auto huren maand

Auto huren 1 maand

Ben je op zoek naar een auto voor een maand of een langere periode? Bij VWP Shortlease is het mogelijk om een auto te huren per maand, daarna is deze dagelijks opzegbaar. Kies voor een voordelig tarief op huurbasis, het ideale alternatief voor autolease wanneer je de auto maar voor een korte periode nodig hebt! Samen vinden wij een auto die aansluit bij jouw wensen en eisen voor wat betreft het huren van een auto voor een korte termijn. Zo geniet je van een auto zonder jarenlang vast te zitten aan een leasecontract. Bekijk hieronder een selectie van onze populaire huurauto's.

Auto huren voor een maand

Zit je in een situatie waarin je snel een auto nodig hebt en wil je niet voor een langere periode vast zitten aan die auto? Met een huurauto van VWP Shortlease heb je de keuze en flexibiliteit zonder een wurgcontract of papierwinkel. Bij ons kun je een auto huren vanaf een periode van 1 maand, daarna is de auto dagelijks opzegbaar en kan je de auto blijven rijden zolang je deze nodig hebt. Dit noemen we shortlease of flexibele lease. Voor zowel particulieren, zakelijke klanten of ZZP'ers die van maximale vrijheid willen profiteren.

auto voor maand

1 maand auto huren

Wil je een auto huren voor 1 maand? Dan zit je bij VWP Shortlease goed, wij kunnen je een scherpe aanbieding doen met aantrekkelijke voorwaarden. De minimale periode om een auto te huren is bij VWP Shortlease één maand, een auto voor 1 maand huren kenmerkt zich met de volgende voorwaarden: - Na minimaal één maand is het mogelijk om je contract dagelijks op te zeggen. - Na één maand kun je de auto blijven huren voor een langere termijn, denk hierbij aan 3 maanden, 6 maanden, een jaar of nog veel langer. - Tarieven bij het huren van een auto voor een langere periode worden aantrekkelijker. - Binnen 24 uur kun je al rijden in de auto naar jouw keuze, inclusief haal- en brengservice. - Inclusief allrisk verzekering & Europadekking.

Handige tips voor het huren van een auto

Kies voor een auto die past bij jouw persoonlijke wensen en stijl. Kies voor extra's zoals haal- en brengservice of winterbanden. Het huren van een auto is een service van VWP Shortlease voor iedereen die zonder zorgen auto wil rijden voor een vast tarief. Wij bieden altijd de nieuwste auto modellen. De auto huur je voor zolang je dat nodig vindt, maar altijd minimaal één maand. Op die manier blijf je altijd flexibel auto rijden. Wij sturen je geen onbegrijpelijke ingewikkelde contracten met vreemde voorwaarden en kleine lettertjes. Transparant, deskundig en snelheid zijn enkele steekwoorden die van toepassing zijn op VWP Shortlease. Uiteraard in een auto die perfect aansluit op jouw wensen! Naast het huren van een auto voor 1 maand is het bij ons ook mogelijk een auto te huren voor: 

 • auto huren voor 3 maand
 • auto huren voor 6 maand
 • auto huren voor 12 maand
 • auto huren voor 18 maand
 • auto huren voor 24 maand
 • auto huren voor 24+ maand op aanvraag

elektrische auto maand

Elektrische auto huren voor een maand

Op zoek naar een auto voor een maand die volledig (of grotendeels) elektrisch is? Bij ons heb je een ruime keuze als het gaat om elektrische auto's. Er zit er ongetwijfeld een tussen die bij jouw behoeftes aansluiten, of het nu gaat om een elektrische auto die je als particulier of als bedrijf wilt huren voor een korte periode. Wanneer je kiest voor elektrisch kies je voor een bewuste en duurzame mobiliteitsoplossing. Uiteraard profiteer je met elektrisch rijden van een zakelijke lagere bijtelling per maand. Zo ben je niet alleen goed bezig voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Ruime keuze aan personenauto's en bedrijfswagens

Bij VWP Shortlease rij je lekker weg. Wij hebben een ruime keuze personenauto's en bedrijfswagens beschikbaar voor particulieren, bedrijven of zzp'ers. Past een ruimere bedrijfswagen beter bij jouw situatie of juist een compactere kleinere auto? Wij hebben de huurauto die je zoekt! Ook bestelauto's met veel ruimte of bakwagens.

Over VWP Shortlease

VWP Shortlease is een zakelijke en universele dienstverlener gevestigd in Nijverdal. VWP Shortlease is inmiddels niet meer weg te denken uit het lease landschap. Met een ervaring van ruim 15 jaar in de leasing hebben wij onze eigen visie op short(lease) verder ontwikkelt. Deze visie vindt u terug in onze gehele bedrijfsvoering. VWP Shortlease biedt u tal van mogelijkheden wanneer u voor onbepaalde tijd beschikking wilt hebben over één of meerdere auto's. Het is al mogelijk om een auto te huren vanaf 1 maand. Wij staat voor flexibiliteit, transparantie en een persoonlijke hoogwaardige service. Zowel voor de zakelijke shortlease als de particuliere shortlease rijder. Wij bieden u shortlease aan voor concurrerende tarieven met daarbij ook nog een heel uitgebreide keuze. VWP Shortlease is merk onafhankelijk en dat maakt het mogelijk om alle mogelijke merken en modellen aan te bieden. Bekijk ons volledige aanbod en de acties via onderstaande links.

Auto huren of leasen?

Shortlease vult het gat tussen autohuur en leasen. Iedereen die op zoek is naar een auto voor 1 tot 24 maanden kan terecht bij VWP Shortlease. U kiest zelf de looptijd van uw contract en ontvangt daarvoor per maand een factuur. Voor perioden korter dan twee maanden biedt een autoverhuurbedrijf uitkomst. 

Belangrijke voordelen van shortlease

Shortlease heeft enkele belangrijke voordelen ten opzichte van autohuur voor enkele maanden:

 • Goedkoper: 
  ...zelfs voor een compacte huurauto betaalt u al gauw 1000 euro per maand. De shortlease tarieven liggen behoorlijk lager.
 • Geen hoge borg: 
  ...over een huurauto betaalt u honderden euro's borg. Dat is bij shortlease niet het geval.
 • Modelkeuze: 
  ...bij shortlease gaat u een overeenkomst aan voor een specifiek merk en model, bij autohuur kiest u slechts de klasse.

Shortlease is een geschikte keuze voor bijvoorbeeld zelfstandig ondernemers, starters en bedrijven die behoefte hebben aan een flexibel wagenpark. Ook als leaseauto tijdens een eerste, tijdelijke arbeidsovereenkomst is korte termijn lease heel geschikt. Tot slot verhuren wij regelmatig shortlease auto's als voorloopauto.

Goedkope auto's voor korte termijn lease

Elke maand selecteert VWP Shortlease enkele modellen die worden aangeboden tegen een extra gunstig actietarief. Uw korting geldt de gehele looptijd van uw contract, dus elke maand weer. De kortingen van onze aanbiedingen kunnen oplopen tot wel € 50 per maand! Bent u benieuwd welke auto's deze maand extra goedkoop te huur zijn? Bekijk dan snel onze acties.

Voordelen van shortlease bij VWP

 • Flexibel shortlease contract zonder langlopende verplichtingen.
 • Auto’s op basis van full operational lease.
 • Nieuwe of jong gebruikte, representatieve auto’s.
 • Auto’s zijn direct beschikbaar en binnen 24 uur bij u geleverd.
 • Uitgebreide aanvullende service: brandstofpas, ritregistratie en/of winterbanden.
 • Internationale 24-uurs alarmcentrale.
 • Full operational lease

Al onze auto verhuren wij op basis van full operational lease. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over bijvoorbeeld autoverzekeringen en onderhoud van de auto. Dit wordt allemaal voor u geregeld. De shortlease tarieven op onze site zijn per auto per maand, inclusief verzekering, onderhoud, rente en vrije kilometers. Met onze all-inclusive tarieven weet precies waar u aan toe bent.

Klik hier voor alle acties

Shortlease acties van de week

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 235

  Toyota Aygo

  De Toyota Aygo: fris, stoer en zelfverzekerd. Leverbaar in diverse uitvoeringen. Altijd voorzien van airconditioning en audio.  

 • Aanbieding

  vanaf p/mnd
  € 370

  Renault New Clio

  De Renault New Clio: inmiddels een icoon, verleidelijk en technologisch geavanceerd. Leverbaar als benzine en Bi-Fuel uitvoering. 

 • Ook in hybride !

  vanaf p/mnd
  € 465

  Toyota Corolla Touring Sports

  Toyota Corolla Touring Sports
  1.2 Turbo
  Ook als Hybride beschikbaar

 • Hybride

  vanaf p/mnd
  € 660

  Ford New Kuga

  Ford New Kuga Titanium 2.5 PHEV e-CVT Efficient en meer dan capabel, de New Kuga met plug-in hybride techniek heeft het allemaal.

 • 8% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 685

  Volkswagen ID4 1st

  De Volkswagen ID.4 First 77kWh, leverbaar met een actieradius tot 501km (WLTP) en een bijtelling van 8%. 

  vanaf 8% bijtelling
Bekijk alle shortlease acties

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417