Fiat Shortlease

Italië in een auto, dat is Fiat. Het automerk, dat in 1899 opgericht werd in Turijn, maakt al meer dan een eeuw kleine en compacte wagens. Maar wist u dat de sportautomerken Ferrari en Maserati onderdeel zijn van hetzelfde moederbedrijf, namelijk FIAT Groep/SpA? Een Fiat onderscheidt zich vooral in zijn stijl en innovativiteit, maar is ook functioneel, gemakkelijk te besturen en energiezuinig. Dat alles zorgt er natuurlijk voor dat een Fiat uitermate geschikt is als shortleaseauto.

Vooruitgang, innovatie en de toekomst zijn belangrijke waarden die Fiat hoog in het vaandel draagt en daarmee ook de belangrijkste kracht van het automerk en van zijn designers. Gestaag groeide het merk van een enkele fabriek in Turijn en 150 werknemers uit tot de multinational die het vandaag de dag is, met 7 fabrieken en 50.000 medewerkers. Bewijs van de innovativiteit van Fiat zijn de vele patenten die het automerk bezig, bijvoorbeeld de distributieriem, de directe diesel- en benzine-inspuiting en het schakelen zonder koppelingspedaal.

Bij VWP Shortlease zijn we fan van Fiat, daarom bieden we een ruim aanbod aan Fiat shortleaseauto’s in diverse modellen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor de populaire en tijdloze Fiat 500 (en zijn grotere broer 500L), de handige Fiat Panda, verschillende uitvoeringen van de populaire Fiat Punto en de Fiat Sedici. Al deze wagens worden aangeboden tegen aantrekkelijke leaseprijzen, waarbij u bij enkele modellen ook nog eens profiteert van het lagere bijtellingstarief van 14%.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Fiat bij VWP Shortlease

Benieuwd naar onze tarieven en voorwaarden voor een Fiat van VWP Shortlease? Klik dan op een Fiat shortleaseauto naar keuze en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden u een all-in offerte aan op basis van full operational lease. De minimale leasetermijn bedraagt 2 maanden met een opzegtermijn van 1 week. Hieraan zijn geen financiële risico’s verbonden en u heeft onmiddellijk zicht op de kosten. Aarzel niet langer en geniet van uw vrijheid met een Fiat van VWP Shortlease.

Voordelen van VWP Shortlease

  • Lease Fiat vanaf 2 maand
  • Slechts 1 week opzegtermijn
  • Full-operational lease
  • Altijd jonge of nieuwe leaseauto's
  • Uw Fiat binnen 4 uur geleverd in heel Nederland!

De voordelen van
VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen
  • De grootste keuze
  • Directe levering uit eigen wagenpark
  • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties