Opel

shortlease

Wil jij een Opel leasen? Dan ben je op de goede plek bij VWP Shortlease. Het van origine Duitse automerk Opel streeft ernaar de nieuwste innovaties en technologieën voor iedereen toegankelijk te maken, om zodoende deze vernieuwingen de kracht te geven de wereld te veranderen. Onze auto's zijn ook beschikbaar in de vorm van een auto abonnement en wekelijks opzegbaar!

Het door Adam Opel opgerichte bedrijf begon met de productie van naaimachines en fietsen, pas later gevolgd door de eerste auto: de Opel Patentmotorwagen System Lutzmann in 1899. De eerste jaren houdt Opel zich druk bezig met de autosport en staan de Opels bekend om hun snelheid.

opel mokka shortlease

Opel leasen

Opel is inmiddels één van de grootste autoproducten van de wereld met ruim 38.000 werknemers, tien fabrieken en een jaarlijkse productie van meer dan 1 miljoen auto’s. Opel heeft voor ieder segment een passend model en is mede hierdoor populair in de wereld van shortlease.

Bekende modellen die ook door VWP Shortlease veelvuldig worden ingezet zijn de Opel Corsa-E, Opel Astra (ook in Sports Tourer uitvoering) en de Opel Mokka.

Opel van VWP Shortlease

Bij VWP Shortlease profiteer je volop van de voordelen van full operational lease. Onze leasetarieven zijn inclusief alle mogelijke bijkomende kosten, zoals rente, verzekeringen, een uitgebreide standaarduitrusting, banden en onderhoud. Je weet dus precies wat jouw Opel lease kost, ontvangt maandelijks een overzichtelijke BTW factuur en komt niet voor verrassingen te staan.

Een leaseauto op basis van full operational shortlease betekent zekerheid en staat voor onbezorgd autorijden. Alle Opel leaseauto's zijn bovendien jonge auto's met een uitgebreide standaarduitrusting. Metallic lak en airco zijn standaard inbegrepen.

Elke maand selecteert VWP Shortlease enkele auto's die worden aangeboden tegen een extra scherp leasetarief. Ontvang tot wel 50 euro korting, elke maand weer, op geselecteerde actiemodellen. Bekijk de Opel aanbiedingen hierboven en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij informeren je graag over het voordeel en onze leasevoorwaarden.