auto huren voor een maand

 

Auto huren voor een maand

Ben je op zoek naar een auto voor een maand of een langere periode? Bij VWP Shortlease is het mogelijk om een auto te huren per maand, daarna is deze dagelijks opzegbaar. Kies voor een voordelig tarief op huurbasis, het ideale alternatief voor autolease wanneer je de auto maar voor een korte periode nodig hebt!

Samen vinden wij een auto die aansluit bij jouw wensen en eisen voor wat betreft het huren van een auto voor een korte termijn. Zo geniet je van een auto zonder jarenlang vast te zitten aan een leasecontract. Bekijk hieronder een selectie van onze populaire huurauto's.

Auto huren voor een maand

Zit je in een situatie waarin je snel een auto nodig hebt en wil je niet voor een langere periode vast zitten aan die auto? Met een huurauto heb je de keuze en flexibiliteit zonder een wurgcontract of papierwinkel.

Bij ons kun je een auto huren vanaf een periode van 1 maand, daarna is de auto dagelijks opzegbaar en kan je de auto blijven rijden zolang je deze nodig hebt. Dit noemen we shortlease of flexibele lease. Voor zowel particulieren, zakelijke klanten of ZZP'ers die van maximale vrijheid willen profiteren.

Shortlease acties

1 maand auto huren

Wil je een auto voor 1 maand huren? Dan zit je bij ons goed, wij kunnen je een scherpe aanbieding doen met aantrekkelijke voorwaarden. De minimale periode om een auto te huren is bij VWP Shortlease één maand, een auto voor 1 maand huren kenmerkt zich met de volgende voorwaarden:

 • Na minimaal één maand is het mogelijk om je contract dagelijks op te zeggen.
 • Na één maand kun je de auto blijven huren voor een langere termijn, denk hierbij aan 3 maanden, 6 maanden, een jaar of nog veel langer.
 • Tarieven bij het huren van een auto voor een langere periode worden aantrekkelijker.
 • Binnen 24 uur kun je al rijden in de auto naar jouw keuze, inclusief haal- en brengservice.
 • Inclusief allrisk verzekering & Europadekking.

huren auto tips

Handige tips voor het huren van een auto

Kies voor een auto die past bij jouw persoonlijke wensen en stijl. Kies voor extra's zoals haal- en brengservice of winterbanden. Het huren van een auto is een service van VWP voor iedereen die zonder zorgen auto wil rijden voor een vast tarief.

Wij bieden altijd de nieuwste auto's en modellen. De auto huur je voor zolang je dat nodig vindt, vanaf één maand tot enkele jaren. Wellicht zelfs voor een langere tijd, op die manier blijf je altijd flexibel auto rijden.

Auto huren voor meer dan één maand?

Wij sturen je geen onbegrijpelijke ingewikkelde contracten met vreemde voorwaarden en kleine lettertjes. Transparant, deskundig en snelheid zijn enkele steekwoorden die van toepassing zijn op VWP. Uiteraard in een auto die perfect aansluit op jouw wensen! Naast het huren van een auto voor 1 maand is het bij ons ook mogelijk een auto te huren voor:

 • auto huren voor 3 maand
 • auto huren voor 6 maand
 • auto huren voor 12 maand
 • auto huren voor 18 maand
 • auto huren voor 24 maand
 • auto huren voor 24+ maand of langer op aanvraag

elektrische auto huren

Elektrische auto huren voor een maand

Op zoek naar een auto voor een maand die volledig (of grotendeels) elektrisch is? Bij ons heb je een ruime keuze als het gaat om elektrische auto's. Er zit er ongetwijfeld een tussen die bij jouw behoeftes aansluiten, of het nu gaat om een auto die je als particulier of als bedrijf wilt huren voor een kortere periode.

Wanneer je kiest voor hybride of elektrische, dan kies je voor een bewuste en duurzame mobiliteitsoplossing. Uiteraard profiteer je met elektrisch rijden van een zakelijke lagere bijtelling per maand. Zo ben je niet alleen goed bezig voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Ruime keuze aan personenauto's en bedrijfswagens

Bij VWP Shortlease rij je lekker weg. Wij hebben een ruime keuze personenauto's en bedrijf wagens beschikbaar voor particulieren, bedrijven of zzp'ers. Past een ruimere bedrijfswagen beter bij jouw situatie of juist een compactere kleinere auto? Wij hebben de huur auto die je zoekt! Ook bestelauto's met veel ruimte of bakwagens.

Over VWP Shortlease

VWP Shortlease is een zakelijke en universele dienstverlener gevestigd in Nijverdal. VWP Shortlease is inmiddels niet meer weg te denken uit het lease landschap. Met een ervaring van ruim 15 jaar in de leasing hebben wij onze eigen visie op short(lease) verder ontwikkelt.

Deze visie vind je terug in onze gehele bedrijfsvoering. VWP Shortlease biedt je tal van mogelijkheden wanneer je voor onbepaalde tijd de beschikking wilt hebben over één of meerdere auto's. Het is al mogelijk om een auto te huren vanaf 1 maand, tot 24 maanden of langer.

Wij staat voor flexibiliteit, transparantie en een persoonlijke hoogwaardige service. Zowel voor de zakelijke shortlease als de particuliere shortlease rijder. Wij bieden short lease aan voor concurrerende tarieven met daarbij ook nog een heel uitgebreide keuze.

