BMW

shortlease

Of je nu kiest voor een BMW 1 serie, BMW3 serie of de volledig elektrische BWM i3, een BMW is ideaal als shortlease auto. Zeer comfortabel autorijden in een luxe en representatieve auto? Kies dan voor één van de door VWP Shortlease aangeboden BMW’s.

Al bijna 100 jaar staat het Duitse automerk BMW symbool voor stijlvolle kwaliteitsauto's. De ontwerpen zijn revolutionair en de kwaliteitservaring is ruim bovengemiddeld. Met indrukwekkende en vooruitstrevende techniek en een representatief voorkomen streeft BMW er altijd naar deze ervaring te optimaliseren.

BMW richt zich volledig op het topsegment in de autobranche en heeft zich altijd maar zeker de laatste jaren zeer actief ingespannen om bij te dragen aan de samenleving vanuit een langetermijnperspectief.

bmw shortlease

BMW Short lease

BMW stelt duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid centraal en is onder andere zeer intensief bezig met de ontwikkeling van elektrische mobiliteit en energiezuinige motoren. Het merk BMW is zeer populair onder zakelijke rijders en de levenslustige, ambitieuze automobilist. Rijdt je jaarlijks vele kilometers of snelwegen in binnen- en buitenland? Shortlease een BMW, je zal er zeker geen spijt van krijgen.

Shortlease BMW via VWP Shortlease

Zoals gezegd biedt VWP Shortlease een ruime keuze uit talrijke BMW-modellen voor zakelijke lease. De shortlease maandtarieven van al onze BMW’s zijn op basis van full operational lease en zijn voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting. Aanvullende opties zoals brandstofpassen, navigatie en winterbanden behoren altijd tot de mogelijkheden.

Full operational lease betekent dat je alleen nog hoeft te tanken; alle overige kosten zijn in het maandtarief inbegrepen. Zorgeloos en risicovrij autorijden; dat is shortleasen bij VWP Shortlease. Interesse in het shortleasen van een BMW? Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te leren kennen. Advies nodig? Bel ons dan op 0546 714 417, wij helpen u graag.

bmw short lease