Citroën

shortlease

Citroën, dat is Franse romantiek. Het automerk Citroën richt zich op hoogwaardige auto’s die geschikt zijn als representatieve zakenauto maar waar ook altijd rekening gehouden wordt met grotere gezelschappen zoals gezinnen. Leuke designs, zeer efficiënte motoren met laag brandstofverbruik en lage maandtarieven maken de auto’s van Citroën zeer geschikt voor shortlease.

citroen shortlease

Citroën leasen

Citroën heeft zich laten inspireren door het universele verlangen naar vrijheid en mobiliteit bij het ontwikkelen van het automerk, de bedrijfscultuur en de auto’s van Citroën. Al sinds 1919 houdt Citroën zoals gezegd rekening met de mens en reisgezelschappen die verlangen naar avontuur, gezinsreizen en uitstapjes met vrienden of hun geliefde. Wie herinnert zich nog de 2CV, misschien wel het meest iconische model dat Citroën ooit voortbracht?

Citroën en VWP Shortlease hebben een gemeenschappelijk doel in het vervullen van het verlangen naar mobiliteit. De oplossing daarvoor is een Citroën shortlease auto, dus biedt VWP Shortlease verschillende modellen aan tegen zeer aantrekkelijke leaseprijzen. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor de populaire Citroen C1 en de Citroen C3.

Citroën van VWP Shortlease

Kies voor een Citroën van VWP Shortlease en u profiteert altijd van onze full operational lease met een flexibele looptijd. De minimale leasetermijn is twee maanden en de opzegtermijn is slechts 1 week. Daardoor loopt u geen enkel financieel risico en weet u precies welke kosten u kunt verwachten.

Bent je nieuwsgierig naar de tarieven en voorwaarden? Klik op de shortlease Citroën van jouw keuze in het overzicht op deze pagina en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.