Wat is full-operational lease?

Je hebt de term waarschijnlijk al regelmatig langs horen of zien komen: “Full-operational lease”. VWP Shortlease biedt shortlease-auto’s aan op basis van een dergelijk leasecontract. Wij vertellen je graag welke kosten wél, en welke kosten niet zijn inbegrepen bij full-operational lease.

24 oktober 2023
Robbert Vinke
Een minuut leestijd

Wanneer jij als ondernemer kiest voor een auto op basis van full-operational lease, kies je voor een lease-product waarbij alle kosten in de maandtermijn verwerkt zijn. Je betaalt dan voor de leaseauto één tarief en wordt op de maandelijkse factuur niet verrast door allerlei onverwachte extra kosten.

Welke kosten zijn inbegrepen?

  • Voorschot brandstofkosten (op basis van km per maand)

  • Onderhoud en reparaties

  • Verzekering

  • Belasting

  • Rente

  • Uitgebreide standaarduitrusting

Alle lease auto’s van VWP Shortlease zijn voorzien van airco, metallic lak en radio/cd-speler. Ook banden horen tot de standaarduitrusting. Indien gewenst kun je aanvullend gebruik maken van winterbandenservice, brandstofpas en navigatie. Ook dan geldt: voor een vast bedrag per maand weet u precies waar je aan toe bent.

Voordelen van full-operational lease

Als ondernemer geniet je bovendien de zakelijke voordelen van full-operational lease.  Deze hebben vooral betrekking op de administratie. Zo wordt er bijvoorbeeld geen beslag gelegd op de liquiditeit van de onderneming, omdat de lease auto niet op de balans voorkomt.

Kies je voor een leaseauto op basis van full-operational lease, dan kies je voor zorgeloos autorijden. Bij VWP Shortlease weet je waar u aan toe bent en sturen we u met een gerust gevoel de weg op!

Shortlease acties

Ieder maand selecteren wij enkele actiemodellen die tegen een extra laag maandtarief kunnen worden geleaset. Deze auto’s worden altijd aangeboden op basis van full-operational lease.