• vanaf p/mnd
    € 1295

    Jaguar I-Pace

    Jaguar I-Pace SE EV400 nu nog rijden met 4% bijtelling. Laatste kans!

    vanaf 4% bijtelling

Jaguar Shortlease

Waarom u voor Jaguar shortlease zou moeten kiezen? Het Engelse automerk Jaguar heeft aanzien: het luxe automerk richt zich op ‘The Art of Performance’ en streeft ernaar adembenemende ervaringen te verzorgen door een ultieme mix van stijlvol design en sterke prestaties. Waar Jaguar voorheen zeer sportieve auto’s met bijbehorend brandstofverbruik produceerde, richt het bedrijf zich nu ook op de shortleasemarkt met minder verbruikende of zelfs volledig elektrische auto’s. Zo kunt u in 2018 bijvoorbeeld nog kiezen voor Jaguar I-Pace shortlease met slechts 4% bijtelling.

Jaguar ontstond in 1935 door toedoen van Sir William Lyons. Met als uitgangspunt een vereniging van prestaties en schoonheid in iedere auto van Jaguar, startte hij een ware revolutie. Een Jaguar herkent u direct aan de prachtige, strakke lijnen. Lease een Jaguar en u leaset een exclusieve luxeauto die bij eenieder respect afdwingt.

Jaguar lease bij VWP Shortlease

De populaire Jaguar I-Pace shortleasen? Mede door de lage bijtelling van deze uit voorraad geleverde Jaguar is dit model momenteel bijzonder populair in de shortlease: u profiteert tot en met 2023 van het 4%-bijtellingstarief.

Waarom u voor Jaguar Shortlease zou moeten kiezen? Met Shortlease profiteert u van vele voordelen, zoals een flexibele contractduur vanaf slechts twee maanden, geen financiële risico’s, de nieuwste modellen en bij VWP Shortlease ook zeer scherpe tarieven. Onze tarieven zijn bovendien altijd op basis van full operational lease waardoor alle eventueel bijkomende kosten zoals wegenbelasting, verzekering en onderhoud inclusief zijn. Zo weet u exact wat uw maandelijkse autokosten zijn: ideaal voor iedereen die van zekerheid houdt.

Bekijk hier de Jaguar I-Pace shortleaseactie

 

Vragen? Bel 0546 - 714 417