Renault Shortlease

Het Franse automerk Renault is al sinds 1904 vertegenwoordigd in Nederland en is één van de populairste automerken in Nederland en met name op de (short)leasemarkt. De Nederlandse markt is veroverd met verschillende in de tijdsgeest zeer revolutionaire ontwerpen, zoals die van de Renault 4 en de Renault 16, welke tot Auto van het Jaar wordt gekozen in 1966.

Het grootste succes van Renault Nederland voltrok zich in het jaar 2012 toen Renault maar liefst 20.000 nieuwe Renault Mégane Estate’s registreerde in Nederland. Dit betekende dat deze Renault het best verkochte model van het jaar op de Nederlandse automarkt werd. Nog steeds blijft Renault constant de concurrentie uitdagen met innovatieve concepten, sterk ontworpen modellen en vernieuwende technologieën.

VWP Shortlease kent een uitgebreid assortiment Renault auto’s die allen zeer geschikt zijn voor shortlease. Wilt u heel goedkoop een Renault leasen? Kies dan voor de strakke stadsauto Renault Twingo. Naast deze stadsauto hebben we verschillende grotere auto’s op voorraad, zoals de Clio en de Clio Estate, de Renault Megane Estate, Captur, Megane, Kadjar, Grand Scenic, Scenic en de superluxe Talisman Estate.

Liever een elektrische Renault rijden? Met de volledig elektrische Renault Zoë kunt u emissievrij rijden en dat tegen het lage 4% bijtellingstarief tijdens de gehele looptijd.

Een ruim aanbod Renault shortlease auto’s die beschikbaar zijn voor korte termijn lease vindt u dus bij VWP Shortlease. Direct uit voorraad leverbaar, een minimale contractduur van slechts twee maanden en de full operational lease constructie maken VWP Shortlease dé leverancier voor uw mobiliteit.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Lease een Renault van VWP

De Renault leaseauto's zijn stuk voor stuk te leasen tegen uitstekende voorwaarden en scherpe tarieven. Ons wagenpark bestaat uit jonge auto's die voorzien zijn van een uitgebreide standaarduitrusting. De auto's worden aangeboden tegen scherpe all-inclusive tarieven. Zo zijn in onze full-operational lease onder andere onderhoud, banden en kilometers per maand inbegrepen.

Voor het onderhoud van uw Renault kunt u terecht bij alle erkende merkdealers. Wat ons onderscheidt van andere leasebedrijven is vooral onze flexibele lease. Een lease-contract heeft een minimale looptijd van 2 maanden. Daarna profiteert u van slechts 1 week opzegtermijn. Met uw lease Renault lease loopt u dus geen enkel financieel risico.

Overtuigd en nieuwsgierig naar onze tarieven en voorwaarden? Bekijk het overzicht Renault auto's en vraag vandaag nog een offerte aan voor de auto van uw voorkeur. We doen u graag een passend voorstel!

De voordelen van
VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen
  • De grootste keuze
  • Directe levering uit eigen wagenpark
  • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties