deze pagina kun je ons shortlease aanbod bekijken per automerk. Zoek eenvoudig een geschikte shortlease auto door hieronder een merk te kiezen. Vervolgens kun je filteren op bijvoorbeeld brandstof en bijtelling.

Een geschikte leaseauto vinden was nog nooit zo eenvoudig! Staat jouw merk of model er niet tussen? Neem dan contact op met VWP Shortlease en dan gaan wij voor je aan de slag. Shortlease zakelijk of particulier nu bij VWP Shortlease, onderstaande merken hebben wij in ons aanbod..

VWP Shortlease heeft elke maand een aantal shortlease acties. Populaire leaseauto's worden tijdens onze aanbiedingen aangeboden tegen extra goedkope tarieven. Ben je benieuwd naar de shortlease aanbiedingen van deze maand? Bekijk dan nu het actie overzicht. Houd onze website in de gaten voor alle acties!

Over ons

Full operational lease vanaf €295 per maand

Niet teveel betalen voor je leaseauto en niet vastzitten aan een jarenlang contract? Dan is shortlease iets voor jou. Deze leasevorm is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, kortdurende vorm van zakelijke en privé operational lease. Samen op zoek naar de beste oplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hulp nodig

Ons team staat voor je klaar.

Mark Fledderus
Mark Fledderus

Verkoop

Wat onze klanten zeggen.
9.3

( 78 Reviews )

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry Nowak