Shortlease Rotterdam

De voordeligste shortlease auto's in de omgeving van Rotterdam!

Als je in Rotterdam woont en een auto nodig hebt voor een korte periode, dan kan shortlease in Rotterdam de perfecte oplossing zijn. Met shortlease kun je voor een flexibele periode een auto leasen. Deze vorm van lease is tegenwoordig ook bekend onder de noemer auto abonnement. Dit betekent dat je geen langdurige verplichting hebt en niet jarenlang vastzit aan een langlopend leasecontract.

Op deze pagina bespreken we de voordelen van shortlease in Rotterdam en waar je rekening mee moet houden. Je kunt ook direct ons aanbod bekijken door op de onderstaande button te klikken!

shortlease rotterdam

Hoe werkt een shortlease aanvraag in Rotterdam?

Om te beginnen kun je op onze website vrijblijvend een keuze maken uit het ruime auto aanbod. Je geeft bij de aanvraag aan hoe lang je een auto wilt shortleasen en tevens maak je een inschatting hoeveel kilometer je in de auto denkt te rijden. Na de aanvraag ontvang je een vrijblijvende offerte.

Wanneer je daarmee akkoord gaat vragen we je om een aantal aanvullende gegevens op te sturen voor een credit check. Vanaf hier volgt het aanbetalingsbedrag. Zodra het contract is getekend en de borg is ontvangen wordt de auto zo snel mogelijk in Rotterdam geleverd.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. Eén van onze adviseurs neemt dan graag de tijd om praktische vragen met betrekking tot de auto uit te leggen.

rotterdam shortlease

Voordelen van Shortlease in Rotterdam

Flexibiliteit: Een van de belangrijkste voordelen van shortlease is de flexibiliteit. U kunt een auto leasen voor een periode van één maand tot 36 maanden. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw behoeften. Als je bijvoorbeeld een tijdelijke baan hebt of voor een korte periode in Rotterdam woont, kan het leasen van een auto de ideale oplossing zijn.

Besparen op kosten: Een ander voordeel van shortlease is de kostenbesparing. In tegenstelling tot het kopen van een auto, betaal je bij shortlease alleen voor de periode waarin je de auto gebruikt. Bovendien zijn de maandelijkse kosten inclusief onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting. Daar hoef je jezelf dus niet druk om te maken, het enige dat je zelf moet doen is tanken, of opladen!

Nieuwe auto's: Als je een auto least, krijg je in de meeste gevallen een nieuwe auto, of een auto met maar weinig kilometers. Dit betekent dat je de nieuwste technologie en veiligheidsfuncties kunt gebruiken!

Voordelen van shortlease

Shortlease biedt verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet!

Flexibiliteit: Shortlease geeft ondernemers en particulieren de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto te leasen voor een korte periode. Dit wordt ook wel flex lease genoemd.

Geen grote investering: Bij shortlease hoef je geen grote investering te doen in een auto. Dit kan vooral voor startende ondernemers en ZZP'ers aantrekkelijk zijn.

Geen risico op restwaarde: Bij shortlease draag je geen risico op de restwaarde van de auto. Dit risico ligt bij VWP Shortlease.

Inclusief onderhoud en reparaties: Bij shortlease zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. Dit zorgt voor extra zekerheid.

Over VWP Shortlease

VWP Shortlease is dé marktleider in shortlease. Wij zijn niet alleen actief in Rotterdam, maar door heel Nederland! Met een wagenpark van honderden voertuigen past VWP Shortlease zich perfect en flexibel aan jouw zakelijke of persoonlijke situatie. Wil je meer weten over shortlease in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons op voor meer informatie!