MINI

shortlease

MINI produceerde tot voor kort mooie, hoogwaardige shortleaseauto’s. MINI is een iconisch merk van Britse origine met een aantal grote fabrieken, waaronder één in het Nederlandse Born. Bij VDL Nedcar werden sinds 2014 door 5.500 medewerkers dagelijks drie verschillende MINI-modellen geproduceerd: de MINI 3-deurs, MINI Countryman en de exclusief in Born geproduceerde MINI Cabrio.

MINI ontstond als een schets op een servetje, in het jaar 1959. Een MINI moest zuinig, compact en goedkoop zijn en tegelijkertijd plaats bieden aan tenminste vier personen. Sir Alec Issigonis kreeg de eer het ontwerp vorm te geven, de British Motor Corporation produceerde de eerste MINI.

De ‘klassieke MINI’ is tot eind 2000 geproduceerd; de totale productie van dit model eindigt daarmee op een totaal van 5.387.862 stuks.

mini shortlease

Mini short lease

Wist u dat MINI’s veelvuldig aan rally’s mee hebben gedaan en dat er in de periode van 2011 tot 2014 maar liefst 3 keer een MINI ALL4 Racing de Dakar Rally won? Naast stadsauto’s produceert MINI in de eenentwintigste eeuw steeds meer verschillende modellen voor verschillende omstandigheden, waarmee MINI-modellen ook steeds populairder worden in de shortleasewereld.

Met relatief nieuwe modellen zoals de MINI Countryman, MINI Clubman en de nieuwe MINI Cooper biedt MINI opvallende, sportieve en comfortabele auto’s aan in ieder segment.

Een MINI shortleasen? Kies het model van uw voorkeur, vraag een vrijblijvende offerte aan en rij, indien akkoord, binnen no-time weg in uw nieuwe MINI. Onze tarieven zijn altijd op basis van full operational lease, zodat u alleen nog maar hoeft te tanken.

mini short lease