Land Rover

shortlease

Kies je voor Land Rover shortlease van VWP Shortlease, dan kies je voor prettig, luxe en vooral onbezorgd autorijden. Bij ons vind je nieuwe en jong gebruikte leaseauto's, voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting. De meeste shortlease auto's zijn uit voorraad leverbaar en dan is het zelfs al mogelijk om de auto binnen 24 uur te rijden.

VWP Shortlease biedt al hen auto's aan op basis van full-operational lease. Zo weet jij precies waar je aan toe bent: kosten als rente, verzekering, vervangend vervoer, de uitrusting van de auto en onderhoud bij officiële dealers zijn allen inbegrepen in het maandtarief. Dit wordt ook wel een aantrekkelijk auto abonnement genoemd.

Het enige dat jij nog moet doen is tanken, en genieten! Dankzij onze flexibele lease loop je bovendien geen enkel financieel risico. Je leaset al een Land Rover vanaf een periode vanaf één maand, en VWP hanteert een opzegtermijn van slechts 5 werkdagen. Al met al zijn dit de ingrediënten om zorgeloos een Land Rover te kunnen rijden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende Land Rover shortlease offerte aan.

land rover shortlease