Shortlease zakelijk

Shortlease zakelijk en profiteer van lage maandtarieven, flexibele voorwaarden en zekerheid over uw mobiliteitskosten. Met zakelijke shortlease kiest u uit de nieuwste modellen van alle merken auto’s, direct uit voorraad geleverd. VWP Shortlease biedt zakelijke shortleaseauto’s aan voor alle ondernemingen; dus ook voor zzp’ers.

Bij VWP zakelijke shortlease zonder BKR-registratie

Bij de meeste leasemaatschappijen wordt uw leaseovereenkomst als lening geregistreerd bij het BKR, waardoor uw mogelijkheden om vreemd vermogen aan te trekken en overeenkomsten te sluiten verkleind worden. VWP Shortlease registreert u niet bij het BKR, maar voert enkel een kredietcheck uit om uw kredietwaardigheid te beoordelen.

Belangrijkste voordelen van zakelijk shortleasen

Zakelijke shortlease kent vele voordelen ten opzichte van kopen of langetermijnleasen. De belangrijkste voordelen ten opzichte van het zakelijk kopen van een auto zijn:

 • U kunt zonder diepte-investering en financieel risico een jonge, representatieve auto in gebruik nemen.
 • U hoeft geen vermogen uit uw bedrijf te onttrekken, hierdoor blijven uw liquide middelen in stand en kunt u deze aanspreken voor andere investeringen of aanhouden als reserve.
 • Bij VWP Shortlease worden alle shortleaseauto’s direct vanuit voorraad geleverd; vaak is de levertijd bij het kopen van een nieuwe auto enkele weken tot enkele maanden.
 • Geen extra administratie; u ontvangt één factuur per maand.
 • Shortleasen bij VWP Shortlease gebeurt altijd op basis van full operational lease; dat is inclusief wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden, all risk verzekering en vervangend vervoer. U hoeft alleen nog te tanken!

Bij zakelijke shortlease via VWP Shortlease zit u niet vast aan een meerjarig contract maar kunt u kiezen voor een minimale looptijd vanaf slechts twee maanden. Hierdoor is shortlease:

 • Zeer geschikt als u graag nieuwe auto’s rijdt
 • Zeer geschikt als u auto’s wilt uitproberen
 • Zeer geschikt voor startende ondernemers en zzp’ers; u krijgt geen hoge boete op het moment dat u uw auto in wilt leveren.
 • Zeer geschikt tijdens een eerste arbeidsovereenkomst; passen de werkgever en werknemer niet bij elkaar, dan zit u niet vast aan een langdurig leasecontract.

Zakelijke shortlease bij marktleider VWP Shortlease

Het proces van zakelijke shortlease bij VWP Shortlease werkt simpel: kies de shortleaseauto van uw voorkeur en vraag een vrijblijvende offerte aan. Gaat u akkoord? Na het acceptatieproces en het ondertekenen van de overeenkomst wordt uw nieuwe leaseauto gereed gemaakt en kunt u deze afhalen of laten bezorgen door één van onze medewerkers.

Shortlease acties van de week

 • ACTIE

  vanaf p/mnd
  € 235

  KIA Picanto

  Fris, vrolijk en volwassen, de Kia Picanto met o.a.: airconditioning, audio en bluetooth, leverbaar in EconomyPlusLine en ComfortLine versie.

 • Ruimtekanon

  vanaf p/mnd
  € 595

  KIA Ceed Sportswagon

  De nieuwe Kia Ceed Sportswagon. Met zijn enorme bagageruimte van 625 liter biedt deze stationwagon altijd genoeg ruimte. 

 • Hybride SUV

  vanaf p/mnd
  € 820

  Alfa Romeo Tonale

  Traditionele Alfa Romeo kenmerken, een mix van sportiviteit en Italiaanse elegantie : de nieuwe Alfa Romeo Tonale.

 • 4% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 685

  Tesla Model 3

  Tesla Model 3 Standard Range Plus RWD, vooruitstrevend en populair, 4% bijtelling en een actieradius van 409km (WLTP)
   

  vanaf 4% bijtelling
 • Nieuw model

  vanaf p/mnd
  € 455

  Volkswagen New Polo

  Met z'n vernieuwde, gestroomlijnde design en z'n bijzondere accenten is de nieuwe Polo een opvallende verschijning. Leverbaar met 1.0 TSi 70kw motor. 

Bekijk alle shortlease acties

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417

Zakelijk Shortleasen

U wilt graag een zakelijke auto op basis van een shortlease overeenkomst? Bij VWP Shortlease kunt u een auto zakelijk shortleasen voor een all inclusive tarief. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten, verzekeringen of onderhoudskosten. Er zijn tal van leasemogelijkheden om uit te kiezen, wanneer het gaat om het zakelijk leasen van een auto. We kennen allemaal de traditionele autolease contracten die zakelijk worden afgesloten waarbij de bestuurder jarenlang in dezelfde leaseauto rond rijdt.

Tegenwoordig willen we graag meer te kiezen hebben en meer flexibiliteit als het gaat over mobiliteit. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw toekomstige mobiliteitsbehoefte onzeker is of u wilt een nieuw personeelslid voorzien van een tijdelijke auto. Zakelijke shortlease biedt hierin de uitkomst. Of wilt u niet jarenlang in dezelfde auto rondrijden en met de tijd meegaan door te kiezen voor een schonere auto of elektrische auto? De kans is groot dat zakelijke shortlease iets voor u is!

Als het gaat over zakelijke shortlease is VWP Shortlease dé marktleider in dit segment. Door onze jarenlange ervaring in de shortlease branche weten wij als geen ander wat voor u belangrijk is. Onze shortlease contracten zijn net zo flexibel als ons autolease aanbod. Na de afgesproken contractuele leaseperiode, al vanaf 2 maand mogelijk, is het namelijk al mogelijk om een andere leaseauto uit te kiezen en te gaan rijden. U zit dus niet vast aan een auto en heeft de mogelijkheid toch die allernieuwste auto te gaan rijden over enkele maanden.

Shortlease zakelijk

Of stelt u zich voor dat u op projectbasis werkt en enkel een zakelijke auto nodig heeft voor een korte periode? Wij bieden de uitkomst. Wij zijn een voordelig en betrouwbaar autolease bedrijf die het voor u mogelijk maakt om op zeer korte termijn nog een auto tot uw beschikking te hebben voor een zakelijke shortlease. Wilt u dat de leaseauto op een locatie naar keuze wordt afgeleverd? Geen enkel probleem! Wij maken het mogelijk dat uw nieuwe leaseauto op elke gewenste locatie in Nederland afgeleverd wordt. Tevens is het mogelijk om, na afloop van uw leasecontract, te kiezen voor de mogelijkheid om de leaseauto door ons op te laten halen. Wilt u snel zakelijk shortleasen? Bij VWP Shortlease is dit mogelijk en u profiteert ook altijd van de beste en scherpste acties.

De voordelen van
VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen
 • De grootste keuze
 • Directe levering uit eigen wagenpark
 • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties