Flex lease

Flex lease, ook wel bekend als flexibele lease, is een leasingoptie die steeds populairder wordt in Nederland. Het biedt flexibiliteit en gemak aan zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele manier om een auto te leasen.

Flexibel leasen wordt steeds populairder. Met flex private lease kan je alle kanten op. Zo profiteer je van flexibele voorwaarden. VWP Shortlease biedt shortlease aan met het meest flexibele contract op de markt. Enkele belangrijke eigenschappen van ons flexibele contract zijn:

  • Opzegtermijn van slechts 5 werkdagen

  • Transparante prijzen

  • Vrijheid om tegen gelijke voorwaarden door te rijden na afloop contract

  • Extra services zoals winterbanden, brandstofpas en ritregistratie eenvoudig te regelen

  • All-in constructie: Alleen nog zelf tanken

Flex lease is interessant en mogelijk voor zowel de zakelijke als privé; leaserijder. Iedere maand bieden wij een aantal populaire auto's aan voor een extra scherp maandtarief welke vastgelegd kan worden voor de gehele looptijd.

Met onze flexibele shortlease kan je profiteren van alle voordelen van een leaseauto, maar dan met zeer flexibele voorwaarden en zonder financiële risico's. Heb je een flexibele inzet van auto's nodig voor bijvoorbeeld een medewerker met een tijdelijk arbeidscontract of verschillende behoeften die seizoen afhankelijk zijn? Kies voor VWP Shortlease en profiteer van de meest gunstige voorwaarden!

Flexibele autolease met de zekerheid van onze all-in full operational lease. Dit betekent dat het aan niets ontbreekt: Zekerheid, all risk verzekering, wegenbelasting, banden, reparaties, onderhoud, rente, vrij te kiezen aantal kilometers en standaarduitrusting zijn allemaal inbegrepen bij het lage maandtarief. Het enige dat je zelf nog moet doen is tanken, of in het geval van een elektrische auto de auto opladen.

Wat is flex lease?

Flex lease is een populaire leasevorm, vooral onder zakelijke rijders, in de vorm van shortlease zakelijk, maar het is ook ideaal voor starters en particulieren. Bij Flex lease heb je de beschikking over een auto voor een bepaalde periode, waarna de auto weer terug gaat naar VWP Shortlease.

Vaak is dit voor een periode vanaf één maand, en kan flexibel worden aangepast naar bijvoorbeeld twee, drie of meerdere maanden. Dit is ideaal als je niet vast wilt zitten aan een leasecontract voor een langere tijd, of als je maar af en toe een auto nodig hebt.

Deze leaseovereenkomst is een flexibele manier van private lease. Bij traditionele private lease zit je vaak aan een jarenlange leaseovereenkomst vast. Het wordt ook weleens korte termijn lease genoemd. Met flex lease kan je makkelijker switchen van auto als jouw behoeften en wensen veranderen.

Bij flex lease betaal je een vast bedrag per maand, inclusief alle kosten zoals wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud. Dit maakt flex lease een ideaal alternatief voor shortlease privé en ondernemingen die regelmatig een auto nodig hebben, maar niet vast willen zitten aan een langlopend leasecontract.

Wat zijn de voordelen van flex lease?

Deze vorm van lease is eigenlijk niets anders dan private lease voor een bepaalde periode. Het is een populaire manier om over een auto te beschikken, ook als je deze niet vaak nodig hebt. Dit omdat het een aantal voordelen heeft ten opzichte van andere leasevormen.

Bij flex lease betekent dit bijvoorbeeld dat je niet de eigenaar bent van de auto, maar je hebt het recht om de auto te gebruiken voor de duur van het flex leasecontract. Dit kan een aantal voordelen hebben. Hieronder hebben wij een aantal voordelen van flex lease op een rijtje gezet!

Aangezien je niet de eigenaar bent van de auto, hoef je geen aankoopbelasting te betalen. Dit kan een aanzienlijke kostenbesparing betekenen. De private lease auto's zijn in alle gevallen op basis van operational lease.

Geen gedoe en financiering

Omdat je de auto niet hoeft te kopen, hoef je geen financiering te regelen. Dit kan een hoop gedoe en kosten besparen. Het zorgt er ook voor dat je het spaargeld op de bank kan laten staan!

Aangezien je de auto niet hoeft te kopen, hoef je geen onderhoudskosten te betalen. Ook dit kan een aanzienlijke kostenbesparing betekenen, aangezien onderhoudskosten vaak een aanzienlijk deel uitmaken van de totale kosten van het bezit van een auto.

Geen afschrijvingen

Als je een auto leaset, hoef je geen afschrijvingen te maken. Dit kan een aanzienlijke kostenbesparing betekenen, aangezien de afschrijvingen vaak een aanzienlijk deel uitmaken van de totale kosten van het bezit van een auto.

Ook hoef je geen autoverzekering af te sluiten, en te betalen. De verzekering maakt vaak een aanzienlijk deel uit van de totale kosten van het bezit van een auto.

Je hoeft ook geen wegenbelasting te betalen. Dit kan een aanzienlijke kostenbesparing betekenen, aangezien de wegenbelasting vaak een aanzienlijk deel uitmaakt van de totale kosten van het bezit van een auto.

Tot slot hoef je jezelf geen zorgen te maken dat de auto ieder dag minder waarde heeft. Deze waardevermindering maakt vaak een aanzienlijk deel ui van de totale kosten van het bezit van een auto. Je zit nergens aan vast bij flex lease.

Kosten besparen met flex lease

Wanneer je een auto rijdt in de vorm van flex lease, kan je aardig wat op de kosten besparen! Het is dan ook niet voor niets een populaire manier van autorijden in Nederland, omdat het een aantal voordelen heeft ten opzichte van het kopen van een auto.

Er wordt steeds vaker gebruikt gemaakt van flexibel auto gebruik. Of het nu gaat om het leasen van een auto voor het bedrijf of voor particulier gebruik. Een auto leasen is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Gemak dient immers de mens. Ben jij benieuwd welke auto's wij je op basis van een flexibel contract kunnen aanbieden? Bekijk dan onze aanbiedingen.

Waarom kiezien voor VWP

Reparatie, onderhoud & banden

Bij ieder leasecontract van VWP zijn reparatie, onderhoud en standaard banden in begrepen.

All-risk verzekering

Met een leasecontract van VWP ben je altijd all-risk verzekerd. Zo kun je altijd zorgeloos de weg op!

Wegenbelasting

De wegenbelasting is standaard inbegrepen bij de maandelijkse tarief. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Snel onderweg

Bij autopech of reparatie krijg je altijd vervangend vervoer zonder meerprijs.

Wat onze klanten zeggen
9.3

( 78 Reviews )

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry Nowak

Meer over flex lease

Als je een auto gaat leasen, heeft dat veel voordelen ten opzichte van een nieuwe auto kopen bij de dealer. Bij het leasen van een auto zijn er namelijk tal van extra's in de leaseprijs inbegrepen, zoals een verzekering voor de nieuwe auto. De verzekering betreft een WA plus Casco (ook wel allrisk verzekering genoemd). Ook aan de inzittenden is gedacht met een inzittendenverzekering.

Flexibel leasen

De voordelen ten opzichte van het kopen van een auto zijn legio. Allereerst is autolease goedkoper dan kopen. Je hebt totale flexibiliteit in het terugbrengen of ruilen van de auto.

Shortlease

Het shortleasen (kort leasen) van een auto is zeer interessant wanneer je snel in een nieuwe auto wilt rijden, en deze voor kortere tijd wilt gebruiken (van één maand tot een paar jaar). Je rijdt zorgeloos in een gloednieuwe auto naar keuze. Met shortlease betaal je altijd een vast maandbedrag. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

Bij flexibele lease hoort natuurlijk ook een korte opzegtermijn. Bij VWP Shortlease is die maar één week. Je loopt dus geen enkel financieel risico! Al met al, flexibel leasen heeft de toekomst! Bekijk nu onze shortlease aanbiedingen en vind de auto van jouw voorkeur.

Vragen over flex lease

Direct voor jou beantwoord

Is flex lease geschikt voor particulieren?

Ja, flex lease is geschikt voor particulieren die behoefte hebben aan een tijdelijke auto zonder langdurige financiële verplichtingen. Het stelt hen in staat om een auto te gebruiken voor een specifieke periode, zoals enkele maanden, en het contract op te zeggen wanneer dat nodig is.

Kan ik eventueel van auto wisselen tijdens mijn contract?

Ja, flex lease biedt de mogelijkheid om van auto te wisselen, afhankelijk van de afgesproken looptijd. Dit stelt je in staat om altijd in een nieuwe of recente auto te rijden. Je kunt contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden voor het wisselen

Zijn er beperkingen op het aantal kilometers bij flex lease?

Bij VWP Shortlease geef je aan hoeveel kilometers je met de auto denkt te gaan rijden. Het is mogelijk dit vooraf, of tijdens naar beneden of naar boven bij te stellen. Wil je hier meer over weten? Wij geven je graag antwoord op al je vragen!

Neem contact met ons op

Op werkdagen ontvang je binnen één werkdag een reactie.
Altijd advies op maat
sofie vrij

Waar heb je advies over nodig?