Mijn leaseauto

Wijzig snel en eenvoudig jouw leasecontract!

Wil je na afloop van jouw leasecontract je shortlease auto afmelden? Of winterbanden aanvragen? Dat kan, wij denken graag met je mee.

Afmelden leaseauto

Je kunt hier je shortleaseauto waarvan de leaseovereenkomst verstreken is afmelden door middel van het invullen van het onderstaande formulier.

Nadat wij je afmelding hebben ontvangen krijg je van ons een reactie over de definitieve ophaaldatum en tijdstip. Wij vragen je rekening te houden met het feit dat onze contractueel overeengekomen opzegtermijn 5 werkdagen bedraagt.

Winterbanden

Indien in het (short-)lease contract winterbanden zijn opgenomen kunt u hieronder een afspraak plannen voor een wissel van uw banden/wielen. Met onze winterbandoptie ben je voorbereid op gladde wegen en winterse omstandigheden, wat zorgt voor een veiligere rijervaring. Daarnaast is het in sommige landen zoals Duitsland verplicht.

Klik hieronder voor meer informatie en maak gemakkelijk een afspraak via onze bandenpartner.

Winterbanden toevoegen aan je (short)lease contract

Heb je nog geen winterbanden opgenomen in je contract? Verzoeken wij een offerte aan te vragen. Wanneer wij deze aanvraag in ontvangst hebben genomen nemen wij zsm contact met u op.

Vragen? Neem contact op!

Op werkdagen ontvang je binnen één dag een reactie.
Reparatie, onderhoud & banden altijd inbegrepen
mark vrij

Waar heb je advies over nodig?