• vanaf p/mnd
  € 245

  Smart Forfour

  Smart Forfour, eigenwijs, compact en uniek. Ideaal voor in de stad, altijd voorzien van 5 deuren, airconditioning en audio.

 • vanaf p/mnd
  € 385

  Smart EQ Forfour

  Smart EQ Forfour, het unieke 100% elektrische alternatief, de ideale stadsauto! voorzien van automatische versnellingsbak

  vanaf 8% bijtelling

Smart shortlease

Op zoek naar een Smart leaseauto? VWP Shortlease biedt u diverse modellen van dit merk dat vooral bekend staat om zijn compacte afmetingen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de Smart ForFour aanbieden: een compacte vijfdeurs met een lengte van slechts 3,49 meter. Vier zitplaatsen en van binnen ruim genoeg, maar van buiten compact én met de bekende Smart looks! Een karakteristieke leaseauto voor vier personen.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Smart leasen bij VWP Shortlease

Een Smart leasen is hartstikke slim: de auto's zijn gunstig voor uw portemonnee, compact en toch comfortabel en opvallend. VWP Shortlease biedt u Smart lease voor kortere periodes vanaf 2 maanden. Onze zakelijke full-operational lease biedt u een tarief inclusief vrije kilometers, rente, verzekering en onderhoud. Dankzij een korte looptijd en een opzegtermijn van maar één week loopt u geen enkel financieel risico!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw Smart leaseauto. We informeren u graag over onze tarieven en voorwaarden.

De voordelen van
VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen
 • De grootste keuze
 • Directe levering uit eigen wagenpark
 • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties