Auto huren voor 6 maanden

Een voordelige auto huren voor 6 maanden?

Bij VWP Shortlease heb je de mogelijkheid om een auto te huren voor een periode van 6 maanden, met de flexibiliteit om vervolgens dagelijks op te zeggen. Dit flexibele huurmodel is een voordelig alternatief voor traditioneel leasen en is ideaal voor wie tijdelijk een auto nodig heeft!

We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte auto die past bij jouw specifieke behoeften en wensen voor korte termijnverhuur. Zo kun je snel de weg op zonder vast te zitten aan lange leasecontracten. Hieronder vind je een overzicht van onze populaire huurauto's die direct beschikbaar zijn.

auto huren 6 maanden

Autoverhuur voor 6 maanden

Heb je snel een auto nodig maar wil je niet vastzitten aan een langdurig leasecontract? Met onze autoverhuur geniet je van keuze en flexibiliteit, zonder gedoe met lange verbintenissen.

Bij ons kun je een auto huren voor een periode van 2 maanden, waarna je dagelijks kunt opzeggen en de auto kunt blijven gebruiken zolang als nodig is. Dit wordt shortlease of flexibele lease genoemd en is geschikt voor particulieren, zakelijke klanten en ZZP'ers die maximale vrijheid willen.

6 maanden autohuur

Autoverhuur voor 6 maanden

Wil je een auto huren voor 6 maanden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, waar we je een aantrekkelijk aanbod doen met scherpe voorwaarden. Bij VWP Shortlease is de minimale huurperiode één maand, maar een auto huren voor 6 maanden heeft specifieke voordelen:

  • Je kunt je contract dagelijks opzeggen na minimaal één maand.

  • Na één maand (afhankelijk van het leasecontract) kun je ervoor kiezen de auto voor een langere termijn te blijven huren, zoals 6 maanden, 12 maanden of zelfs langer.

  • De tarieven voor langere huurperiodes worden aantrekkelijker.

  • Binnen 24 uur kun je al rijden in de auto van jouw keuze, inclusief haal- en brengservice.

  • Inclusief allrisk verzekering en Europadekking.

Handige tips voor het huren van een auto

Kies een auto die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en stijl, en overweeg extra opties zoals haal- en brengservice of winterbanden. Het huren van een auto bij VWP is een service voor iedereen die zorgeloos wil rijden tegen een vast tarief. We bieden altijd de nieuwste modellen en auto's. Je huurt een auto zo lang als je wilt, vanaf één maand tot enkele jaren, of zelfs langer, zodat je altijd flexibel blijft.

Huur een elektrische auto voor 6 maanden

Wil je graag een elektrische auto huren voor een periode van 6 maanden? Bij ons heb je een ruime keuze aan elektrische en hybride auto's. Of je nu een particulier bent of een bedrijf, wij hebben de perfecte auto voor jou, zelfs als je slechts voor een maand wilt huren.

Kies voor bewuste en duurzame mobiliteit met een hybride of elektrische auto. Daarnaast profiteer je van lagere maandelijkse zakelijke bijtelling bij elektrisch rijden, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Een breed assortiment aan shortlease auto's

Bij VWP Shortlease vind je gegarandeerd wat je zoekt. Of je nu een ruime bedrijfswagen nodig hebt of een compacte stadsauto, wij hebben de ideale huurauto voor jou. Van bestelwagens met veel laadruimte tot bakwagens, wij hebben het allemaal.

Over VWP Shortlease

VWP Shortlease is jouw partner voor zowel zakelijke als particuliere leasing, gevestigd in Nijverdal. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we een vertrouwde naam in de shortlease branche. Onze eigen kijk op shortlease komt tot uiting in al onze diensten. Bij VWP Shortlease heb je verschillende opties voor het huren van één of meerdere auto's voor langere tijd, variërend van één maand tot wel 24 maanden of langer.

Wij staan voor flexibiliteit, transparantie en hoogwaardige persoonlijke service, zowel voor zakelijke als particuliere shortlease klanten. Met concurrerende tarieven en een uitgebreide keuze aan mogelijkheden, bieden we shortlease aan die bij jou past.

