Auto huren voor 2 maanden

Op zoek naar een auto voor een periode van 2 maanden?

Bij VWP Shortlease kun je een auto huren voor 2 maanden, met de mogelijkheid om daarna dagelijks op te zeggen. Kies voor een voordelig huurtarief, het perfecte alternatief voor traditioneel leasen wanneer je slechts voor een korte periode een auto nodig hebt!

We helpen je graag bij het vinden van een auto die voldoet aan jouw specifieke behoeften en wensen voor korte termijnverhuur. Zo kun je genieten van een auto zonder langdurig aan een leasecontract vast te zitten. Hieronder vind je een overzicht van onze populaire huurauto's.

auto huren 2 maanden

Auto huren voor 2 maanden

Heb je snel een auto nodig maar wil je niet vastzitten aan een langdurig contract? Met een huurauto geniet je van keuze en flexibiliteit, zonder gedoe met lange contracten.

Bij ons kun je een auto huren voor een periode van 2 maanden, waarna je dagelijks kunt opzeggen en de auto kunt blijven gebruiken zolang je nodig hebt. Dit noemen we shortlease of flexibele lease, geschikt voor particulieren, zakelijke klanten en ZZP'ers die maximale vrijheid willen.

2 maanden auto huren

Auto huren voor 2 maanden

Wil je een auto huren voor 2 maanden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, waar we je een scherp aanbod doen met aantrekkelijke voorwaarden. Bij VWP Shortlease is de minimale huurperiode één maand, maar een auto huren voor 2 maanden heeft specifieke voordelen:

  • Je kunt je contract dagelijks opzeggen na minimaal één maand.

  • Na één maand kun je ervoor kiezen de auto voor een langere termijn te blijven huren, zoals 3 maanden, 6 maanden, een jaar of zelfs langer.

  • De tarieven voor langere huurperiodes worden aantrekkelijker.

  • Binnen 24 uur kun je al rijden in de auto van jouw keuze, inclusief haal- en brengservice.

  • Inclusief allrisk verzekering en Europadekking.

Handige tips voor het huren van een auto

Kies een auto die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en stijl, en overweeg extra opties zoals haal- en brengservice of winterbanden. Het huren van een auto bij VWP is een service voor iedereen die zorgeloos wil rijden tegen een vast tarief. We bieden altijd de nieuwste modellen en auto's. Je huurt een auto zo lang als je wilt, vanaf één maand tot enkele jaren, of zelfs langer, zodat je altijd flexibel blijft.

Huur een elektrische auto voor 2 maanden

Ben je op zoek naar een auto voor 2 maanden die volledig (of grotendeels) elektrisch is? Bij ons heb je een brede selectie van elektrische en hybride auto's waaruit je kunt kiezen. Er is zeker een optie die aan jouw behoeften voldoet, of je nu als particulier of als bedrijf een auto wilt huren voor een kortere periode, vanaf één maand.

Met het kiezen voor een hybride of elektrische auto, kies je voor bewuste en duurzame mobiliteit. Bovendien profiteer je van een lagere zakelijke bijtelling per maand bij elektrisch rijden. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan je eigen financiële situatie!

Een ruime keuze aan personenauto's en bedrijfswagens

Bij VWP Shortlease ben je aan het juiste adres. We hebben een ruime selectie aan personenauto's en bedrijfswagens beschikbaar voor particulieren, bedrijven en zzp'ers. Past een ruime bedrijfswagen beter bij jouw situatie, of juist een compacte stadsauto? Wij hebben de huurauto die je zoekt! Van bestelauto's met veel laadruimte tot bakwagens.

Over VWP Shortlease

VWP Shortlease is een dienstverlener voor zowel zakelijke als particuliere klanten, gevestigd in Nijverdal. Inmiddels zijn we niet meer weg te denken uit het shortlease landschap, met meer dan 15 jaar ervaring in leasing. We hebben onze eigen visie op shortlease ontwikkeld, die je terugziet in al onze activiteiten. Bij VWP Shortlease heb je diverse mogelijkheden als je voor langere tijd één of meerdere auto's nodig hebt. Je kunt al een auto huren vanaf één maand, tot wel 24 maanden of zelfs langer.

Wij staan voor flexibiliteit, transparantie en hoogwaardige persoonlijke service, zowel voor zakelijke als particuliere shortlease rijders. We bieden shortlease aan tegen concurrerende tarieven, met een uitgebreide keuze aan mogelijkheden.

Of je nu op zoek bent naar een luxe Mercedes Benz of een eenvoudige stadsauto, wij hebben het! VWP is merkonafhankelijk, waardoor we alle mogelijke merken en modellen kunnen aanbieden. Bekijk ons volledige aanbod en de actuele acties via de onderstaande button!

Twijfel je tussen huren of shortleasen?

Shortlease vult het gat tussen autohuur en traditioneel leasen perfect op. Bij VWP kunnen mensen die voor één tot 24 maanden een auto nodig hebben terecht. Je bepaalt zelf de looptijd van het contract en je krijgt maandelijks een factuur. Voor periodes korter dan twee maanden is het huren van een auto een handige oplossing.

2 maand autohuur

Belangrijke voordelen van shortlease

Shortlease biedt verschillende voordelen ten opzichte van autohuur voor enkele maanden:

Ruime keuze uit de nieuwste modellen: De nieuwste modellen zijn direct beschikbaar en kunnen binnen één dag worden geleverd!

Snelle acceptatie en geen BKR-registratie: VWP voert een snelle acceptatie uit op basis van (Nederlandse) adresgegevens voordat het contract wordt afgesloten. Ook wanneer je een BKR registratie hebt kun je bij ons terecht!

Full operational lease: Alle contracten zijn inclusief reparatie, onderhoud, banden, all-risk verzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer.

Voordelige auto's voor korte termijnlease

Shortlease is een goede keuze voor zelfstandig ondernemers, starters en bedrijven die flexibiliteit nodig hebben in hun wagenpark. Ook bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten of als voorloopauto is shortlease zeer geschikt.

Elke maand biedt VWP enkele modellen aan tegen extra voordelige actietarieven. Deze korting geldt gedurende de gehele looptijd van het contract. De kortingen kunnen oplopen tot wel € 50 per maand! Benieuwd welke auto's deze maand extra voordelig zijn? Bekijk dan snel onze acties!

Voordelen van VWP Shortlease

Flexibele contracten zonder langdurige verplichtingen of minimale looptijden.

Auto's op basis van full operational lease.

Keuze uit nieuwe of jong gebruikte representatieve auto's.

Direct beschikbare auto's die binnen 24 uur kunnen worden geleverd.

Uitgebreide aanvullende service zoals een brandstofpas, ritregistratie en/of winterbanden.

Internationale 24-uurs alarmcentrale.

Full operational lease

Al onze auto's worden verhuurd op basis van full operational lease, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over zaken als autoverzekeringen en onderhoud. Alles wordt voor je geregeld. De shortleasetarieven op onze website zijn per auto per maand en inclusief verzekering, onderhoud, rente en vrije kilometers. Met onze all-inclusive tarieven weet je precies waar je aan toe bent.

Vragen over shortlease

De meest gestelde vragen over het huren van een auto voor 2 maanden.
huren auto twee maanden

Waarom zou je voor 2 maanden een auto huren?

Mensen kiezen om diverse redenen ervoor om een auto te huren voor een periode van 2 maanden. Misschien heb je tijdelijk een auto nodig vanwege werk of een vakantie, terwijl anderen wellicht hun eigen auto niet kunnen gebruiken vanwege onderhoud of reparaties. Daarnaast kan het huren van een auto voor 2 maanden ook handig zijn als je flexibiliteit wilt behouden zonder langdurige verplichtingen.

Kan ik mijn huurauto ruilen?

Over het algemeen is het mogelijk om een auto te ruilen tijdens de huurperiode, maar dit hangt af van de beschikbaarheid van auto's op dat moment. Vraag bij VWP of een ruil mogelijk is en welke voorwaarden daarvoor gelden.

Moet ik een waarborgsom betalen?

Ja, bij het huren van een auto voor 2 maanden wordt een waarborgsom gevraagd. Het bedrag van de waarborgsom is verschillend en is afhankelijk van de auto en de huurtermijn. De waarborgsom wordt terugbetaald bij het inleveren van de auto, tenzij er schade of overtredingen zijn.