Shortlease Rotterdam

shortlease rotterdam

Als u in Rotterdam woont en een auto nodig heeft voor een korte periode, dan kan shortlease in Rotterdam de perfecte oplossing zijn. Met shortlease kunt u voor een flexibele periode een auto leasen. Dit betekent dat u geen langdurige verplichting heeft en niet vastzit aan een langlopend leasecontract. Op deze pagina bespreken we de voordelen van shortlease in Rotterdam en waar u rekening mee moet houden.

Hoe werkt een shortlease aanvraag in Rotterdam?

Om te beginnen kunt u op onze website vrijblijvend een keuze maken uit het ruime auto aanbod. U geeft bij de aanvraag aan hoe lang een auto wilt shortleasen en u maakt een inschatting hoeveel kilometer u in de auto denkt te rijden. Na uw aanvraag ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Wanneer u daarmee akkoord gaat vragen we u om enkele aanvullende gegevens te verstrekken voor een zogeheten credit check. Vanaf hier volgt het aanbetalingsbedrag. Zodra het contract is getekend, wordt de auto zo snel mogelijk in Rotterdam geleverd.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. Eén van onze adviseurs neemt dan graag de tijd om praktische vragen met betrekking tot de auto uit te leggen.

Voordelen van Shortlease in Rotterdam

Flexibiliteit: Een van de belangrijkste voordelen van shortlease is de flexibiliteit. U kunt een auto leasen voor een periode van één maand tot 36 maanden. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw behoeften. Als u bijvoorbeeld een tijdelijke baan heeft of voor een korte periode in Rotterdam woont, kan het leasen van een auto de ideale oplossing zijn.

Besparen op kosten: Een ander voordeel van shortlease is de kostenbesparing. In tegenstelling tot het kopen van een auto, betaalt u bij shortlease alleen voor de periode waarin u de auto gebruikt. Bovendien zijn de maandelijkse kosten inclusief onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken, het enige dat u zelf moet doen is tanken, of opladen!

Nieuwe auto's: Als u een auto least, krijgt u in de meeste gevallen een nieuwe auto, of een auto met maar weinig kilometers. Dit betekent dat u de nieuwste technologie en veiligheidsfuncties kunt gebruiken!

Voordelen van shortlease

Shortlease biedt verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet!

✔ Flexibiliteit: Shortlease geeft ondernemers en particulieren de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto te leasen voor een korte periode.

✔ Geen grote investering: Bij shortlease hoeft u geen grote investering te doen in een auto. Dit kan vooral voor startende ondernemers en ZZP'ers aantrekkelijk zijn.

✔ Geen risico op restwaarde: Bij shortlease draagt u geen risico op de restwaarde van de auto. Dit risico ligt bij VWP Shortlease.

✔ Inclusief onderhoud en reparaties: Bij shortlease zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. Dit zorgt voor extra zekerheid.

Over VWP Shortlease

VWP Shortlease is dé marktleider in shortlease. Wij zijn niet alleen actief in Rotterdam, maar door heel Nederland! Met een wagenpark van maar liefst 1800 voertuigen past VWP Shortlease zich perfect en flexibel aan uw zakelijke of persoonlijke situatie. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons op voor meer informatie!

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar

Shortlease acties van de week

 • ACTIE Tarief

  vanaf p/mnd
  € 395

  Toyota Aygo X

  De nieuwe Toyota Aygo X, geraffineerd en onbetwistbaar cool : de populairste SUV crossover van de stad. 

 • Nieuwste model

  vanaf p/mnd
  € 495

  Volkswagen New Polo

  Met z'n vernieuwde, gestroomlijnde design en z'n bijzondere accenten is de nieuwe Polo een opvallende verschijning. Leverbaar met 1.0 TSi 70kw motor. 

 • light hybride

  vanaf p/mnd
  € 560

  Ford New Focus Wagon

  De veelzijdige Ford Focus Wagon, ruimte en comfort gecombineerd met design, voorzien van talrijke slimme features. 

 • 12% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 640

  Cupra Born

  De 100% elektrische Cupra Born, impuls of a new generation. Uniek design en sportieve prestaties gaan samen. 

  vanaf 12% bijtelling
 • Sportief

  vanaf p/mnd
  € 920

  Audi Q3 Sportback

  De Audi Q3 Sportback, de vlotte looks en uitstraling van een coupe gecombineerd met de kracht, uitstraling en eigenschappen van een SUV.

Bekijk alle shortlease acties