KIA

shortlease

Het Zuid-Koreaanse automerk KIA bestaat al ruim 70 jaar waarvan het al 25 jaar actief is in Nederland. Kia is vooral bekend door zeer populaire shortleasemodellen zoals de KIA Picanto, KIA Ceed en de KIA Sportage. Het automerk is onderdeel van de Hyundai Motor Group en wordt met dezelfde bedrijfsvisie geleid: samen een betere toekomst verwezenlijken door mens en milieu te respecteren.

Kia streeft ernaar ongeëvenaarde mobiliteit te creëren op basis van innovatie, milieuvriendelijkheid, vooruitstrevende technologieën en uitgebreide service. Kiest u voor een Kia, dan kiest u voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; u krijgt de beschikking over een zeer comfortabele en betrouwbare auto tegen een relatief lage prijs.

kia shortlease

Kia short lease

Bij VWP Shortlease kiest u uit verschillende mooie Kia-modellen, allen zeer geschikt als shortlease auto. U kunt onder andere kiezen om het nieuwste model van de Kia Picanto te shortleasen: een zeer comfortabele compacte stadsauto welke is voorzien van het EconomyPlusLine optiepakket met onder andere audio, airco en bluetooth-connectiviteit. U leaset de Kia Picanto al vanaf €295,- per maand, all-in. Dit maandtarief is bij VWP Shortlease op basis van full operational lease.

Kia Shortleasen via VWP Shortlease

Kiest u voor een Kia shortlease auto van VWP Shortlease, dan kiest u voor flexibiliteit en een hoog serviceniveau. Met onze korte minimale leasetermijn van slechts 2 maanden zijn wij een goede keuze wanneer u niet wilt vastzitten aan een langlopend leasecontract. Shortlease van VWP is bijvoorbeeld heel geschikt voor bedrijven met een flexibele vervoersbehoefte, voor ZZP'ers en starters en voor uw werknemers tijdens hun eerste arbeidscontract.

Alle auto's van VWP Shortlease worden aangeboden op basis van full operational lease. Dat betekent dat het leasetarief van uw shortlease Kia inclusief een verscheidenheid aan bijkomende kosten is. Kosten als rente, verzekeringen, een zelf te kiezen aantal kilometers per maand en het onderhoud van uw Kia leaseauto zijn allen inbegrepen in het leasetarief. Dankzij onze transparante full operational lease komt u niet voor verrassingen te staan.

Kies op deze pagina het Kia-model van uw voorkeur en vraag vrijblijvend een shortlease offerte aan wanneer u meer wilt weten over onze tarieven en voorwaarden. U krijgt binnen 24 uur reactie.

kia short lease