Polestar

shortlease

Polestar is een uitsluitend elektrisch automerk dat vaarwel zegt tegen de conventies van de huidige auto industrie. De wereld waarin we leven heeft de visie op autorijden beïnvloed.

Bij Polestar blijven ze zichzelf innoveren, zodat ze kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst. En met de eerste twee modellen bewijst Polestar dat dit hand in hand gaat met een krachtige performance en een vooruitstrevend design.

De kennis en technologie wordt gedeeld met de Volvo Car Group, maar bij Polestar bepalen ze volledig hun eigen koers. Het credo is bij Polestar dan ook "Goodbye normal".

polestar shortlease

Polestar short lease

Polestar is een bedrijf dat breekt met tradities. Hier vinden ze dat een auto zich moet onderscheiden. Over elk onderdeel is zorgvuldig nagedacht. Daarom hebben ze de Polestar 2 zo ontworpen dat zelfs het kleinste detail een doel heeft. Door weg te laten wat onbelangrijk is houden ze pure en progressieve prestaties over.

Onze Polestar shortleaseauto's zijn allemaal zeer voordelig geprijsd op basis van een full operational lease constructie. Alle leaseauto's van VWP Shortlease worden door heel Nederland op locatie afgeleverd en iedere auto is standaard uitgerust met een radio/cd-speler, metallic lak en airco.

Wilt u meer weten over een bepaald Polestar type? Klik dan hierboven op de desbetreffende auto en lees meer. U kunt ook direct een vrijblijvende shortlease offerte aanvragen.

polestar short lease