Peugeot

e-2008

  • 406km actieradius (WLTP)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • 100% Elektrisch
  • Cruise Control

*Bovengenoemde cijfers kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering.

Peugeot e-2008

De nieuwe Peugeot e-2008 Allure, de verrassende ervaring in elektrisch rijden, ontdek de voordelen van nieuwe E-mobiliteit, altijd met 8% bijtelling in diverse kleuren en uitvoeringen.

Eventuele meerprijzen

Hieronder vind je een overzicht van de eventuele meerprijzen. Deze prijzen zijn excl. BTW.

OptieBedrag
Extra km€ 0,16
Winterbanden per maand vanaf€ 29,00
18 inch LM Wielen EVISSA€ 20,00
Allure met GT line pakket€ 40,00
GT€ 40,00
Panoramadak€ 15,00

Reparatie, onderhoud & banden

Bij ieder leasecontract van VWP zijn reparatie, onderhoud en standaard banden in begrepen.

All-risk verzekering

Met een leasecontract van VWP ben je altijd all-risk verzekerd. Zo kun je altijd zorgeloos de weg op!

Wegenbelasting

De wegenbelasting is standaard inbegrepen bij de maandelijkse tarief. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Vervangend vervoer

Bij autopech of reparatie krijg je altijd vervangend vervoer na 24 uur zonder meerprijs.

** Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Peugeot e-2008 shortlease actie

peugeot e-2008 shortlease
Zakelijk
Particulier

Peugeot

e-2008
Persoonsgegevens

Op werkdagen ontvang je binnen één dag een offerte!

Persoonlijk advies nodig?

Ons team staat voor je klaar. Neem direct contact met ons op!

Mark Fledderus
Mark Fledderus

Verkoop

Peugeot e-2008 Shortlease

Een nieuwe auto rijden kan een flinke uitgave zijn, maar je hoeft niet direct tot een aanschaf over te gaan bij VWP Shortlease. Een slim alternatief is om de Peugeot e-2008 te leasen. Daarmee rij je in een nieuwe Peugeot e-2008 voor een vast bedrag per maand. En in dat maandbedrag zit alles: alle onderhoudsbeurten, wegenbelasting, autoverzekering. Het enige dat je zelf moet regelen is de brandstof. De nieuwe Peugeot e-2008 is het compacte en sportieve model van Peugeot.

Hij wordt geliefd door zijn dynamische rijeigenschappen, comfortabele onderstel en rijke uitrusting. Vijf deuren bieden toegang tot verrassend veel interieurruimte voor passagiers en bagage. De nieuwe e-2008 onderscheidt zich verder van zijn concurrenten met z’n unieke zitpositie en de innovatieve "iCockpit" met een klein stuur en daarboven geplaatste tellers. Deze iCockpit bevordert een actieve rijhouding past goed bij de wendbaarheid en rijdynamiek van de e-2008.

peugeot e-2008 leasen

Peugeot e-2008 leasen

Peugeot levert met de e-2008 de eerste volledig elektrische auto van dit automerk. Door de 100% elektrische aandrijving biedt dit type e-2008 serie intens rijplezier in een nieuwe vorm van mobiliteit.

Elektrische aandrijving zorgt voor een schokvrije, stille en gemakkelijke comfortabele rijervaring. Daarnaast heeft deze uitvoering geen CO2 uitstoot tijdens het rijden. Door de lagere kosten voor onderhoud, brandstof en bijtelling (voor de zakelijke autobestuurder) bespaar je veel geld.

Binnen 30 minuten is de tractie batterij te laden voor circa 80%. Op een volle accu kunt u maximaal 310 kilometer rijden. Wie wil dat niet? De nieuwe e-2008 is te herkennen aan opmerkelijke en bijzondere details zoals het tweekleurige e-embleem en de twee kleurige leeuw, de grille in carrosseriekleur, de wielkast verbreders en specifieke velgen die de aerodynamica verbeteren.

Peugeot e-2008 van VWP Shortlease

Opladen kan thuis via het stopcontact of eigen oplaadpaal, publiek laden gaat altijd via een oplaadpaal. Hoe snel de auto oplaadt hangt af van de oplaadpaal die gebruikt wordt en wat het maximale laadvermogen van de auto is. In onderstaande tabel staan alle mogelijkheden voor het opladen van de Peugeot e-2008. Per mogelijkheid staat vermeld hoe snel de accu van leeg naar vol geladen kan worden.

Bij VWP Shortlease kun je een Peugeot e-2008 rijden vanaf €595,- per maand. Voor dit bedrag krijg je alles inclusief, behalve de brandstof. VWP regelt eventuele reparaties en onderhoud, de allriskverzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer indien nodig. Een Peugeot e-2008 shortleasen via VWP zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt autorijden!

Alle tarieven

Overzichtelijk voor je op een rijtje gezet

Zakelijk
Particulier

-*

p/m excl. BTW
p/m excl. BTW
Looptijd:

- maanden

Kilometers:

- KM/JR