Volvo

shortlease

Volvo is een populair Zweedse automerk en staat wereldwijd bekend als het meest veilige automerk. Gedwongen door het Zweedse klimaat en de staat van de Zweedse infrastructuur, heeft de focus op het produceren van auto’s die alle inzittenden een optimaal gevoel van veiligheid en comfort geven Volvo een unieke positie gegeven in de concurrentiestrijd met andere automerken.

Maar Volvo is meer dan veiligheid; het levert high-performance auto’s met strakke designs en Volvo is daarnaast een pionier bij de ontwikkeling van volledig elektrische auto’s. Volvo bouwt aan de toekomst op het fundament van de eigen innovaties uit de geschiedenis, zoals zij zelf zeggen.


Volvo-XC40_VWP_shortlease_

Volvo leasen

Eén van de belangrijkste innovaties van Volvo Cars, zoals het bedrijf officieel heet, is de introductie van de driepuntsgordel in 1959. Ook het milieu krijgt veel aandacht van Volvo, waar de ontwikkeling van de lambdasonde een belangrijke doorbraak was.

Tegenwoordig zijn bijna alle auto’s voorzien van deze uitvinding waarmee tot wel 90% van de schadelijke uitstoot van auto’s terug wordt gedrongen.

Vandaag de dag heeft Volvo een rijk assortiment auto’s, met voor iedere behoefte een passende shortlease auto. VWP Shortlease kent een ruim aanbod Volvo auto’s, waaronder de populaire Volvo XC40 en de Volvo XC60.

Ook kun je bij VWP Shortlease terecht voor de Auto van het jaar, de Volvo XC40. Deze bijzonder innovatieve SUV is verkrijgbaar in de T3 of T4 uitvoering en biedt een compleet nieuwe ervaring op het gebied van autorijden.

Volvo van VWP Shortlease

Lease je een Volvo op shortleasebasis bij VWP Shortlease, dan geniet je van zorgeloze mobiliteit. Onze maandtarieven zijn all-in, dus inclusief wegenbelasting, allrisk verzekering, onderhoud, eventuele reparaties en overige mogelijk bijkomende kosten.

Het enige dat je zelf nog moet doen is tanken. Dat is het grote gemak van full operational shortlease bij VWP. Kies de Volvo van jouw voorkeur en vraag een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met het nieuwe leasen.