shortlease zakelijk

Shortlease zakelijk

Shortlease zakelijk en profiteer van lage maandtarieven, flexibele voorwaarden en zekerheid over uw mobiliteitskosten. Met zakelijke shortlease kan je kiezen uit de nieuwste modellen van alle merken auto's, direct uit voorraad geleverd. VWP Shortlease biedt zakelijke shortleaseauto's aan voor alle ondernemingen, dus ook voor zzp'ers!

Bij VWP zakelijk shortlease zonder BKR-registratie

Bij de meeste leasemaatschappijen wordt de leaseovereenkomst als lening geregistreerd bij het BKR, waardoor de mogelijkheden om vreemd vermogen aan te trekken en overeenkomsten te sluiten verkleind worden. VWP Shortlease registreert het shortleasecontract niet bij het BKR, maar voert enkel een kredietcheck uit om de kredietwaardigheid van de shortlease aanvraag te beoordelen.

shortlease zakelijk voordelen

Belangrijkste voordelen van zakelijk shortleasen

Zakelijke shortlease kent vele voordelen ten opzichte van kopen of lange termijn leasen. De belangrijkste voordelen ten opzichte van het zakelijk kopen van een auto zijn:

 • Je kunt zonder diepte-investering en financieel risico een jonge, representatieve auto in gebruik nemen.
 • Je hoeft geen vermogen uit het bedrijf te onttrekken, hierdoor blijven de liquide middelen in stand en kun je deze aanspreken voor andere investeringen of aanhouden als reserve.
 • Bij VWP Shortlease worden alle shortleaseauto's direct vanuit voorraad geleverd; vaak is de levertijd bij het kopen van een nieuwe auto enkele weken tot enkele maanden.
 • Geen extra administratie: Je ontvangt één factuur per maand.
 • Shortleasen bij VWP Shortlease is altijd op basis van full operational lease; dat is inclusief wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden, all risk verzekering en vervangend vervoer. Het enige dat je nog hoeft te doen is tanken!

Bij zakelijk leasen via VWP Shortlease zit je niet vast aan een meerjarig contract maar kun je kiezen voor een minimale looptijd vanaf slechts 1 maand. Hierdoor is shortlease:

 • Zeer geschikt als je graag een nieuwe auto wilt rijden
 • Zeer geschikt als je een andere auto wilt uitproberen
 • Zeer geschikt voor startende ondernemers en zzp'ers
 • Zeer geschikt tijdens een eerste arbeidsovereenkomst; passen de werkgever en werknemer niet bij elkaar, dan zit je niet vast aan een langdurig leasecontract.
zakelijk shortleasen

Zakelijke shortlease bij marktleider VWP Shortlease

Het proces van zakelijke shortlease bij VWP Shortlease werkt simpel: Kies de shortleaseauto die aan je wensen en eisen voldoet, en vraag een vrijblijvende offerte aan. Ga je akkoord met deze offerte? Na het acceptatieproces en het ondertekenen van de overeenkomst wordt de nieuwe leaseauto gereed gemaakt en kan je deze afhalen in onze vestiging in Nijverdal, of laten bezorgen door één van onze medewerkers.

Shortlease acties

Wat zijn de voordelen van shortlease zakelijk?

Als ondernemer is het belangrijk om zo flexibel mogelijk te zijn, zodat je snel kunt inspelen op de veranderingen in de markt. Eén van de manieren om deze flexibiliteit te garanderen is door gebruik te maken van shortlease zakelijk.

Flexibiliteit

Een van de grootste voordelen van shortlease zakelijk is het flexibel leasecontract. Je kunt het contract namelijk vaak op korte termijn opzeggen, waardoor je niet vastzit aan een langdurig contract. Als je bijvoorbeeld tijdelijk extra auto's nodig hebt, kun je deze snel en eenvoudig toevoegen aan je wagenpark. Maar ook als je bedrijf groeit en je meer auto's nodig hebt, kun je dit snel regelen zonder dat je vastzit aan een langdurig contract.

Geen hoge investeringskosten

Bij shortlease zakelijk hoef je niet in één keer een grote investering te doen om een auto te leasen. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand, waarin de kosten voor onderhoud en verzekeringen zijn inbegrepen. Hierdoor hoef je geen grote investeringen te doen en blijven je financiële middelen beschikbaar voor andere belangrijke zaken binnen je bedrijf.

Lagere kosten dan bij reguliere lease

Shortlease zakelijk is vaak goedkoper dan reguliere lease. Je betaalt namelijk alleen voor de periode waarin je de auto daadwerkelijk gebruikt. Hierdoor hoef je niet te betalen voor de maanden waarin de auto stilstaat en bespaar je dus op de kosten.

Inclusief onderhoud en verzekeringen

Bij shortlease zakelijk zijn de kosten voor onderhoud en verzekeringen inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over deze kosten en weet je precies waar je aan toe bent.

shortlease zakelijk maandelijks opzegbaar

Shortlease maandelijks opzegbaar

Shortlease is een slimme oplossing voor iedereen die vervoer nodig heeft, maar geen grote investering wil doen door zelf een auto te kopen. Wij berekenen een goedkoper tarief dan een huurauto op basis van het aantal kilometers dat je verwacht te rijden in een jaar. Een auto leasen of kopen is vooral geschikt voor bedrijven die voor meerdere jaren een auto nodig hebben. Met shortlease heb je het voordeel dat de auto maandelijks opzegbaar is, en je afhankelijk van het contract, geen jarenlange verplichtingen hebt. Wel zo fijn!

De zakelijke shortlease auto langer leasen?

Langer leasen van een auto verwijst naar het aangaan van een overeenkomst voor een langere periode dan de gebruikelijke termijn. In plaats van een typische duur van één tot drie jaar, kan een langdurig lease contract bijvoorbeeld vijf jaar of langer duren. Dit stelt huurders in staat om gedurende een langere periode over een voertuig te beschikken zonder zich zorgen te hoeven maken over het regelen van een nieuwe leaseovereenkomst.

zakelijk shortlease contract

Wat staat er in het contract?

Een shortlease overeenkomst is een flexibele vorm van autolease die het mogelijk maakt om een voertuig voor een korte periode te huren, meestal tussen de 1 maand en 24 maanden. Het combineert de voordelen van huren en leasen, waardoor je kunt genieten van een auto zonder de verplichtingen die gepaard gaan met een contract.

Daarnaast biedt een uitstekende oplossing voor zowel zakelijke als persoonlijke behoeften. Met dit contract geniet je van maximale flexibiliteit. Je kunt een auto leasen voor de exacte duur die je denkt nodig te hebben.

Dit stelt je in staat om je aan te passen aan veranderende omstandigheden en behoeften, zonder vast te zitten aan een langdurige verplichting. Of je nu gebruik wilt maken van een auto voor een project van enkele maanden of voor een proefperiode voordat je een leasecontract voor langere tijd afsluit, shortlease biedt de vrijheid die je zoekt.

Zakelijke leaseauto

Als ondernemer begrijp je het belang van efficiëntie, productiviteit en het behalen van successen. Een van de slimste zetten die je kunt maken om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen, is het leasen van een zakelijke auto. In dit artikel ontdek je waarom een lease auto een waardevolle investering kan zijn en hoe het jou kan helpen om je professionele doelen te bereiken.

Waarom zou je kiezen voor shortlease zakelijk?

Kostenbesparing

In plaats van een grote som geld uit te geven aan de aankoop van een auto, kun je kiezen voor een zakelijke leaseauto tegen een vast maandelijks bedrag. Dit zorgt voor een betere cashflow en maakt het gemakkelijker om je budget te beheren.

Fiscale voordelen

Bij het leasen van een auto zijn de maandelijkse kosten fiscaal aftrekbaar. Dit kan resulteren in aanzienlijke belastingvoordelen voor jou en je bedrijf.

Flexibiliteit en gemak

Up-to-date blijven: Met zakelijk shortlease kun je regelmatig upgraden naar nieuwere modellen met de nieuwste technologieën en veiligheidsvoorzieningen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de waardevermindering van je auto of het doorverkopen ervan.

shortlease bedrijfswagens

Shortlease bedrijfswagens

Shortlease bedrijfswagens bieden flexibele zakelijke mobiliteit. Met kortlopende contracten kunnen bedrijven snel inspelen op veranderende behoeften, kosten besparen en duurzaamheid bevorderen. Bij het kiezen van een shortlease aanbieder is het belangrijk om te letten op aspecten zoals service, onderhoud, verzekering en pechhulp.

VWP Shortlease is de juiste partner en daardoor kunnen bedrijven profiteren van een efficiënt en flexibel wagenpark. Wil je meer weten over het leasen van een bedrijfswagen? Bekijk dan onze uitgebreide pagina waar je het antwoord op al je vragen vindt!

Full operational lease

Rijd jij voor je werk regelmatig in een bedrijfsauto? Dan ben je vast bekend met de vele zorgen en rompslomp die gepaard gaan met het bezitten en beheren van een eigen wagenpark. Onderhoud, verzekeringen, belastingen en reparaties kunnen een enorme last zijn, zowel financieel als qua tijd en energie. Maar wat als ik je vertel dat er een oplossing is die al deze zorgen wegneemt? Maak kennis met full operational lease, dé sleutel tot zorgeloos zakelijk rijden.

Wat is full operational lease?

Full operational lease is een zakelijke leasevorm waarbij je niet alleen de auto least, maar ook alle bijkomende kosten en services in één pakket krijgt. Het omvat onder andere de verzekering, onderhoud, reparaties, wegenbelasting en vervangend vervoer. Kortom, je hoeft je geen zorgen meer te maken over de financiële en operationele aspecten van het autorijden.

full operational lease

De voordelen van full operational lease

Financiële zekerheid

Bij full operational lease betaal je een vast maandbedrag, waardoor je geen onverwachte kosten hebt. Dit maakt het gemakkelijker om je budget te beheren en voorkomt financiële verrassingen.

Geen administratieve rompslomp

Het beheer van een wagenpark brengt veel administratieve taken met zich mee. Met full operational lease neemt de leasemaatschappij deze taken uit handen, waardoor jij je kunt concentreren op je eigen werk.

Geen waardeverlies

Een auto verliest waarde zodra je ermee de showroom uitrijdt. Bij full operational lease draag je dit waardeverlies niet zelf, omdat de leasemaatschappij de eigenaar blijft van de auto. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over doorverkoop of restwaarde.

Altijd up-to-date

Met full operational lease kun je regelmatig van auto wisselen, zodat je altijd in een modern en goed onderhouden voertuig rijdt. Dit draagt niet alleen bij aan het imago van je bedrijf, maar ook aan de veiligheid en het rijcomfort.

Zakelijk Shortleasen

Je wilt graag een zakelijke auto op basis van een flexibel contract met heldere voorwaarden? Bij VWP Shortlease kun je een auto zakelijk shortleasen voor een all inclusive tarief. Zo hoef je jezelf zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten, verzekeringen of onderhoudskosten.

Er zijn tal van leasemogelijkheden om uit te kiezen, wanneer het gaat om het zakelijk leasen van een auto. We kennen allemaal de traditionele autolease contracten die zakelijk worden afgesloten waarbij de bestuurder jarenlang in dezelfde leaseauto rond rijdt.

Is een zakelijke short lease auto de oplossing?

Tegenwoordig willen we graag meer te kiezen hebben en meer flexibiliteit als het gaat over mobiliteit. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw toekomstige mobiliteitsbehoefte onzeker is of je wilt een nieuw personeelslid voorzien van een tijdelijke auto. In dit geval is shortlease dé oplossing!

Shortlease zakelijk biedt hierin de ideale uitkomst! Of wil je niet jarenlang in dezelfde auto rondrijden en met de tijd meegaan door te kiezen voor een schonere auto of elektrische auto? De kans is groot dat zakelijke shortlease goed bij je past!

Direct leverbaar bij VWP Shortlease

Als het gaat over zakelijke shortlease is VWP Shortlease dé marktleider in dit segment. Door onze jarenlange ervaring in de shortlease branche weten wij als geen ander wat voor u belangrijk is. Onze shortlease contracten zijn net zo flexibel als ons autolease aanbod.

Na de afgesproken contractuele leaseperiode, dat al vanaf 1 maand mogelijk, is het namelijk al mogelijk om een andere leaseauto uit te kiezen en te gaan rijden. Zo zit je dus niet vast aan een auto en heb je de mogelijkheid toch die allernieuwste auto te gaan rijden over enkele maanden.

Shortlease zakelijk

Of stel jezelf eens voor dat je op projectbasis werkt en enkel een zakelijke leaseauto nodig hebt voor een kortere looptijd? Wij bieden de uitkomst. Wij zijn een voordelig en betrouwbaar autolease bedrijf die het mogelijk maakt om op zeer korte termijn nog een auto ter beschikking te hebben voor een zakelijke shortlease. Wil je dat de leaseauto op een locatie naar keuze wordt afgeleverd? Geen enkel probleem!

Wij maken het mogelijk dat de nieuwe leaseauto op iedere gewenste locatie in Nederland afgeleverd wordt. Tevens is het mogelijk om, na afloop van het contract, te kiezen voor de mogelijkheid om de leaseauto door ons op te laten halen. Wil je snel zakelijk shortleasen? Bij VWP Shortlease is dit mogelijk en profiteer je altijd van de beste en scherpste acties.

zakelijk shortlease auto

Shortlease auto

Het belangrijkste verschil tussen een shortlease auto en traditioneel leasen is de duur van de overeenkomst. Bij traditionele lease gaat het meestal om contracten van enkele jaren, terwijl de shortlease auto de mogelijkheid biedt om een auto te huren voor een korte periode. Daarnaast zijn shortlease auto's vaak inclusief allerlei belangrijke randzaken, terwijl deze bij traditioneel leasen apart moeten worden geregeld.

Bedrijven die flexibele mobiliteitsoplossingen nodig hebben voor medewerkers met tijdelijke arbeidsovereenkomsten, en expats die tijdelijk in Nederland verblijven en een auto nodig hebben, startende ondernemers die nog geen lange termijn verplichtingen willen aangaan en particulieren die een auto nodig hebben tijdens een tijdelijke situatie, zoals een verhuizing of verbouwing.

Voor wie is shortlease zakelijk geschikt?

Startups en kleine ondernemingen

Startups en kleine ondernemingen hebben vaak geen grote financiële middelen om te investeren in een wagenpark. Shortlease zakelijk biedt hierbij uitkomst, omdat je geen grote investering hoeft te doen en flexibel kunt blijven.

Ondernemers met seizoensgebonden activiteiten

Als ondernemer met seizoensgebonden activiteiten kan het zijn dat je in de ene periode meer auto's nodig hebt dan in de andere. Met shortlease zakelijk kun je snel schakelen en de auto's toevoegen of opzeggen wanneer dit nodig is.

Bedrijven die snel willen opschalen

Als je bedrijf snel groeit en je meer auto's nodig hebt, biedt shortlease zakelijk de mogelijkheid om snel extra auto's toe te voegen aan je wagenpark.

Shortlease acties

veelgestelde vragen shortlease zakelijk

Veelgestelde vragen

Wat is shortlease zakelijk?

Zakelijke shortlease heeft veel voordelen ten opzichte van kopen of lange termijn leas. De belangrijkste voordelen ten opzichte van het zakelijk kopen van een auto zijn op deze pagina te lezen.

Kan ik als ZZP'er zakelijk shortleasen?

Ja, ZZP'ers kunnen een auto shortleasen voor persoonlijk of zakelijk gebruik. De voordelen van shortlease zijn hetzelfde, maar er zijn enkele verschillen tussen beide vormen. Denk hierbij aan de regels omtrent btw en bijtelling.

Kan ik een auto voor 1 maand zakelijk shortleasen?

Bij VWP Shortlease kan je een auto shortleasen wanneer je hem echt nodig hebt. Het is al mogelijk om te leasen vanaf 1 maand. Geen financieel risico dus! Een auto shortleasen kan je bij VWP Shortlease doen voor concurrerende prijzen!

Shortlease acties van de week

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 235

  Toyota Aygo

  De Toyota Aygo: fris, stoer en zelfverzekerd. Leverbaar in diverse uitvoeringen. Altijd voorzien van airconditioning en audio.  

 • Aanbieding

  vanaf p/mnd
  € 395

  Renault New Clio

  De Renault New Clio: inmiddels een icoon, verleidelijk en geavanceerd. Leverbaar in benzine, Bi-Fuel en Hybrid uitvoering. 

 • Ruimtekanon

  vanaf p/mnd
  € 595

  KIA Ceed Sportswagon

  De nieuwe Kia Ceed Sportswagon. Met zijn enorme bagageruimte van 625 liter biedt deze stationwagon altijd genoeg ruimte. 

 • Elektrisch

  vanaf p/mnd
  € 555

  BMW i3

  De unieke BMW i3, de meest duurzame electrische auto, 100% electrisch, 0% uitstoot en 100% rijplezier. 

  vanaf 16% bijtelling
 • NIEUW!!!

  vanaf p/mnd
  € 695

  Audi A3 Sportback

  De nieuwe Audi A3 : Audi's sportieve antwoord met cleane lijnen en slimme technologieen, een auto die alle uitdagingen aan kan. 

Bekijk alle shortlease acties

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417