Seat Mii

Seat Mii

Style Ecomotive uitvoering
5 deurs

Seat Leon ST

Seat Leon ST

benzine of diesel
Reference Business model

Seat Leon

Seat Leon

1.0tsi eco reference 85kW

Seat Ateca

Sports Utility Vehicle (SUV)
Style edition

Seat Alhambra

Seat Alhambra

Ook als automaat
7-persoonsauto


Seat lease

Zoekt u een Seat lease bedrijf waar u voordelig een Seat kunt leasen? Bij VWP Shortlease hebt u keus uit een ruim aanbod voordelige Seat leaseauto's. Zo vindt u in ons aanbod onder andere de zeer betaalbare Seat Mii, de Seat Leon, Seat Alhambra, Seat Ibiza en Seat Altea. Stuk voor stuk prettige, jonge auto's die garant staan voor vele uren rijplezier.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen, de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar

Bekijk ook onze bedrijfswagens

Bedrijfswagen Shortlease » Bekijk onze bedrijfswagen acties
Vragen? Bel 0546 - 714 417

Een Seat van VWP Shortlease

Een keuze voor het leasen van een Seat bij VWP is een keuze voor de beste tarieven en voorwaarden. Alle auto's van alle bekende merken en binnen iedere prijsklasse. Onze Seat leasauto's zijn allen voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting. Onze full-operational lease zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen kom te staan. U weet precies welke kosten u kunt verwachten, omdat bijvoorbeeld kilometers, een all-risk verzekering en onderhoud van uw Seat allen zijn inbegrepen in het leasetarief.

Tot slot profiteert u altijd van onze zeer gunstige flexibele lease. Dat betekent een leasetermijn van tenminste twee maanden, waarna u profiteert van slechts 1 week opzegtermijn. Een Seat leasen kan dus geheel zonder financieel risico. Verandert uw situatie of heeft u een andere auto op het oog? Dat is bij VWP Shortlease nooit een probleem.

Vraag vandaag een offerte aan voor de Seat leaseauto van uw dromen. We informeren u graag over onze gunstige tarieven en voorwaarden.