Renault lease

Bij VWP Shortlease vindt u een ruim aanbod Renault lease auto's die beschikbaar zijn voor korte termijnlease. Hierboven ziet een overzicht met alle Renault shortlease auto's die op dit moment beschikbaar zijn voor shortlease. Al vanaf € 240,- per maand! Bij ons vindt u vrijwel alle populaire modellen, van de Renault Clio en Renault Megane tot de Renault Scenic, Laguna en Grand Espace. Tot slot kunnen wij u ook de elektrische Renault Fluence en ZOE leveren. Of u nu op zoek bent naar een aantrekkelijke stadsauto, een representatieve zakelijke auto of een Renault met volop ruimte: bij VWP vindt u ongetwijfeld de lease auto die u zoekt.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Shortlease Renault van VWP

Onderstaande Renault leaseauto's zijn stuk voor stuk te leasen tegen uitstekende voorwaarden en scherpe tarieven. Ons wagenpark bestaat uit jonge auto's die voorzien zijn van een uitgebreide standaarduitrusting. De auto's worden aangeboden tegen scherpe all-inclusive tarieven. Zo zijn in onze full-operational lease onder andere onderhoud, banden en kilometers per maand inbegrepen. Voor het onderhoud van uw Renault kunt u terecht bij alle erkende merkdealers. Wat ons onderscheidt van andere leasebedrijven is vooral onze flexibele lease. Een lease-contract heeft een minimale looptijd van 2 maanden. Daarna profiteert u van slechts 1 week opzegtermijn. Met uw lease Renault lease loopt u dus geen enkel financieel risico.

Overtuigd en nieuwsgierig naar onze tarieven en voorwaarden? Bekijk hieronder het overzicht Renault auto's vanaf € 240 per maand, en vraag vandaag nog een offerte aan voor de auto van uw voorkeur. We doen u graag een passend voorstel!

De voordelen van
VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen
  • De grootste keuze
  • Directe levering uit eigen wagepark
  • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties