Seat

Shortlease

Zoek je een shortlease aanbieder waar je voordelig een Seat kunt leasen? Bij VWP Shortlease heb je keus uit een ruim aanbod voordelige Seat leaseauto's. Zo vind je in ons aanbod onder andere de zeer betaalbare Seat Mii, de Seat Leon Sportourer en de Seat Ibiza. Stuk voor stuk prettige, jonge auto's die garant staan voor vele uren rijplezier.

seat shortlease

Seat leasen

Een keuze voor het leasen van een Seat bij VWP is een keuze voor de beste tarieven en voorwaarden. Alle auto's van alle bekende merken en binnen iedere prijsklasse. Onze Seat leaseauto's zijn allen voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting.

Onze full-operational lease zorgt ervoor dat jij niet voor verrassingen komt te staan. Zo weet je precies welke kosten je kunt verwachten, omdat bijvoorbeeld kilometers, een allrisk verzekering en onderhoud van de Seat allen zijn inbegrepen in het leasetarief.

Seat van VWP Shortlease

Tot slot profiteer je altijd van onze zeer gunstige flexibele lease. Dat betekent een leasetermijn van tenminste één maand, waarna je profiteert van slechts 1 week opzegtermijn. Een Seat leasen kan dus geheel zonder financieel risico. Verandert jouw situatie of heb je een andere auto op het oog? Dat is bij VWP Shortlease nooit een probleem.

Vraag vandaag een offerte aan voor de Seat leaseauto van jouw dromen. We informeren je graag over onze gunstige tarieven en voorwaarden.