Tesla

Shortlease

Tesla Motors is een belangrijke pionier op het gebied van volledig elektrische auto’s en autonoom rijden. Met de Tesla Model Y en de Tesla Model 3 is de Amerikaanse autofabrikant van innovator Elon Musk met twee belangrijke modellen vertegenwoordigd op de autoleasemarkt.

De Tesla Model S en Tesla Model X zijn echte premium zakenauto’s: ze zijn van alle gebruikelijke luxe voorzien en combineren dat met unieke features zoals het Autopilot-systeem van Tesla, waardoor autorijden minder belastend is voor de berijder.

Tesla-vwpshortlease

Tesla bij VWP Shortlease

Doordat Tesla alleen volledig elektrische auto’s produceert, profiteert u als zakelijke rijder altijd van een laag bijtellingstarief. Naast het lage bijtellingstarief kunt u met een Tesla (meestal gratis) gebruikmaken van het groeiende Superchargers-netwerk: dit is een netwerk van laadplekken waar u uw Tesla op de hoogst mogelijke snelheid kunt opladen.

Het is Tesla’s missie om een revolutie in de transportwereld teweeg te brengen en daarvoor heeft het bedrijf een hoeveelheid batterijen nodig die gelijkstaat aan de batterijproductie in 2018 wereldwijd. Het bedrijf heeft het heft in eigen handen genomen en besloten een enorme fabriek te bouwen waar batterijen voor de Tesla auto’s geproduceerd worden die zuiniger en krachtiger zijn dan welke andere batterij dan ook.