Renault

Shortlease

Het Franse automerk Renault is al sinds 1904 vertegenwoordigd in Nederland en is één van de populairste automerken in Nederland en met name op de (short)leasemarkt. De Nederlandse markt is veroverd met verschillende in de tijdsgeest zeer revolutionaire ontwerpen, zoals die van de Renault 4 en de Renault 16, welke tot Auto van het Jaar wordt gekozen in 1966.

Renault Short lease

Het grootste succes van Renault Nederland voltrok zich in het jaar 2012 toen Renault maar liefst 20.000 nieuwe Renault Mégane Estate’s registreerde in Nederland. Dit betekende dat deze Renault het best verkochte model van het jaar op de Nederlandse automarkt werd. Nog steeds blijft Renault constant de concurrentie uitdagen met innovatieve concepten, sterk ontworpen modellen en vernieuwende technologieën.

VWP Shortlease kent een uitgebreid assortiment Renault auto’s die allen zeer geschikt zijn voor shortlease. Wilt u heel goedkoop een Renault leasen? Kies dan voor de strakke stadsauto Renault Twingo. Naast deze stadsauto hebben we verschillende grotere auto’s, zoals de Clio en de Clio Estate, de Renault Megane Estate, Captur en Arkana.

Shortlease Renault via VWP Shortlease

Liever een elektrische Renault rijden? Met de volledig elektrische Renault Zoë kunt u emissievrij rijden en dat tegen een laag bijtellingstarief tijdens de gehele looptijd.

Een ruim aanbod Renault shortlease auto’s die beschikbaar zijn voor korte termijn lease vindt u dus bij VWP Shortlease. Direct uit voorraad leverbaar, een minimale contractduur van slechts twee maanden en de full operational lease constructie maken VWP Shortlease dé leverancier voor uw mobiliteit.