Fiat

shortlease

Italië in een auto, dat is Fiat. Het automerk, dat in 1899 opgericht werd in Turijn, maakt al meer dan een eeuw kleine en compacte wagens. Maar wist je dat de sportautomerken Ferrari en Maserati onderdeel zijn van hetzelfde moederbedrijf, namelijk FIAT Groep/SpA? Een Fiat onderscheidt zich vooral in zijn stijl en innovatie, maar is ook functioneel, gemakkelijk te besturen en energiezuinig.

Dat alles zorgt er natuurlijk voor dat een Fiat uitermate geschikt is als shortleaseauto. Vooruitgang, innovatie en de toekomst zijn belangrijke waarden die Fiat hoog in het vaandel draagt en daarmee ook de belangrijkste kracht van het automerk en van zijn designers.

Gestaag groeide het merk van een enkele fabriek in Turijn en 150 werknemers uit tot de multinational die het vandaag de dag is, met 7 fabrieken en 50.000 medewerkers.

Bewijs van de innovatie van Fiat zijn de vele patenten die het automerk bezig, bijvoorbeeld de distributieriem, de directe diesel- en benzine-inspuiting en het schakelen zonder koppelingspedaal.

fiat 500 lease

Fiat leasen

Bij VWP Shortlease zijn we fan van Fiat, daarom bieden we een ruim aanbod aan Fiat shortleaseauto’s in diverse modellen aan. Benieuwd naar onze tarieven en voorwaarden voor een Fiat van VWP Shortlease? Klik dan op een Fiat shortleaseauto naar keuze en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden een all-in offerte aan op basis van full operational lease.

Fiat bij VWP Shortlease

De minimale leasetermijn bedraagt één maand met een opzegtermijn van 1 week. Hieraan zijn geen financiële risico’s verbonden en je hebt onmiddellijk zicht op de kosten. Aarzel niet langer en geniet van jouw vrijheid met een Fiat van VWP Shortlease!