• vanaf p/mnd
  € 455

  MINI One 5 drs

  De compacte maar verrassend ruime Mini One 5 drs, stijlvol en met ruimte voor 3 personen op de achterbank.Verkrijgbaar in Salt en Classic uitvoering.

 • vanaf p/mnd
  € 545

  MINI Cooper

  De inmiddels roemruchte Mini Cooper in 3 of 5 deurs uitvoering, leverbaar in Salt en Classic uitvoering.

 • vanaf p/mnd
  € 595

  MINI Countryman

  De Mini Countryman, de grootste, ruimste en meest avontuurlijke Mini. Ruimte voor 5 mensen en hun bagage, nu beschikbaar

 • vanaf p/mnd
  € 650

  MINI Clubman

  De nieuwe Mini Clubman, een iconisch stijlvol alternatief. De aantrekkelijke hedendaagse combinatie van stijl, design, power en raffinement.

MINI Shortlease

MINI produceert mooie, hoogwaardige shortleaseauto’s. MINI is een iconisch merk van Britse origine met een aantal grote fabrieken, waaronder één in het Nederlandse Born. Bij VDL Nedcar worden sinds 2014 door 5.500 medewerkers dagelijks drie verschillende MINI-modellen geproduceerd: de MINI 3-deurs, MINI Countryman en de exclusief in Born geproduceerde MINI Cabrio.

MINI onstond als een schets op een servetje, in het jaar 1959. Een MINI moest zuinig, compact en goedkoop zijn en tegelijkertijd plaats bieden aan tenminste vier personen. Sir Alec Issigonis kreeg de eer het ontwerp vorm te geven, de British Motor Corporation produceerde de eerste MINI. De ‘klassieke MINI’ is tot eind 2000 geproduceerd; de totale productie van dit model eindigt daarmee op een totaal van 5.387.862 stuks.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Lease de MINI nu bij VWP Shortlease

Wist u dat MINI’s veelvuldig aan rally’s mee hebben gedaan en dat er in de periode van 2011 tot 2014 maar liefst 3 keer een MINI ALL4 Racing de Dakar Rally won? Naast stadsauto’s produceert MINI in de eenentwintigste eeuw steeds meer verschillende modellen voor verschillende omstandigheden, waarmee MINI-modellen ook steeds populairder worden in de shortleasewereld. Met relatief nieuwe modellen zoals de MINI Countryman, MINI Clubman en de nieuwe MINI Cooper biedt MINI opvallende, sportieve en comfortabele auto’s aan in ieder segment.

Een MINI shortleasen? Kies het model van uw voorkeur, vraag een vrijblijvende offerte aan en rij, indien akkoord, binnen no-time weg in uw nieuwe MINI. Onze tarieven zijn altijd op basis van full operational lease, zodat u alleen nog maar hoeft te tanken.

De voordelen van
VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen
 • De grootste keuze
 • Directe levering uit eigen wagenpark
 • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties