Mercedes shortlease

Bent u op zoek naar een leasebedrijf waar u voordelig een Mercedes auto naar voorkeur kunt leasen op basis van shortlease? VWP Shortlease biedt u een ruim aanbod Mercedes leaseauto's aan scherpe prijzen en voordelige en bovendien zeer flexibele voorwaarden. Op deze pagina vindt u de modellen die wij kunnen leveren. Direct uit voorraad leverbaar zijn bijvoorbeeld de zeer populaire Mercedes A-klasse, B-klasse en de ultieme zakenauto: de Mercedes C 350 Estate Plug-In Hybrid met slechts 7% bijtelling.

Mercedes leasen

Mercedes is onderdeel van het bedrijf Mercedes-Benz, een waar begrip in de automotivewereld. Mercedes was direct betrokken bij de geboorte van de auto, waar Karl Benz in 1885 aan begon te bouwen. Zijn patent op het voertuig met een 0,7pk motor herbergt de grondslag voor de hedendaagse auto. Vele geweldige auto’s zijn geproduceerd door het team van Mercedes, dat in 1926 fuseerde met Daimler waardoor het moederbedrijf Daimler-Benz AG ontstond.

Mercedes bij VWP Shortlease

Een auto van Mercedes shortleasen staat gelijk aan een altijd representatieve en luxe zakenauto leasen. De auto’s zijn voorzien van een zeer uitgebreide standaarduitrusting, hebben een indrukwekkende uitstraling en behoren terecht tot het topsegment; de rijprestaties en het rijcomfort zijn onovertroffen.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Mercedes leasen bij VWP Shortlease

Een auto leasen bij VWP Shortlease betekent dat u kiest voor flexibiliteit en uitstekende leasevoorwaarden. Met een minimale looptijd van slechts 2 maanden en een opzegtermijn van maar één week, houdt u de financiële risico's van uw leaseauto binnen de perken. Dankzij onze full operational lease tarieven inclusief standaarduitrusting, rente, verzekering, onderhoud en een zelf te bepalen aantal per maand, gaat autorijden niet langer gepaard met financiële risico's. Eén leasetarief waarvoor u helemaal klaar bent: dat is VWP Shortlease.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw Mercedes leaseauto. We informeren u graag over de tarieven en voorwaarden.

De voordelen van
VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen
  • De grootste keuze
  • Directe levering uit eigen wagenpark
  • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties