• vanaf p/mnd
  € 570

  Alfa Romeo Mito

  1.3 JTDM Distinctive
  Diesel
  3 deurs

 • vanaf p/mnd
  € 820

  Alfa Romeo Tonale

  Traditionele Alfa Romeo kenmerken, een mix van sportiviteit en Italiaanse elegantie : de nieuwe Alfa Romeo Tonale.

 • vanaf p/mnd
  € 895

  Alfa Romeo Giulietta

  1.4 Multiair Distinctive Business, of
  1.6 JTDM Distinctive
  Diesel

 • vanaf p/mnd
  € 1195

  Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo shortlease

Een Alfa Romeo shortleasen is een échte auto shortleasen. Het Italiaanse merk Alfa Romeo heeft een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de moderne auto, want nadat op 24 juni 1910 de eerste autofabriek het levenslicht zag was de allereerste auto van het bedrijf, dat zich op dat moment nog A.L.F.A. noemt, de 24 HP. Na een aantal jaar wordt Nicola Romeo de nieuwe eigenaar van het bedrijf en voegt hij zijn achternaam toe aan de naam van het automerk: Alfa Romeo is geboren. Alfa Romeo kiest voor pure passie en streeft naar de modernste designs en de beste prestaties voor de auto’s die zij produceren.

Alfa Romeo staat al vele jaren symbool voor auto's met temperament door een karakteristiek uiterlijk en motorische perfectie waarbij sportiviteit en rijplezier als uitgangspunt zijn genomen. De geschiedenis van dit prachtige automerk is er één van pure emotie en dat waarderen wij bij VWP Shortlease. Vanuit een gezamenlijke passie voor auto’s is VWP Shortlease ontstaan en daarom kiest VWP ervoor om een mooie selectie van Alfa Romeo auto’s aan te bieden voor shortlease, waarbij twee modellen wat ons betreft de spotlight verdienen: de compacte 3-deurs Alfa Romeo Mito is een sportieve diesel leaseauto met een laag brandstofverbruik en de Alfa Romeo Giulietta (in twee uitvoeringen beschikbaar) is een geweldige keuze voor iedereen die een serieuze hoeveelheid kilometers rijdt per jaar en wil genieten van design, rijcomfort en sportiviteit.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Shortlease Alfa Romeo auto's

Op deze pagina vindt u ons actuele aanbod leaseauto's van het merk Alfa Romeo. Naast het reguliere aanbod Alfa Romeo auto's, hebben wij regelmatig scherpe leaseacties waarbij u bijvoorbeeld aanspraak maakt op een korting op het maandtarief of gratis navigatie. Een auto op basis van shortlease wordt door VWP Shortlease altijd geleverd op basis van flexibele, full operational lease met een all-in maandtarief. Dat betekent dat u het contract al na twee maanden kunt opzeggen, waardoor het financiële risico minimaal is. Ook profiteert u van aantrekkelijke voorwaarden bij uw leasecontract, zoals een allrisk verzekering, onderhoud en banden bij uw leaseauto. Wij leveren onze leaseauto's in heel Nederland.

Bekijk de Alfa Romeo's uit ons wagenpark en vraag vrijblijvend een offerte aan. We voorzien u graag van een passend voorstel.

De voordelen van
VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen
 • De grootste keuze
 • Directe levering uit eigen wagenpark
 • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties