Ford

shortlease

Ford is een heel bijzonder bedrijf dat opgericht is door een hele bijzondere man: Henry Ford. Henry Ford staat bekend als één van de ontdekkers van de lopende band en was een voorloper op het gebied van massaproductietechnieken. Mede dankzij het merk Ford werden auto’s betaalbaar voor het grote publiek, waardoor de levens van velen zijn beïnvloed.

Ford heeft een belangrijke plek in het aanbod van VWP Shortlease, mede door het MVO-beleid en het feit dat Ford de enige autoproducent is die op de lijst van ‘top 100 meest ethische bedrijven’ staat.

Op zoek naar een Ford leaseauto op basis van full operational lease? VWP Shortlease biedt een ruime selectie Ford auto's tegen een aantrekkelijke prijs en voorwaarden.

ford shortlease

Ford short lease

Wij leveren verschillende populaire modellen, denk hierbij aan onder andere de populaire Ford Puma, Ford New Kuga.

Op diverse Ford modellen zijn op dit moment scherpe shortlease acties van kracht, waarbij je tot wel €50,- extra korting krijgt op het maandtarief!

Ford Shortlease bij VWP

Kies voor VWP Shortlease als je altijd wilt profiteren van de scherpste tarieven en de beste leasevoorwaarden. Met de flexibele lease van VWP Shortlease profiteer je namelijk van slechts 1 week opzegtermijn. Daarmee loop jij geen enkel financieel risico. Leasen is bij ons al mogelijk vanaf een looptijd vanaf één maand.

Onze scherpe full operational lease-tarieven zijn inclusief een uitgebreide standaarduitrusting, rente, verzekeringen en onderhoud. Daardoor weet je van tevoren precies wat de Ford gaat kosten.

Ook voor aanvullende services als winterbanden, brandstofpassen en navigatie zijn wij je graag van dienst. Kies op deze pagina een Ford auto en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

ford short lease