Mercedes

shortlease

Ben jij op zoek naar een leasebedrijf waar je voordelig een Mercedes auto naar voorkeur kunt leasen op basis van shortlease? VWP Shortlease biedt een ruim aanbod Mercedes leaseauto's aan scherpe prijzen en voordelige en bovendien zeer flexibele voorwaarden. Op deze pagina vind je de modellen die wij kunnen leveren.

Mercedes is onderdeel van het bedrijf Mercedes-Benz, een waar begrip in de autowereld. Mercedes was direct betrokken bij de geboorte van de auto, waar Karl Benz in 1885 aan begon te bouwen. Zijn patent op het voertuig met een 0,7pk motor herbergt de grondslag voor de hedendaagse auto.

Vele geweldige auto’s zijn geproduceerd door het team van Mercedes, dat in 1926 fuseerde met Daimler waardoor het moederbedrijf Daimler-Benz AG ontstond.

mercedes shortlease

Mercedes short lease

Een auto van Mercedes shortleasen staat gelijk aan een altijd representatieve en luxe zakenauto leasen. De auto’s zijn voorzien van een zeer uitgebreide standaarduitrusting, hebben een indrukwekkende uitstraling en behoren terecht tot het topsegment; de rijprestaties en het rijcomfort zijn onovertroffen.

Alle auto's zijn beschikbaar in de vorm van shortlease, of als auto abonnement. Dit betekent dat je de auto minimaal één maand tot je beschikking hebt, en daarna wekelijks de auto af kunt melden. Handig hé?

Mercedes leasen bij VWP Shortlease

Een auto leasen bij VWP Shortlease betekent dat je kiest voor flexibiliteit en uitstekende leasevoorwaarden. Met een minimale looptijd van slechts één maand en een opzegtermijn van maar één week, houdt u de financiële risico's van de leaseauto binnen de perken.

Dankzij onze full operational lease tarieven inclusief standaarduitrusting, rente, verzekering, onderhoud en een zelf te bepalen aantal kilometers per maand, gaat autorijden niet langer gepaard met financiële risico's. Eén leasetarief waarvoor jij helemaal klaar bent: dat is VWP Shortlease.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Mercedes leaseauto. We informeren je graag over de tarieven en voorwaarden.

mercedes short lease