Nissan

shortlease

De Japanse autofabrikant Nissan staat bekend om het leveren van kwalitatief hoogwaardige auto’s voor degelijke prijzen; de prijs-kwaliteitverhouding van Nissan op de automarkt is één van de beste ter wereld. Nissan focust zich op het leveren van unieke en innovatieve automodellen die de levens van mensen wereldwijd verrijken.

Door de hoge kwaliteit en lage prijs zijn Nissan-modellen zeer geschikt en populair als shortlease auto, waarbij de volledig elektrische Nissan Leaf en met name de Nissan Qashqai de belangrijkste rol vervullen. Ook de Nissan Micra en de Nissan Juke zijn populaire shortleaseauto’s.

nissan shortlease

Nissan short lease

Nissan gelooft dat actief werken aan innovatie belangrijk is voor automerken, omdat het milieu-aspect steeds belangrijker wordt. Door vindingrijkheid op het gebied van design, ontwikkeling en productie maar ook op het gebied van verkoop en klantenservice hoopt Nissan een belangrijke speler te blijven. Nissan werkt nauw samen met Renault en Mitsubishi, waarbij kennis en onderdelen onderling gedeeld en ontwikkeld worden.

Nissan Lease bij VWP Shortlease

Nissan focust zich op dit moment erg op de ontwikkeling van ‘het rijden van de toekomst’ in de vorm van Nissan Intelligent Mobility. Van voertuigen die zelfrijdend uw eindbestemming bereiken, zelfstandig inparkeren tot elektrische auto’s die draadloos opgeladen kunnen worden: Nissan zorgt ervoor dat dit onderdeel is van uw toekomst.

Nissan test op dit moment al een belangrijke autopilot-functie, waarvan enkele functies al in de Nissan Leaf verwerkt zijn: zo houdt de ProPILOT-functie automatisch het verkeer in uw omgeving in de gaten en kan de ProPILOT-parkeerknop u helpen met automatisch inparkeren.

Onze Nissan leaseauto's zijn allemaal zeer voordelig geprijsd op basis van een full operational lease constructie. Alle leaseauto's van VWP Shortlease worden door heel Nederland op locatie afgeleverd en iedere auto is standaard uitgerust met audio, metallic lak en airco.

Wilt u meer weten over een bepaald Nissan type? Klik dan hierboven op de desbetreffende auto en lees meer. U kunt ook direct een vrijblijvende shortlease offerte aanvragen.

nissan short lease