• vanaf p/mnd
  € 705

  Volvo V40

  Kinetic D2 - 120 pk 
  met Business Pack Pro
  Inclusief: navigatie, bluetooth, cruise control

  vanaf 14% bijtelling
 • vanaf p/mnd
  € 795

  Volvo XC40

  Ontdek de Volvo XC40,de compacte SUV uit Zweden. Verkrijgbaar in Momentum T3 en T4 geartronic uitvoering. 

 • vanaf p/mnd
  € 815

  Volvo V60

  Benzine
  Kinetic met Business Pack Pro

 • vanaf p/mnd
  € 865

  Volvo S60
 • vanaf p/mnd
  € 880

  Volvo New V60

  Volvo New V60 T4
  190pk
  Momentum Geartronic

 • vanaf p/mnd
  € 1195

  Volvo XC90
 • vanaf p/mnd
  € 1195

  Volvo V90

  Volvo V90 T4
  Intro Line uitvoering
  Scandinavian line uitvoering mogelijk
  Benzine

 • vanaf p/mnd
  € 1265

  Volvo XC60

  Inscription 184kW geartronic 
  2.0 T5
  Automaat

Volvo Shortlease

Volvo, het populaire Zweedse automerk, staat wereldwijd bekend als meest veilige automerk. Gedwongen door het Zweedse klimaat en de staat van de Zweedse infrastructuur, heeft de focus op het produceren van auto’s die alle inzittenden een optimaal gevoel van veiligheid en comfort geven Volvo een unieke positie gegeven in de concurrentiestrijd met andere automerken. Maar Volvo is meer dan veiligheid; het levert high-performance auto’s met strakke designs en Volvo is daarnaast een pionier bij de ontwikkeling van volledig elektrische auto’s. Volvo bouwt aan de toekomst op het fundament van de eigen innovaties uit de geschiedenis, zoals zij zelf zeggen.

Eén van de belangrijkste innovaties van Volvo Cars, zoals het bedrijf officieel heet, is de introductie van de driepuntsgordel in 1959. Ook het milieu krijgt veel aandacht van Volvo, waar de ontwikkeling van de lambdasonde een belangrijke doorbraak was. Tegenwoordig zijn bijna alle auto’s voorzien van deze uitvinding waarmee tot wel 90% van de schadelijke uitstoot van auto’s terug wordt gedrongen.

Vandaag de dag heeft Volvo een rijk assortiment auto’s, met voor iedere behoefte een passende shortlease auto. VWP Shortlease kent een ruim aanbod Volvo auto’s, waaronder de populaire Volvo V40 en Volvo V60. Ook kunt u bij VWP Shortlease terecht voor de Auto van het Jaar 2018, de Volvo XC40. Deze bijzonder innovatieve SUV is verkrijgbaar in de T3 of T4 uitvoering en biedt een compleet nieuwe ervaring op het gebied van autorijden.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Volvo Shortlease bij VWP Shortlease

Leaset u een Volvo op shortleasebasis bij VWP Shortlease, dan geniet u van zorgeloze mobiliteit. Onze maandtarieven zijn all-in, dus inclusief wegenbelasting, all risk verzekering, onderhoud, reparatie en overige mogelijk bijkomende kosten. U hoeft alleen nog te tanken; dat is het grote gemak van full operational (short)lease bij VWP.

Kies de Volvo van uw voorkeur, vraag een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met het nieuwe leasen.

De voordelen van
VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen
 • De grootste keuze
 • Directe levering uit eigen wagenpark
 • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties