Opel lease

Wilt u een Opel leasen? Dan bent u op de goede plek bij VWP Shortlease. Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment Opel lease auto's. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld de populaire Opel Astra, Opel Corsa, Opel Ampera (met 0% bijtelling!) en Opel Insignia. Stuk voor stuk prachtige, jonge, Opel lease auto's met een uitgebreide standaarduitrusting, die garant staan voor duizenden kilometers rijplezier.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Full-operational lease van VWP

Bij VWP Shortlease profiteert u volop van de voordelen van full-operational lease. De leasetarieven zijn inclusief bijkomende kosten, zoals rente, verzekeringen, een uitgebreide standaarduitrusting, banden, onderhoud en vrije kilometer per maand. U weet dus precies wat uw Opel lease kost, ontvangt maandelijks een overzichtelijke BTW-factuur en komt niet voor verrassingen te staan! Een leaseauto op basis van full-operational shortlease betekent zekerheid en staat voor onbezorgd autorijden. Alle Opel leaseauto's zijn bovendien jonge auto's met een uitgebreide standaarduitrusting. Metallic lak en airco zijn standaard inbegrepen.

Opel Shortlease Aanbiedingen

Elke maand selecteert VWP Shortlease enkele auto's die worden aangeboden tegen een extra scherp leasetarief. Ontvang tot wel 50 euro korting, elke maand weer, op geselecteerde actiemodellen. Bekijk de Opel aanbiedingen hieronder en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij informeren u graag over uw voordeel en onze leasevoorwaarden.

De voordelen van
VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen
  • De grootste keuze
  • Directe levering uit eigen wagepark
  • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties