Bedrijfswagen shortlease

Hoe kies je een betrouwbare bedrijfswagen?

Een betrouwbare shortlease bedrijfswagen kan ik sommige gevallen voor het succes van de onderneming zorgen. Het kiezen van de juiste bedrijfswagen kan echter een uitdagende taak zijn, vooral als je flexibiliteit en financiële efficiëntie wilt combineren.

Op deze pagina zullen we de voordelen van het leasen van een bedrijfswagen met shortleasen vertellen, waarom het een slimme keuze is voor ondernemers en waar je op moet letten bij het kiezen van één van onze bedrijfswagens die aan jouw behoeften voldoet.

bedrijfswagen shortlease

Kort en flexibel een bedrijfswagen shortleasen

Het kiezen van de juiste bedrijfswagen kan echter een uitdagende taak zijn, vooral als je flexibiliteit en financiële efficiëntie wilt combineren. Op deze pagina zullen we de voordelen van het leasen van een bedrijfswagen met shortleasen vertellen, waarom het een slimme keuze is voor ondernemers en waar je op moet letten bij het kiezen van één van onze bedrijfswagens die aan jouw behoeften voldoet.

Shortleasen is ideaal voor bedrijven met een flexibele of seizoensgebonden vervoersbehoefte. Heb je slechts een deel van het jaar een extra bedrijfsauto nodig? Een shortlease bedrijfswagen staat niet onnodig stil voor de deur! Wij hanteren een minimale leasetermijn van slechts één maand. Daarna profiteer je van slechts één week opzegtermijn. Shortlease dé bedrijfswagen en loop geen enkel financieel risico!

short lease bedrijfswagen

Voor wie is deze optie geschikt?

Startende ondernemingen

Voor startende ondernemingen kan shortlease een ideale optie zijn. Het stelt je in staat om snel over een bedrijfswagen te beschikken zonder jezelf vast te leggen aan een langlopende verplichtingen. Shortleasen is zeker voor mensen die net met een bedrijf beginnen een goede oplossing. Zo heb je het gemak van de bedrijfsauto, maar geen jarenlang contract!

Projectmatige bedrijven

Bedrijven die vaak projectmatig werken en tijdelijk extra voertuigen nodig hebben, vinden in shortlease de perfecte oplossing om flexibel en kostenefficiënt te blijven.

Tijdelijke medewerkers

Als je tijdelijke medewerkers in dienst hebt, bijvoorbeeld voor seizoensgebonden werk, dan biedt shortleasen je de mogelijkheid om hen te voorzien van een bedrijfswagen voor de duur van hun contract.

Voordelen van een bedrijfswagen

  • Flexibele looptijd vanaf één maand

  • Voor iedere behoefte de juiste bedrijfsauto, denk bijvoorbeeld aan een laadklep

  • Full-operational lease inclusief kilometers en onderhoud

  • Vervangend vervoer wanneer je bedrijfswagen plotseling tot stilstand komt

  • Ook geschikt voor seizoenswerk!

Goedkope bedrijfswagens

Regelmatig selecteren wij bedrijfsauto's die worden aangeboden tegen een extra voordelig actietarief. Bekijk onze lease aanbiedingen en profiteer de gehele looptijd van de overeenkomst van een extra laag tarief! Vraag een offerte aan voor de bedrijfsauto van jouw voorkeur. De auto's staat indien gewenst binnen 24 uur bij u voor de deur, in heel Nederland!

Populaire bedrijfswagens

Mercedes Benz Sprinter

De Mercedes Benz Sprinter is een populaire bedrijfswagen in Nederland. Deze robuuste en betrouwbare bestelwagen wordt vaak gekozen door ondernemers vanwege zijn uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid.

De Mercedes Benz Sprinter bestelbus biedt verschillende carrosserievarianten, zoals een gesloten bestel wagen, een chassis cabine en een personenbus. Dit maakt het mogelijk om aan diverse zakelijke behoeften te voldoen, of het nu gaat om het vervoeren van goederen, het inrichten van een mobiele kantoor of het vervoeren van personeel.

Een van de sterke punten van de Mercedes Benz Sprinter is zijn ruime laadvermogen en indrukwekkende laadruimte. Dit maakt het gemakkelijk om grote hoeveelheden goederen te transporteren, wat vooral belangrijk is voor bedrijven die veel materiaal moeten vervoeren.

Naast zijn functionaliteit is de Sprinter ook bekend om zijn comfort en geavanceerde functies. Het interieur is goed ontworpen en ergonomisch, waardoor lange ritten minder vermoeiend worden voor de bestuurder en bijrijders.

Renault Master

De Renault Master is een bekende en geliefde zakelijke auto. Deze bestel wagen staat bekend om zijn betrouwbaarheid, veelzijdigheid en ruime laadvermogen, waardoor het een populaire keuze is onder ondernemers.

De Master is verkrijgbaar in verschillende carrosserievarianten, zoals een gesloten bestel wagen, een chassis cabine en een platform cabine. Hierdoor kunnen bedrijven de configuratie kiezen die het beste aansluit bij hun specifieke behoeften.

De laadruimte van de Master is royaal, waardoor het mogelijk is om grote hoeveelheden goederen of materialen te vervoeren. Dit is vooral handig voor bedrijven die dagelijks veel vracht moeten laden en lossen.

Naast zijn ruime laadvermogen biedt de Master ook een comfortabel interieur voor de bestuurder en bijrijders. Het ergonomische ontwerp en moderne functies dragen bij aan een prettige rijervaring, zelfs tijdens lange ritten.

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een andere populaire keuze. Deze compacte bestel wagen staat bekend om zijn veelzijdigheid, efficiëntie en praktische functies, waardoor het een favoriete keuze is onder ondernemers.

De Volkswagen Caddy biedt voldoende laadruimte, ondanks zijn compacte formaat. Hierdoor is het een uitstekende optie voor bedrijven die voornamelijk in stedelijke gebieden werken en behoefte hebben aan een wendbare bedrijfswagen die gemakkelijk in druk verkeer kan manoeuvreren.

Een van de sterke punten van de Volkswagen Caddy is zijn brandstofefficiëntie. Dit maakt het een kosteneffectieve keuze voor bedrijven die veel kilometers maken en hun operationele kosten willen minimaliseren.

Renault Trafic

Tot slot is de Renault Trafic is een populaire optie en wordt vaak gekozen door ondernemers vanwege zijn betrouwbaarheid, ruime laadruimte en veelzijdigheid.

De Renault Trafic biedt voldoende laadvermogen en een praktische indeling van de laadruimte, waardoor het gemakkelijk is om goederen en materialen te vervoeren. Dit maakt het een ideale keuze voor bedrijven die regelmatig ladingen moeten laden en lossen.

De bestuurderscabine van de Renault Trafic is comfortabel en goed ontworpen, waardoor lange ritten minder vermoeiend worden. Het ergonomische interieur zorgt ervoor dat de bestuurder gemakkelijk toegang heeft tot bedieningselementen en dat het interieur overzichtelijk is.