Honda Shortlease

Als pionier onder de Japanse autofabrikanten brengt Honda al jarenlang innovatieve, elegante en betrouwbare auto's op de markt die zeer geschikt zijn voor (short)lease. Honda loopt voorop bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën en dankt deze eigenschap aan oprichter Soichiro Honda. Honda keek altijd vooruit en testte allerlei nieuwe ideeën met als belangrijkste missie andere mensen helpen een beter leven te hebben.

Een belangrijke manier om nieuwe Honda-technologieën te testen was deze toepassen in raceauto’s, waar in 1964 de eerste Honda F1-auto meedeed aan de Duitse GP. Kenmerkend voor Honda is de verscheidenheid in de modellen: zoekt u een ruime auto voor het hele gezin, een sportwagen, een milieuvriendelijke auto of een luxe zakenauto? Bij Honda kunt u terecht voor alle type shortleaseauto’s, waarmee Honda opnieuw bewijst zijn klanten als belangrijkste motivatie te verkiezen.

Honda veroverde Amerika en Europa met de iconische Honda Civic in de jaren ’70, waar tot dat moment auto’s vaak lompe, brandstofslurpende machines waren. De Honda Civic is sindsdien verschillende keren gemoderniseerd en verkoopt tot op de dag van vandaag nog altijd 2.000 exemplaren per dag. De Honda Civic is ook als shortleaseauto al vanaf €555,- per maand beschikbaar bij VWP Shortlease, evenals de Honda CR-Z, de Insight, CR-V en de Honda Accord.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Is een shortlease Honda iets voor u?

Zoekt u een flexibele vorm van lease, waarmee u het Honda-model van uw keuze voor een periode van twee tot 24 maanden kunt leasen? Dan is een Honda shortleasen via VWP Shortlease de perfecte oplossing voor u. Deze flexibele lease biedt u alle voordelen van full operational lease, zonder dat u aan een vast contract vastzit. Bij VWP Shortlease profiteert u bovendien van aantrekkelijke tarieven en voorwaarden. Klik hieronder op de Honda leaseauto van uw keuze om meer te weten over de mogelijkheden voor korte termijn lease.

De voordelen van
VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen
  • De grootste keuze
  • Directe levering uit eigen wagenpark
  • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties