Jaguar

shortlease

Waarom je voor Jaguar shortlease zou moeten kiezen? Het Engelse automerk Jaguar heeft aanzien: het luxe automerk richt zich op ‘The Art of Performance’ en streeft ernaar adembenemende ervaringen te verzorgen door een ultieme mix van stijlvol design en sterke prestaties.

Waar Jaguar voorheen zeer sportieve auto’s met bijbehorend brandstofverbruik produceerde, richt het bedrijf zich nu ook op de shortleasemarkt met minder verbruikende of zelfs volledig elektrische auto’s.

jaguar shortlease

Jaguar short lease

Jaguar ontstond in 1935 door toedoen van Sir William Lyons. Met als uitgangspunt een vereniging van prestaties en schoonheid in iedere auto van Jaguar, startte hij een ware revolutie. Een Jaguar herken je direct aan de prachtige, strakke lijnen. Lease een Jaguar en je leaset een exclusieve luxeauto die bij eenieder respect afdwingt.

Jaguar lease bij VWP Shortlease

Waarom jij voor Jaguar Shortlease zou moeten kiezen? Met shortlease profiteer je van vele voordelen, zoals een flexibele contractduur vanaf slechts één maand, geen financiële risico’s, de nieuwste modellen en bij VWP Shortlease ook zeer scherpe tarieven.

Onze tarieven zijn bovendien altijd op basis van full operational lease waardoor alle eventueel bijkomende kosten zoals wegenbelasting, verzekering en onderhoud inclusief zijn. Zo weet je exact wat de maandelijkse autokosten zijn: ideaal voor iedereen die van zekerheid houdt.

jaguar short lease