Shortlease is een leaseovereenkomst voor een korte periode. Shortlease is al mogelijk vanaf één maand en is altijd op basis van full operational lease. Bij een shortleasecontract wordt het gunstige tarief van een leasecontract gecombineerd met de vrijblijvendheid van een huurcontract.

Met een shortleasecontract hoef je dus geen langdurige- of grote investering te doen. Doordat je het shortlease contract op ieder willekeurig moment kunt opzeggen, kan je het wagenpark precies afstemmen op de vervoersbehoefte.

Wat is Shortlease? Shortlease is voordeliger dan autohuur en flexibeler dan een lease contract. Een shortlease overeenkomst is al beschikbaar vanaf één maand en bied je de flexibiliteit om dagelijks jouw contract op te zeggen.

Daarom is een shortlease contract de ideale oplossing voor bedrijven die willen profiteren van optimale flexibele mobiliteit en voor bedrijven die niet onnodige financiële risico's willen lopen. VWP Shortlease bied shortlease aan tegen zeer scherpe tarieven. Profiteer nu van de meest gunstige prijzen met onze shortlease acties!

VWP is dé specialist in shortlease

VWP Shortlease heeft zich gespecialiseerd in shortlease. Scherpe shortlease acties voor zowel personenauto's als bedrijfswagens zijn kenmerkend voor VWP Shortlease. Naast de voordelige shortlease tarieven biedt VWP Shortlease een uitstekende service zoals een 24 uurs alarmcentrale, levering van de auto binnen één dag in heel Nederland en winterbanden, navigatie en brandstofpassen. VWP Shortlease is de meest volledige en scherp geprijsde leasepartner voor lease in Nederland.

Shortlease, voor wie?

Shortlease is een ideale oplossing voor bedrijven die een flexibele mobiliteitsbehoefte hebben. Je kunt hierbij denken aan organisaties die projectmatig werken. Ook is shortlease ideaal voor startende ondernemers of voor medewerkers die nog in hun proeftijd zitten.

Door gebruik te maken van shortlease zit je niet vast aan een langlopend contract. Met een shortlease contract ben je flexibel in de contractperiode en waardoor je geen enkel financieel risico loopt.

Shortlease van VWP Shortlease

VWP Shortlease staat bekend om zijn scherpe shortlease acties en hoogwaardige service. VWP heeft een jonge en nieuwe personenauto's en bedrijfswagens aan voor shortlease. Hoe werkt een shortlease contract van VWP Shortlease? Je betaalt een vast bedrag per maand waarbij een vooraf vastgesteld aantal vrije kilometer per maand inbegrepen is. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent, wel zo prettig!

Voordelen van shortlease bij VWP Shortlease

Shortlease van VWP Shortlease heeft de onderstaande voordelen en services:

 • Je kunt gebruik maken van een internationale 24-uurs alarmcentrale.

 • De shortlease auto wordt binnen 24 uur geleverd in heel Nederland.

 • Je kunt gebruik maken van aanvullende services zoals navigatie, winterbanden en brandstofpassen.

 • De shortlease tarieven zijn inclusief een door uzelf te kiezen aantal vrije kilometers per maand.

 • VWP Shortlease beschikt over een jong wagenpark.

 • Alle bekende merken auto's zijn beschikbaar voor shortlease.

Shortlease acties

VWP Shortlease heeft altijd talrijke shortlease acties voor personenauto's en bedrijfsauto's. Zo profiteer je altijd van extra scherpe shortlease tarieven.

Ben je op zoek naar een (tijdelijke) shortlease auto om het wagenpark mee uit te breiden? Bij VWP Shortlease heb je de keuze uit talrijke shortlease auto's.

Een shortlease auto is zeer scherp geprijsd. Daarnaast loop je met shortlease geen financieel risico, omdat een shortlease contract een korte minimale looptijd van één maand heeft en daarna op elk gewenst moment kan worden stopgezet.

De voordelen van een shortlease auto van VWP Shortlease

Een shortlease overeenkomst heeft een looptijd tussen één maand tot 24 maanden. Je zit dus niet vast aan een langdurig contract, zoals bij het reguliere leasen maar heeft wel te maken met de tarieven van het reguliere leasen. De vorm shortlease is dus zeer geschikt als je een auto wilt leasen voor een korte periode of wanneer een (nieuwe) medewerker bijvoorbeeld op project basis werkt.

Bovendien kan je bij VWP Shortlease altijd kiezen tussen nieuwe en zeer jonge modellen shortlease auto's, waardoor je profiteert van meer comfort en zuinigheid. Elke shortlease auto wordt in heel Nederland geleverd en je hebt keuze uit alle bekende automerken.

Leasen op basis van shortlease heeft voordelen:

 • Volledige flexibiliteit

 • Nieuw en jong gebruikte auto's.

 • Full operational lease

 • Internationale 24-uurs alarmservice.

 • Levering op locatie naar keuze.

 • Aanvullende service zoals winterbanden, onderhoud en brandstofpas.

Bekijk direct alle shortlease auto acties online en vraag vrijblijvend een offerte aan bij VWP Shortlease.

Populaire shortlease auto's

 1. Volkswagen Polo
  Al jarenlang achtereen is de Volkswagen Polo één van de meest populaire shortlease auto's. De Volkswagen Polo staat bekend om zijn strakke uiterlijk en comfortabele rijeigenschappen. Daarnaast is de New Polo ook zuiniger dan zijn voorgangers

 2. Renault New Clio
  De Renault New Clio is alweer de vijfde generatie Clio en inmiddels het meeste verkochte model van alle merken.

 3. BMW New 1 serie
  De nieuwe BMW 1 serie staat inmiddels al 15 jaar aan de top in de leasewereld. Deze sportieve en comfortabele auto is ook nog eens uiterst krachtig.

Talrijke shortlease auto merken bij VWP Shortlease

VWP Shortlease is de specialist in shortlease. Niet alleen profiteer je bij ons elke maand van scherpe shortlease acties, wij bieden u ook een uitstekende aanvullende service op de shortlease auto. Wat dacht je bijvoorbeeld van winterbanden en onderhoud?

Bij VWP Shortlease heb je de keuze uit shortlease auto's van alle bekende merken. Wij hebben onder andere de nieuwste modellen van Volkswagen, BMW, Audi, Toyota en KIA. Je vindt dus altijd de shortlease auto die jij zoekt bij VWP!