Onze werkwijze in 90 seconden  

Nadat je bij ons een aanvraag voor een leaseauto hebt gedaan versturen wij je een persoonlijke leaseofferte met daarbij ook de leaseovereenkomst als bijlage.

Zodra wij de leaseovereenkomst retour hebben ontvangen, kijken wij met wie we zaken doen en op basis van extern verkregen informatie bepalen wij de hoogte van de borgsom.

Deze borgsom communiceren we altijd met je en op dat moment bepaal je of wij gaan samenwerken en je een opdrachtbevesting kunnen sturen. In deze bevestigingsmail staat het te betalen bedrag welke per iDeal mogelijkheid dient te worden voldaan. Ook versturen we een machtiging automatische incasso mee, die we getekend retour moeten ontvangen voordat de auto gaat rijden.

Als alle stappen succesvol zijn afgerond ontvang je een mail met de bevestiging dat de auto geleverd wordt op de afgesproken datum en adres.  

Op de dag van levering vertrekt je auto vanuit Nijverdal en je ontvangt een mail met het uitgifterapport, je weet op deze manier in welke staat de auto vertrokken is vanuit Nijverdal en hoe laat je de auto ongeveer kunt verwachten op het door jou aangegeven adres.

Na het verstrijken van de afgesproken contractuele looptijd wordt je overeenkomst “flexibel”. Dit houdt in dat je kan blijven doorrijden onder de afgesproken voorwaarden en geldt er vanaf dat moment een opzegtermijn van 5 werkdagen.

Wanneer je de auto niet meer nodig hebt kun je deze afmelden via onze website, je ontvangt op deze afmelding een reactie van ons met betrekking tot datum en ophaaladres.  

Wanneer de auto bij ons in Nijverdal is gearriveerd ontvang je van ons de retour bevestiging aankomst shortlease auto. Daarna gaan we de auto inspecteren en de overeenkomst beëindigen. Je ontvangt hiervan een volledig gedocumenteerd inspectierapport en onze eindafrekening.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417