Toyota

shortlease

Toyota loopt voorop in de shortlease wereld met belangrijke modellen in twee zeer populaire leasecategorieën: de compacte stadsauto en de hybride auto's. De Toyota Aygo is één van de meest populaire stadsauto’s van Nederland, mede door zijn uitstraling, prettige rijgedrag en lage brandstofverbruik.

Een andere reden waarom de Toyota Aygo populair is in de shortlease, is het feit dat premium opties zoals geïntegreerde navigatie, keyless startsysteem en automatische transmissie slechts een minimale meerprijs met zich meebrengen waardoor je een zeer complete auto kunt leasen voor een lage prijs.

toyota aygo x shortlease

Toyota leasen

Van de hybride afdeling van Toyota komen de Toyota Yaris en de Toyota Aygo X. Toyota staat in de automotive industrie bekend om het Toyota Production System, een systeem waarbij geen bulkvoorraden van auto onderdelen worden aangehouden om zodoende zo min mogelijk verspilling te creëren.

Vele andere merken hebben dit systeem overgenomen waardoor langzamerhand de hele industrie een steentje bijdraagt aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Naast dit productiesysteem is Toyota één van de pioniers op het gebied van volledig en semi-elektrische auto’s, waar de al jarenlange ruime verkrijgbaarheid van hybride modellen een goed voorbeeld van is.

Toyota van VWP Shortlease

Toyota is een vooraanstaand merk als het gaat om hybride of elektrische leaseauto's. Bij VWP Shortlease heeft u volop keuze uit diverse hybride Toyota lease modellen. De Toyota Yaris, Toyota Auris en Toyota Prius rijden op zowel een elektromotor als op brandstof. Zo kun je bijvoorbeeld binnen de stad of op korte afstanden woon-werkverkeer elektrisch rijden!

VWP Shortlease biedt je de beste tarieven en voorwaarden. De Toyota wordt standaard aangeboden tegen scherpe korte termijn lease tarieven die niet onder doen voor traditionele lease. Je kunt al leasen vanaf één maand en kunt dankzij onze flexibele lease het contract opzeggen wanneer je wilt.

Onze full-operational lease garanderen je bovendien dat jij geen onverwachte kosten hebt voor onderhoud, banden, verzekering, rente of eventueel vervangend vervoer per maand. Je loopt dus geen enkel financieel risico! Kies hierboven de lease Toyota van jouw voorkeur en vraag vrijblijvend een offerte aan!