Auto huren voor 3 maanden

Een flexibele auto nodig voor 3 maanden?

Bij VWP Shortlease heb je de mogelijkheid om een auto te huren voor een periode van 3 maanden, met de vrijheid om vervolgens dagelijks op te zeggen. Dit flexibele huurmodel biedt een voordelig alternatief voor traditioneel leasen, ideaal voor wie tijdelijk een auto nodig heeft!

We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte auto die aansluit bij jouw specifieke behoeften en wensen voor korte termijnverhuur. Zo kun je snel de weg op zonder vast te zitten aan langdurige leasecontracten. Hieronder zie je een overzicht van onze populaire huurauto's die direct beschikbaar zijn.

auto huren 3 maanden

Auto huren voor 3 maanden

Heb je snel een auto nodig maar wil je niet vastzitten aan een langdurig contract? Met een huurauto geniet je van keuze en flexibiliteit, zonder gedoe met lange contracten.

Bij ons kun je een auto huren voor een periode van 2 maanden, waarna je dagelijks kunt opzeggen en de auto kunt blijven gebruiken zolang je nodig hebt. Dit noemen we shortlease of flexibele lease, geschikt voor particulieren, zakelijke klanten en ZZP'ers die maximale vrijheid willen.

3 maanden autohuur

Auto huren voor 3 maanden

Wil je een auto huren voor 3 maanden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, waar we je een scherp aanbod doen met aantrekkelijke voorwaarden. Bij VWP Shortlease is de minimale huurperiode één maand, maar een auto huren voor 3 maanden heeft specifieke voordelen:

 • Je kunt je contract dagelijks opzeggen na minimaal één maand.

 • Na één maand (afhankelijk van het leasecontract) kun je ervoor kiezen de auto voor een langere termijn te blijven huren, zoals 6 maanden, 12 maanden of zelfs langer.

 • De tarieven voor langere huurperiodes worden aantrekkelijker.

 • Binnen 24 uur kun je al rijden in de auto van jouw keuze, inclusief haal- en brengservice.

 • Inclusief allrisk verzekering en Europadekking.

Handige tips voor het huren van een auto

Kies een auto die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en stijl, en overweeg extra opties zoals haal- en brengservice of winterbanden. Het huren van een auto bij VWP is een service voor iedereen die zorgeloos wil rijden tegen een vast tarief. We bieden altijd de nieuwste modellen en auto's. Je huurt een auto zo lang als je wilt, vanaf één maand tot enkele jaren, of zelfs langer, zodat je altijd flexibel blijft.

Huur een elektrische auto voor 3 maanden

Op zoek naar een elektrische auto voor 3 maanden? Bij ons vind je een ruime selectie elektrische en hybride auto's om uit te kiezen. Of je nu een particulier bent of een bedrijf, wij hebben de perfecte auto voor jou, zelfs voor korte termijnverhuur vanaf één maand.

Kies voor bewuste en duurzame mobiliteit met een hybride of elektrische auto. Daarnaast profiteer je van lagere maandelijkse zakelijke bijtelling bij elektrisch rijden, waardoor je niet alleen bijdraagt aan het milieu, maar ook aan je eigen financiële welzijn!

Ruim assortiment personenauto's

Bij VWP Shortlease vind je wat je zoekt. Of je nu een ruime bedrijfswagen nodig hebt of een compacte stadsauto, wij hebben de perfecte huurauto voor jou. Van bestelwagens met veel laadruimte tot bakwagens, wij hebben het allemaal.

Over VWP Shortlease

VWP Shortlease is jouw partner voor zowel zakelijke als particuliere leasing, gevestigd in Nijverdal. Met meer dan 15 jaar ervaring in leasing zijn we een bekende naam in de shortlease branche. Onze eigen visie op shortlease komt tot uiting in al onze activiteiten. Bij VWP Shortlease heb je diverse mogelijkheden voor het huren van één of meerdere auto's voor langere tijd, vanaf één maand tot wel 24 maanden of langer.

Wij staan voor flexibiliteit, transparantie en hoogwaardige persoonlijke service, zowel voor zakelijke als particuliere shortlease klanten. Met concurrerende tarieven en een uitgebreide keuze aan mogelijkheden, bieden we shortlease aan die bij jou past.

Of je nu een luxe Volkswagen zoekt of een eenvoudige stadsauto, wij hebben het! Als merkonafhankelijke aanbieder kunnen we alle mogelijke merken en modellen leveren. Bekijk ons volledige aanbod en de actuele acties via de onderstaande knop!

Twijfel je tussen shortlease of huren?

Shortlease vult het gat tussen autohuur en traditioneel leasen perfect op. Bij VWP kun je terecht als je voor een periode van één tot 24 maanden een auto nodig hebt. Je hebt volledige controle over de looptijd van het contract en ontvangt maandelijks een factuur. Voor periodes van drie maanden of langer is het huren van een auto een ideale oplossing.

3 maand autohuur

De voordelen van shortlease

Shortlease heeft allerlei voordelen vergeleken met autohuur voor enkele maanden:

 1. Ruime keuze uit de nieuwste modellen: De allernieuwste modellen zijn direct beschikbaar en kunnen binnen één dag worden geleverd!

 2. Snelle acceptatie en geen BKR-registratie: VWP voert een snelle acceptatie uit op basis van (Nederlandse) adresgegevens voordat het contract wordt afgesloten. Ook als je een BKR-registratie hebt, ben je bij ons aan het juiste adres!

 3. Full operational lease: Alle contracten zijn inclusief reparatie, onderhoud, banden, all-risk verzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer.

Voordelige auto's voor korte termijnlease

Shortlease is ideaal voor zelfstandige ondernemers, starters en bedrijven die flexibiliteit nodig hebben in hun wagenpark. Ook bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten of als voorloopauto is shortlease zeer geschikt.

Elke maand biedt VWP enkele modellen aan tegen extra voordelige actietarieven. Deze korting geldt gedurende de gehele looptijd van het contract en kan oplopen tot wel € 50 per maand! Benieuwd welke auto's deze maand extra voordelig zijn? Bekijk dan snel onze acties!

Voordelen van VWP Shortlease

 1. Flexibele contracten zonder langdurige verplichtingen of minimale looptijden.

 2. Auto's op basis van full operational lease.

 3. Keuze uit nieuwe of jong gebruikte representatieve auto's.

 4. Direct beschikbare auto's die binnen 24 uur kunnen worden geleverd.

 5. Uitgebreide aanvullende service zoals een brandstofpas, ritregistratie en/of winterbanden.

 6. Internationale 24-uurs alarmcentrale.

Full operational lease

Al onze auto's worden verhuurd op basis van full operational lease, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over zaken als autoverzekeringen en onderhoud. Alles wordt voor je geregeld. De shortleasetarieven op onze website zijn per auto per maand en inclusief verzekering, onderhoud, rente en vrije kilometers. Met onze all-inclusive tarieven weet je precies waar je aan toe bent.

Veelgestelde vragen over het huren van een auto voor 3 maanden.

Direct voor jou beantwoord

Waarom zou ik een auto huren voor 3 maanden?

Er zijn diverse redenen waarom mensen ervoor kiezen om een auto voor 3 maanden te huren. Sommigen hebben tijdelijk een auto nodig vanwege werk of een vakantie, terwijl anderen wellicht hun eigen auto tijdelijk niet kunnen gebruiken vanwege onderhoud of reparaties. Daarnaast kan het huren van een auto voor een maand ook handig zijn als je flexibel wilt blijven zonder langdurige verplichtingen.

Kan ik mijn huurauto omruilen?

Het omruilen van een auto gedurende de maandelijkse huurperiode is meestal mogelijk, maar dit hangt af van de beschikbaarheid van auto's op dat moment. Informeer bij VWP of een omruil mogelijk is en welke voorwaarden hiervoor gelden.

Moet ik een borg betalen?

Ja, bij het huren van een auto voor een maand wordt een borg gevraagd. Het bedrag van de borg kan variëren afhankelijk van de auto en de huurperiode. De borg wordt terugbetaald bij het inleveren van de auto, mits er geen schade of overtredingen zijn.