Peugeot 108

Inclusief Pack Premium 
Ook in automaat beschikbaar
1.0 benzine

Peugeot iOn

Peugeot iOn

Electrische auto

4% bijtelling
Peugeot 208 Bluelion 1.2 Puretech

Peugeot 208 Bluelion 1.2 Puretech

Bluelion of Bluelease 1.2 Puretech
5drs o.a. met gratis navigatie

Peugeot 308

Peugeot 308

Ook in automaat
Diesel ook beschikbaar

Peugeot 308 SW Blue Lease (14% bijtelling)

Direct leverbaar
308 SW Blue Lease 120 pk diesel

14% bijtelling
Peugeot 508

Peugeot 508

Type Blue Lease
Ook als stationwagon & automaat

 

Peugeot 3008

1.2 Pure Tech Bluelease Executive
Navigatie


Peugeot Reclame auto

A-klasse auto met bestickering
€50,- korting (reeds in prijs verwerkt)

Peugeot shortlease

Bent u op zoek naar een leaseauto van het bekende Franse merk Peugeot? Dan bent u bij VWP Shortlease aan het juiste adres. Met een uitgebreid wagenpark bieden we u graag de shortlease Peugeot die u zoekt. Bovendien bent u bij VWP Shortlease altijd aan het juiste adres wanneer u uitstekende voorwaarden en scherpe tarieven belangrijk vindt.

Enkele modellen die wij u kunnen leveren zijn bijvoorbeeld de Peugeot 108, Peugeot iOn, Peugeot 208, Peugeot 308 en Peugeot 508. Maar dat is lang niet alles. In totaal bieden we u altijd de keuze uit meer dan 10 verschillende modellen en de meeste modellen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare en compacte stadsauto, een managementauto of iets er tussenin, wij zijn u graag van dienst.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen, de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar

Bekijk ook onze bedrijfswagens

Bedrijfswagen Shortlease » Bekijk onze bedrijfswagen acties
Vragen? Bel 0546 - 714 417

Shortlease Peugeot: de voordelen

Kiest u voor shortlease van VWP Shortlease, dan kiest u voor prettig en ontzorgd autorijden. Wij bieden u jonge en zelfs nieuwe leaseauto's die voorzien zijn van een uitgebreide standaarduitrusting. Door onze full-operational lease inclusief banden, kilometers, verzekering, onderhoud en rente weet u bovendien precies wat uw auto kost. Tot slot bieden we u flexibele lease met een opzegtermijn van slechts 1 week. Daardoor kunt u een Peugeot leasen zonder enig financieel risico. Verandert uw situatie of heeft u een andere auto op het oog? Dat is met VWP Shortlease geen enkel probleem.

Alle Peugeot lease-auto's die wij u kunnen leveren, vindt u hieronder. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door onze gunstige tarieven en voorwaarden. Wilt u de auto snel voor uw deur hebben staan? Indien gewenst brengen we uw nieuwe Peugeot binnen vier uur bij u langs (in heel Nederland)!