Peugeot

shortlease

Ben je op zoek naar een leaseauto van het bekende Franse merk Peugeot? Dan ben je bij VWP Shortlease aan het goede adres. Met een uitgebreid wagenpark bieden we je graag de shortlease Peugeot die je zoekt. Bovendien ben je bij VWP Shortlease altijd aan het juiste adres wanneer je uitstekende voorwaarden en scherpe tarieven belangrijk vindt.

Enkele modellen die wij kunnen leveren zijn bijvoorbeeld de Peugeot 108, Peugeot 208 en de Peugeot e-2008. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare en compacte stadsauto, een managementauto of iets er tussenin, wij zijn je graag van dienst.

peugeot new 2008 leasen

Peugeot leasen

Kies je voor shortlease van VWP Shortlease, dan kies je voor prettig en ontzorgd autorijden. Wij bieden jonge en zelfs nieuwe leaseauto's aan die voorzien zijn van een uitgebreide standaarduitrusting. Door onze full-operational lease inclusief banden, kilometers, verzekering, onderhoud en rente weet jij bovendien precies wat de auto maandelijks kost.

Tot slot bieden we je flexibele lease met een opzegtermijn van slechts 1 week. Daardoor kun je een Peugeot leasen zonder enig financieel risico. Verandert jouw situatie of heb je een andere auto op het oog? Dat is met VWP Shortlease geen enkel probleem.

Peugeot van VWP Shortlease

Alle Peugeot leaseauto's die wij kunnen leveren, vind je hierboven. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en laat je verrassen door onze gunstige tarieven en voorwaarden. Wil je de auto snel voor jouw deur hebben staan? Indien gewenst brengen we de nieuwe Peugeot binnen één werkdag bij je langs in heel Nederland!