MINI One 5-deurs

1.2 benzine 102 PK
Verkrijgbaar met Salt pakket incl. 16"LM velgen en
Metallic lak

MINI Countryman

Business edition met
o.a. Navigatie en PDC
Nieuwste model
 

MINI Clubman

Nieuwste model met 136 PK
Metallic lak
Diverse kleuren en uitvoeringen o.a. Business 

MINI Cooper

Mini Cooper 3 of 5 deurs
Businesspakket mogelijk


Mini lease: Engelse stijl en klasse

Het Engelse merk MINI is producent van hele karakteristieke, compacte auto's waarmee u graag gezien zult worden. Een MINI zorgt altijd voor leuke reacties onder het publiek. En naast de goede looks van de lease MINI, zijn het comfortabele auto's om in te rijden.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen, de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar

Bekijk ook onze bedrijfswagens

Bedrijfswagen Shortlease » Bekijk onze bedrijfswagen acties
Vragen? Bel 0546 - 714 417

Lease de MINI nu bij VWP Shortlease

Kies voor een Mini van VWP Shortlease en u profiteert van onze gunstige tarieven en uitstekende voorwaarden. Bij ons kunt u terecht voor lease contracten met een loopduur van 2 maanden tot 2 jaar. U profiteert van een opzegtermijn van slechts 1 week en loopt dus geen enkel financieel risico! Bovendien bieden wij onze auto's aan op basis van full-operational lease. Dat betekent dat het maandtarief inclusief alle bijkomende kosten is: rente, verzekering, onderhoud, banden, een uitgebreide standaarduitrusting en kilometers per maand zijn allen inbegrepen in het maandtarief.

Welke MINI kiest u?

Met de aantrekkelijke tarieven en uitstekende voorwaarden van VWP Shortlease is rijden in een MINI bij voorbaat comfortabel. U heeft keuze uit de klassieke MINI, de 5-deurs MINI Countryman SUV en zijn iets langere, lagere broer: de MINI Paceman. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door onze gunstige lease voorwaarden en tarieven.