• vanaf p/mnd
  € 395

  MINI One 5 drs

  1.2 benzine 102 PK
  Verkrijgbaar met Salt pakket incl. 16"LM velgen en
  Metallic lak

 • vanaf p/mnd
  € 550

  MINI Countryman

  Business edition met
  o.a. Navigatie
  Nieuwste model

 • vanaf p/mnd
  € 560

  MINI Clubman

  Nieuwste model met 136 PK
  Metallic lak
  Diverse kleuren en uitvoeringen o.a. Business

 • vanaf p/mnd
  € 585

  MINI Cooper

  Mini Cooper 3 of 5 deurs
  Businesspakket mogelijk

 • vanaf p/mnd
  € 695

  MINI Paceman

Mini lease: Engelse stijl en klasse

Het Engelse merk MINI is producent van hele karakteristieke, compacte auto's waarmee u graag gezien zult worden. Een MINI zorgt altijd voor leuke reacties onder het publiek. En naast de goede looks van de lease MINI, zijn het comfortabele auto's om in te rijden.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Lease de MINI nu bij VWP Shortlease

Kies voor een Mini van VWP Shortlease en u profiteert van onze gunstige tarieven en uitstekende voorwaarden. Bij ons kunt u terecht voor lease contracten met een loopduur van 2 maanden tot 2 jaar. U profiteert van een opzegtermijn van slechts 1 week en loopt dus geen enkel financieel risico! Bovendien bieden wij onze auto's aan op basis van full-operational lease. Dat betekent dat het maandtarief inclusief alle bijkomende kosten is: rente, verzekering, onderhoud, banden, een uitgebreide standaarduitrusting en kilometers per maand zijn allen inbegrepen in het maandtarief.

Welke MINI kiest u?

Met de aantrekkelijke tarieven en uitstekende voorwaarden van VWP Shortlease is rijden in een MINI bij voorbaat comfortabel. U heeft keuze uit de klassieke MINI, de 5-deurs MINI Countryman SUV en zijn iets langere, lagere broer: de MINI Paceman. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door onze gunstige lease voorwaarden en tarieven.

De voordelen van
VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen
 • De grootste keuze
 • Directe levering uit eigen wagepark
 • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties