Opel Shortlease

Wilt u een Opel leasen? Dan bent u op de goede plek bij VWP Shortlease.

Het van origine Duitse automerk Opel streeft ernaar de nieuwste innovaties en technologieën voor iedereen toegankelijk te maken, om zodoende deze vernieuwingen de kracht te geven de wereld te veranderen. Het door Adam Opel opgerichte bedrijf begon met de productie van naaimachines en fietsen, pas later gevolgd door de eerste auto: de Opel Patentmotorwagen System Lutzmann in 1899. De eerste jaren houdt Opel zich druk bezig met de autosport en staan de Opels bekend om hun snelheid.

Opel is inmiddels één van de grootste autoproducten van de wereld met ruim 38.000 werknemers, tien fabrieken en een jaarlijkse productie van meer dan 1 miljoen auto’s. Opel heeft voor ieder segment een passend model en is mede hierdoor populair in de wereld van shortlease. Bekende modellen die ook door VWP Shortlease veelvuldig worden ingezet zijn de compacte stadsauto Opel Karl, Opel Corsa, Opel Astra (ook in Sports Tourer uitvoering), de volledig elektrische Opel Impera met 0% bijtelling en de Opel Insignia in Business+ en Sports Tourer uitvoering.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Shortlease een Opel op basis van full operational lease

Bij VWP Shortlease profiteert u volop van de voordelen van full operational lease. Onze leasetarieven zijn inclusief alle mogelijke bijkomende kosten, zoals rente, verzekeringen, een uitgebreide standaarduitrusting, banden, onderhoud en vrije kilometer per maand. U weet dus precies wat uw Opel lease kost, ontvangt maandelijks een overzichtelijke BTW-factuur en komt niet voor verrassingen te staan. Een leaseauto op basis van full operational shortlease betekent zekerheid en staat voor onbezorgd autorijden. Alle Opel leaseauto's zijn bovendien jonge auto's met een uitgebreide standaarduitrusting. Metallic lak en airco zijn standaard inbegrepen.

Opel Shortlease Aanbiedingen

Elke maand selecteert VWP Shortlease enkele auto's die worden aangeboden tegen een extra scherp leasetarief. Ontvang tot wel 50 euro korting, elke maand weer, op geselecteerde actiemodellen. Bekijk de Opel aanbiedingen hieronder en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij informeren u graag over uw voordeel en onze leasevoorwaarden.

De voordelen van
VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen
  • De grootste keuze
  • Directe levering uit eigen wagenpark
  • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties