Alfa Romeo

shortlease

Een Alfa Romeo shortleasen is een échte auto shortleasen. Het Italiaanse merk Alfa Romeo heeft een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de moderne auto, want nadat op 24 juni 1910 de eerste autofabriek het levenslicht zag was de allereerste auto van het bedrijf, dat zich op dat moment nog A.L.F.A. noemt, de 24 HP.

Na een aantal jaar wordt Nicola Romeo de nieuwe eigenaar van het bedrijf en voegt hij zijn achternaam toe aan de naam van het automerk: Alfa Romeo is geboren. Alfa Romeo kiest voor pure passie en streeft naar de modernste designs en de beste prestaties voor de auto’s die zij produceren.

Alfa_Romeo-Tonale-vwp-shortlease-2023

Alfa Romeo leasen

Alfa Romeo staat al vele jaren symbool voor auto's met temperament door een karakteristiek uiterlijk en motorische perfectie waarbij sportiviteit en rijplezier als uitgangspunt zijn genomen. De geschiedenis van dit prachtige automerk is er één van pure emotie en dat waarderen wij bij VWP Shortlease.

Vanuit een gezamenlijke passie voor auto’s is VWP Shortlease ontstaan en daarom kiest VWP ervoor om Alfa Romeo's voor shortlease aan te bieden

De hybride Alfa Romeo Tonale is een geweldige keuze voor iedereen die een serieuze hoeveelheid kilometers rijdt per jaar en wil genieten van design, rijcomfort en sportiviteit.

Alfa Romeo van VWP Shortlease

Op deze pagina vind je ons actuele aanbod leaseauto's van het merk Alfa Romeo. Naast het reguliere aanbod Alfa Romeo auto's, hebben wij regelmatig scherpe leaseacties waarbij je bijvoorbeeld aanspraak maakt op een korting op het maandtarief of gratis navigatie.

Een auto op basis van shortlease wordt door VWP Shortlease altijd geleverd op basis van flexibele, full operational lease met een all-in maandtarief. Dat betekent dat je het contract al na één maand kunt opzeggen, waardoor het financiële risico minimaal is.

Ook profiteer je van aantrekkelijke voorwaarden bij het leasecontract, zoals een allrisk verzekering, onderhoud en banden bij de leaseauto. Wij leveren onze leaseauto's in heel Nederland. Bekijk de Alfa Romeo's uit ons wagenpark en vraag vrijblijvend een offerte aan. We voorzien je graag van een passend voorstel!