Dacia

shortlease

Dacia is meer dan gewoon een automerk. Het is een automerk met een verhaal. In 1966 wordt het merk Dacia opgericht. De merknaam Dacia verwijst naar de historische naam voor Roemenië. In dat jaar wordt er ook een licentieovereenkomst getekend met Renault. Het is de missie van Dacia om moderne, robuuste gezinsauto's te maken die voor iedereen in Roemenië bereikbaar zijn. In 1999 wordt Dacia onderdeel van de Renault-groep.

Renault neemt Dacia over en moderniseert de oude fabriek in Pitesti drastisch. Hiermee wordt de kwaliteit van het merk naar het volgende level gebracht. Door het lastige klimaat in Roemenië, de slechte staat van de wegen en de grote afstanden die door de Karpaten moeten worden afgelegd, moeten de auto's van Dacia enorm betrouwbaar zijn. De Dacia Logan wordt in 2004 geïntroduceerd, deze sedan staat symbool voor de vernieuwing van het automerk.

dacia shortlease

Dacia leasen

In de daaropvolgende jaren worden alle productierecords bij Dacia verbroken. De reeks wordt hierna uitgebreid met de Logan MCV in 2006, de Logan Van in 2007, de Logan Pickup en de Sandero in 2008 en de Duster in 2010. Dacia verwelkomt in 2011 meer dan 340.000 nieuwe klanten in slechts één jaar. De fabriek in Pitesti draait nu op volledige capaciteit.

De fabriek in Somaca (Marokko) wordt gebouwd ter ondersteuning van de oude fabriek in Pitesti. Een Dacia shortleasen doe je bij VWP Shortlease. Dacia verlegt de grenzen in de auto industrie op het gebied van ontwerp en maximaal rijcomfort voor een aantrekkelijk bedrag.

De auto's van Dacia bieden je veel binnenruimte voor een goede prijs. Daarnaast heeft Dacia een heel specifiek en betaalbaar onderhoudsprogramma en speciale after-salesservices voor haar klanten!

Dacia van VWP Shortlease

Dacia maakt gebruik van alle ervaring en technische expertise uit de Renault-groep. Op die manier ontwerpen en produceren ze stevige en betrouwbare auto's. De auto's van Dacia zitten degelijk in elkaar. Daarnaast zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en uiterst eenvoudig te onderhouden. Dacia doet op een vernieuwende manier zaken: het merk biedt jou degelijke auto's tegen een eerlijke prijs.

Onze Dacia shortleaseauto's zijn allemaal zeer voordelig geprijsd op basis van een full operational lease constructie. Alle leaseauto's van VWP Shortlease worden door heel Nederland op locatie afgeleverd en iedere auto is standaard uitgerust met een radio/cd-speler, metallic lak en airco.

Wil je meer weten over een bepaald Dacia type? Klik dan hierboven op de desbetreffende auto en lees meer. Je kunt ook direct een vrijblijvende shortlease offerte aanvragen!