Skoda Shortlease

ŠKODA is een Tsjechisch automerk dat op hoog tempo aan naamsbekendheid en populariteit wint over de gehele wereld, ook in de shortlease wereld. ŠKODA heeft een visie waarbij het bedrijf altijd streeft naar vooruitgang in zowel productiemethodes, techniek en technisch inzicht en milieubewustzijn door middel van recycling van materialen en de productie van brandstofbesparende auto’s.

ŠKODA werd in 1895 opgericht door Mladá Boleslav als fietsproducent, maar kort nadat hij de eerste ŠKODA fietsen geproduceerd had voegde hij ook motoren en auto’s aan het assortiment toe. De sterke opkomst van ŠKODA in de laatste jaren kan niet los worden gezien van de samenwerking/fusie met de Volkswagen Group vanaf 1991. ŠKODA produceert zelfstandig maar profiteert sterk van de kennis en ervaring van dit concern.

ŠKODA is ook zeer bekend als hoofdsponsor van het grootste wielerevenement ter wereld; de Tour de France. Zowel de Tour-directeur als alle wielerploegen vertrouwen op de capaciteiten van de ŠKODA Tour-auto bij het begeleiden van alle renners.

Een ŠKODA shortleasen? Bij VWP Shortlease kunt u onder andere kiezen uit een ŠKODA Fabia, een ŠKODA Octavia en een ŠKODA Superb tegen zeer aantrekkelijke leasetarieven. Standaard uitgevoerd met een stijlvolle metallic lak, airconditioning en radio/cd-speler shortleaset u altijd een representatieve ŠKODA.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

ŠKODA shortlease bij VWP Shortlease

Bij VWP Shortlease leaset u een ŠKODA altijd op basis van full operational lease; een all-in constructive inclusief afschrijving, wegenbelasting, all risk verzekering, vervangend vervoer, reparative, banden en onderhoud. Het grote voordeel voor u; geen enkel financieel risico, u weet exact wat u gaat betalen voor uw auto. U hoeft alleen nog te tanken.

Hebt u interesse in het shortleasen van een ŠKODA? Kies de auto van uw voorkeur, vraag een volledig vrijblijvende offerte aan en ontdek uw mogelijkheden voor ŠKODA shortlease.

De voordelen van
VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen
  • De grootste keuze
  • Directe levering uit eigen wagenpark
  • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties