bedrijfswagen shortlease

Bedrijfswagen shortlease

Als aanbieder van zakelijke bedrijfswagen shortlease biedt VWP Shortlease niet alleen bedrijfswagens, maar ook een breed assortiment personenwagens. Wij leveren  bedrijfsauto's van alle merken onder andere Citroën, Mercedes, Fiat, Opel, Volkswagen, Peugeot en Renault. De laadruimte van onze bedrijfswagen varieert van 3m3 tot 18m3. Kortom: u vindt bij VWP Shortlease altijd een bestelauto of bedrijfsauto die past bij uw vervoersbehoefte.

Kort en flexibel bestelwagen leasen

Shortlease is ideaal voor bedrijven met een flexibele of seizoensgebonden vervoersbehoefte. Heeft u slechts een deel van het jaar een extra bedrijfsauto nodig? Een shortlease bedrijfswagen staat niet onnodig stil voor de deur! Wij hanteren een minimale leasetermijn van slechts 1 maand. Daarna profiteert u van slechts één week opzegtermijn. Met een shortlease bestelwagen of bedrijfsbus loopt u dus geen enkel financieel risico. 

De voordelen van een shortlease bedrijfsauto

  • Flexibele looptijd vanaf 1 maand
  • Voor elke vervoersbehoefte de juiste bedrijfsauto
  • Full-operational lease inclusief kilometers en onderhoud
  • Ook geschikt voor seizoenswerk!

Goedkope bedrijfswagen shortlease

Regelmatig selecteren wij bedrijfsauto's die worden aangeboden tegen een extra voordelig actietarief. Bekijk onze lease aanbiedingen en profiteer de gehele looptijd van uw contract van een extra laag tarief! Vraag een offerte aan voor de bedrijfsauto van uw voorkeur. Uw nieuwe bedrijfswagen staat indien gewenst binnen 24 uur bij u voor de deur, in heel Nederland!

» Bedrijfswagen shortlease acties

Vragen? Bel 0546 - 714 417