wat is full operational lease

Wat is full operational lease?

Full operational lease is een leasevorm die vaak wordt gebruikt in het zakelijke verkeer. Het betreft een leasevorm waarbij operationele kosten inbegrepen zijn bij het leasetarief. Met de term "full operational lease" wordt aangegeven dat de leaseauto wordt aangeboden op basis van een all-inclusive tarief: banden, standaarduitrusting, verzekering, rente, vrije kilometers per maand en onderhoud van de auto zijn allen inbegrepen bij het leasetarief.

Wat zijn de voordelen van full operational lease?

Een groot voordeel van full operational lease is dat alle lease kosten van tevoren precies te budgetteren zijn. Daarnaast kan al het beheer en onderhoud van de operationele leaseauto zonder meerprijs worden uitbesteed aan iedere officiële merkdealer. Bovendien wordt er geen beslag gelegd op de liquiditeit van de onderneming.

De leaseauto komt namelijk niet bij de activa van de onderneming op de balans. Dit heeft tot gevolg dat er geen balansverlenging ontstaat. Hierdoor blijft de vermogenspositie en de leencapaciteit van de ondernemer per saldo intact. Daarnaast is het een voordeel van een full-operationale leaseauto dat de onderneming geen restwaarde risico van de lease auto heeft.

Operationale lease was nog nooit zo aantrekkelijk

De mooiste modellen rijden voor een vast bedrag per maand en zonder financieel risico, dát is full een operationale leaseauto bij VWP Shortlease. Profiteer van de voordelen van full operational lease bij VWP Shortlease.

Als u kiest voor een shortlease auto van VWP Shortlease profiteert u altijd van de voordelen van full operational lease. Kies dus voor zekerheid en administratieve voordelen en bekijk vandaag nog onze shortlease aanbiedingen.