Of je nu een luxe shortleaseauto zoekt of een eenvoudige stadsauto, wij hebben het! Als merkonafhankelijke aanbieder kunnen we alle mogelijke merken en modellen leveren. Bekijk ons volledige aanbod en de actuele acties via de onderstaande knop!

Een auto shortleasen of huren?

Shortlease overbrugt het verschil tussen autoverhuur en leasing. Voor iedereen die een auto nodig heeft voor 1 tot 24 maanden is er VWP. Je bepaalt zelf de duur van het contract en ontvangt maandelijks een factuur. Voor periodes korter dan twee maanden is shortleasen een handige oplossing.

Belangrijke voordelen van shortlease

Shortlease heeft diverse voordelen ten opzichte van autohuur voor enkele maanden:

Ruime keuze uit de nieuwste modellen: De allernieuwste modellen zijn direct beschikbaar en kunnen binnen 2 dagen worden geleverd!

Snelle acceptatie en geen BKR-registratie: VWP hanteert een snelle acceptatieprocedure op basis van jouw adresgegevens voordat het contract wordt afgesloten.

Full operational lease: Alle contracten zijn inclusief reparatie, onderhoud, banden, allriskverzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer.

6 maand autoverhuur

Betaalbare auto's voor korte termijn lease

Shortlease is een geschikte keuze voor zelfstandig ondernemers, starters en bedrijven die flexibiliteit nodig hebben in hun wagenpark. Ook tijdens een eerste, tijdelijke arbeidsovereenkomst is shortlease ideaal. Bovendien verhuren we regelmatig auto's als voorloopauto.

Elke maand selecteert VWP enkele modellen die worden aangeboden tegen een extra voordelig tarief. De korting geldt gedurende de gehele looptijd van het contract. De kortingen kunnen oplopen tot wel € 50 per maand! Benieuwd welke auto's deze maand extra voordelig zijn? Bekijk dan snel onze acties!

Voordelen van VWP Shortlease

Flexibel contract zonder langdurige verplichtingen of minimale periodes.

  • Auto's op basis van full operational lease.

  • Nieuwe of jong gebruikte, representatieve auto's.

  • Direct beschikbaar en binnen 24 uur geleverd.

  • Uitgebreide aanvullende service: brandstofpas, ritregistratie en/of winterbanden.

  • Internationale 24-uurs alarmcentrale.

Full operational lease

Al onze auto's worden verhuurd op basis van full operational lease. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over zaken zoals autoverzekeringen en onderhoud, want dat wordt allemaal voor u geregeld. De shortleasetarieven op onze website zijn per auto per maand, inclusief verzekering, onderhoud, rente en vrije kilometers. Met onze all-inclusive tarieven weet je precies waar je aan toe bent.

Vragen over het huren van een auto voor 6 maanden.

Direct voor jou beantwoord

Waarom zou ik een auto huren voor 6 maanden?

Mensen kiezen om diverse redenen ervoor om een auto te huren voor 6 maanden. Sommigen hebben tijdelijk een auto nodig vanwege werk of een vakantie, terwijl anderen hun eigen auto mogelijk tijdelijk niet kunnen gebruiken vanwege onderhoud of reparaties. Daarnaast kan het huren van een auto voor een maand ook handig zijn als je flexibiliteit wilt behouden zonder langdurige verplichtingen.

Kan ik mijn gehuurde auto omruilen?

Over het algemeen is het mogelijk om een auto te wisselen tijdens de maandelijkse huurperiode, maar dit kan afhangen van de beschikbaarheid van auto's op dat moment. Informeer bij VWP of een omruiling mogelijk is en welke voorwaarden hiervoor gelden.

Moet ik een waarborgsom betalen?

Ja, bij het huren van een auto voor een maand wordt een waarborgsom gevraagd. Het bedrag van de waarborgsom kan variëren afhankelijk van de auto en de huurperiode. De waarborgsom wordt terugbetaald bij het inleveren van de auto, mits er geen schade of overtredingen zijn.