Of je nu op zoek bent naar een luxe Mercedes Benz of een eenvoudige stadsauto, wij hebben het! VWP is merk onafhankelijk en dat maakt het mogelijk om alle mogelijke merken en modellen aan te bieden. Bekijk ons volledige aanbod en de acties via onderstaande links.

Populaire huurauto's

Audi
BMW
Volkswagen
Citroën
Peugeot
Toyota
Volvo
KIA
Mercedes
Hyundai
Nissan

huren of shortleasen

Een auto huren of short leasen?

shortlease vult het gat tussen autohuur en leasen. Iedereen die op zoek is naar een auto voor 1 tot 24 maanden kan terecht bij VWP. Je kiest zelf de looptijd van het contract en ontvangt daarvoor per maand een factuur. Voor perioden korter dan twee maanden biedt het leasen van een auto uitkomst.

Belangrijke voordelen van short lease

Short lease heeft enkele belangrijke voordelen ten opzichte van autohuur voor enkele maanden:

 • Ruime keuze uit de nieuwste modellen:De nieuwste modellen zijn direct beschikbaar, de leaseauto kan binnen 2 dagen geleverd zijn!
 • Snelle acceptatie en geen BKR Registratie: VWP hanteert voordat het contract wordt afgesloten een snelle acceptatie via uw (Nederlandse) adresgegevens.
 • Full operational lease: Alle contracten zijn inclusief reparatie, onderhoud, banden, all-risk verzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer inbegrepen.

Short lease is een geschikte keuze voor bijvoorbeeld zelfstandig ondernemers, starters en bedrijven die behoefte hebben aan een flexibel wagenpark. Ook als leaseauto tijdens een eerste, tijdelijke arbeidsovereenkomst is korte termijn lease heel geschikt. Tot slot verhuren wij regelmatig auto's als voorloopauto.

Goedkope auto's voor korte termijn lease

Elke maand selecteert VWP enkele modellen die worden aangeboden tegen een extra gunstig actietarief. De korting geldt de gehele looptijd van het contract, dus elke maand weer. De kortingen van onze aanbiedingen kunnen oplopen tot wel € 50 per maand! Ben je benieuwd welke auto's deze maand extra goedkoop te huur zijn? Bekijk dan snel onze acties!

Shortlease acties

Voordelen van VWP

 • Flexibel contract zonder langlopende verplichtingen voor een langere tijd of een minimale periode.
 • Auto's op basis van full operational lease.
 • Nieuwe auto of jong gebruikte, representatieve auto's.
 • Auto's zijn direct beschikbaar en binnen 24 uur bij u geleverd.
 • Uitgebreide aanvullende service: brandstofpas, ritregistratie en/of winter banden.
 • Internationale 24-uurs alarmcentrale.
 • Full operational lease

Al onze auto's verhuren wij op basis van full operational lease. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over bijvoorbeeld autoverzekeringen en onderhoud van de auto's. Dit wordt allemaal voor u geregeld. De short lease tarieven op onze site zijn per auto per maand, inclusief verzekering, onderhoud, rente en vrije kilometers. Met onze all-inclusive tarieven weet je precies waar je aan toe bent.

veelgestelde huur vragen

Veelgestelde vragen

Waarom een auto huren voor een maand?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een auto te huren voor een maand. Sommigen hebben tijdelijk een auto nodig vanwege werkverplichtingen of een vakantie, terwijl anderen hun eigen auto mogelijk tijdelijk niet kunnen gebruiken vanwege onderhoud of reparaties. Daarnaast kan het huren van een auto voor een maand ook handig zijn als je flexibiliteit wilt behouden zonder langlopende verplichtingen.

Kan ik mijn huurauto omruilen?

Het omruilen van een auto tijdens de maandelijkse huurperiode is meestal mogelijk, maar dit kan afhangen van de beschikbaarheid van de auto's die op dat moment aanwezig zijn. Informeer bij VWP of een omruiling mogelijk is en welke voorwaarden hiervoor gelden.

Moet ik een borg betalen?

Ja, bij het auto huren voor een maand wordt er een borg gevraagd bij het huren van een auto. Het bedrag van de borg kan variëren afhankelijk van de auto en de huurtermijn. De borg wordt terugbetaald bij het inleveren van de auto, mits er geen schade of overtredingen zijn.

Shortlease acties van de week

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 235

  Toyota Aygo

  De Toyota Aygo: fris, stoer en zelfverzekerd. Leverbaar in diverse uitvoeringen. Altijd voorzien van airconditioning en audio.  

 • Aanbieding

  vanaf p/mnd
  € 395

  Renault New Clio

  De Renault New Clio: inmiddels een icoon, verleidelijk en geavanceerd. Leverbaar in benzine, Bi-Fuel en Hybrid uitvoering. 

 • Ruimtekanon

  vanaf p/mnd
  € 595

  KIA Ceed Sportswagon

  De nieuwe Kia Ceed Sportswagon. Met zijn enorme bagageruimte van 625 liter biedt deze stationwagon altijd genoeg ruimte. 

 • Elektrisch

  vanaf p/mnd
  € 555

  BMW i3

  De unieke BMW i3, de meest duurzame electrische auto, 100% electrisch, 0% uitstoot en 100% rijplezier. 

  vanaf 16% bijtelling
 • NIEUW!!!

  vanaf p/mnd
  € 695

  Audi A3 Sportback

  De nieuwe Audi A3 : Audi's sportieve antwoord met cleane lijnen en slimme technologieen, een auto die alle uitdagingen aan kan. 

Bekijk alle shortlease acties

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417