KIA Picanto

Nieuwste model
Inclusief EconomyPlusLine met o.a.
audio, airco en bluetooth

KIA Sportage

KIA Sportage

1.6 Vibe en 1.6 X-ecutive
Plus pack
Winnaar iF Product Design Award!


Kia shortlease

Het Zuid-Koreaanse automerk Kia maakt deel uit van de Hyundai Motor Company. Kia houdt zich bezig met de ontwikkeling van zowel personenauto's als bedrijfsauto's. Populaire modellen van Kia zijn de betaalbare KIA Picanto (bij VWP Shortlease is het nieuwste model nog leverbaar met slechts 14% bijtelling), KIA Rio en KIA Cee'd. Over het algemeen kiest u met een KIA voor een prima prijskwaliteitverhouding en een betrouwbare leaseauto.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen, de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar

Bekijk ook onze bedrijfswagens

Bedrijfswagen Shortlease » Bekijk onze bedrijfswagen acties
Vragen? Bel 0546 - 714 417

Kia leasen bij VWP Shortlease

Kiest u voor een KIA leaseauto van VWP Shortlease? Dan kiest u voor flexibiliteit en een hoog serviceniveau. Met onze korte minimale leasetermijn van slechts 2 maanden zijn wij een goede keuze wanneer u niet wilt vastzitten aan een langlopend leasecontract. Shortlease van VWP is heel geschikt bijvoorbeeld voor bedrijven met een flexibele vervoersbehoefte, voor ZZP'ers en starters en voor uw werknemers tijdens hun eerste arbeidscontract.

Alle auto's van VWP Shortlease worden aangeboden op basis van full-operational lease. Dat betekent dat het leasetarief van uw KIA inclusief een verscheidenheid aan bijkomende kosten is. Kosten als rente, verzekeringen, vrije kilometers per maand en het onderhouw van uw KIA leaseauto zijn allen inbegrepen in het leasetarief. Dankzij onze transparante full-operational lease komt u niet voor verrassingen te staan!

Bekijk hieronder onze KIA leaseauto's en vraag vrijblijvend een offerte aan wanneer u meer wilt weten over onze tarieven en voorwaarden.