shortlease amsterdam

Shortlease Amsterdam

Als ondernemer of werknemer is het belangrijk om snel en flexibel te zijn op veranderende omstandigheden. Dit geldt ook voor de mobiliteit van jouw bedrijf. Een vaste leaseperiode van drie of vier jaar kan soms te lang zijn, terwijl het huren van een auto voor de korte termijn weer te duur is. In dat geval kan een shortlease auto in Amsterdam een goede oplossing zijn!

Wat is shortlease in Amsterdam?

Shortlease is een flexibele vorm van leasen waarbij je voor een korte periode, vaak tussen de één en twaalf maanden, een shortlease auto least. Deze vorm van leasen biedt u veel vrijheid en flexibiliteit, omdat u de leaseperiode altijd kunt verlengen of verkorten.

Shortlease is daarmee uitermate geschikt voor ondernemers en werknemers die snel en flexibel willen zijn, en willen inspelen op veranderingen. Short lease is met name in trek bij startende ondernemers en ondernemingen die veel flexibele arbeidscontracten afsluiten.

Shortlease acties

Hoe werkt een shortlease aanvraag in Amsterdam?

Allereerst kunt u op onze website vrijblijvend een keuze maken uit het uitgebreide auto aanbod. U geeft aan hoe lang een auto wilt shortleasen en u maakt een inschatting hoeveel kilometer u in de auto denkt te rijden. Na uw aanvraag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Indien goedgekeurd, vragen we u om enkele aanvullende gegevens te verstrekken voor een zogeheten credit check. Vanaf hier volgt het aanbetalingsbedrag. Zodra het contract is getekend, wordt de auto zo snel mogelijk in Amsterdam geleverd. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto op te halen in Nijverdal. Eén van onze adviseurs neemt de tijd om alle praktische vragen rondom de auto uit te leggen.

kort leasen in amsterdam

Shortleasen in Amsterdam

Amsterdam is een stad waar de behoefte aan flexibele mobiliteit groot is. In de drukke binnenstad is een eigen auto vaak onhandig en veel te duur, aan de andere kant is het openbaar vervoer niet altijd betrouwbaar.

Met een shortlease auto in Amsterdam kunt u als ondernemer of werknemer snel en eenvoudig een auto leasen voor de periode dat u deze nodig heeft. Of het nu gaat om één maand, twee maanden of een langere periode, met short leasen in Amsterdam heeft u altijd de vrijheid, en kunt u bij veranderingen snel te schakelen.

Voordelen van shortlease Amsterdam

Shortlease in de regio Amsterdam biedt tal van voordelen voor ondernemers en werknemers die behoefte hebben aan flexibele mobiliteit. Maar hoe werkt shortlease, en wat zijn de voordelen? Enkele voordelen hiervan hebben wij hieronder voor u opgesomd.

✔ Flexibiliteit: shortlease biedt veel flexibiliteit, omdat je de leaseperiode altijd kunt verlengen of verkorten. Dit maakt shortlease uitermate geschikt voor ondernemers en werknemers die snel willen inspelen op veranderingen. Zo kan je onbezorgd rijden, heb je de maximale vrijheid en krijg je bij pech vervangend vervoer.

✔ Geen grote investering: bij shortlease hoef je geen grote investering te doen in een auto. Dit maakt shortlease vooral geschikt voor startende ondernemers en zzp'ers.

✔ Geen zorgen over onderhoud, reparaties en andere praktische zaken: bij shortlease hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties. Dit is allemaal inbegrepen in het leasebedrag.

✔ Geen langlopende contracten: shortleasecontracten hebben meestal een looptijd van één tot twaalf maanden. Hierdoor hoef je niet voor een lange periode aan een contract vast te zitten. Een shortlease auto is in die geval ideaal wanneer je werknemers in dienst hebt met flexibele arbeidscontracten.

✔ Altijd de nieuwste modellen: bij shortlease rij je altijd in de nieuwste modellen. Dit zorgt niet alleen voor een goede uitstraling van je bedrijf, maar ook voor een hogere restwaarde van de auto.

over vwp shortlease

Over VWP Shortlease

VWP Shortlease is dé marktleider in shortlease. Wij zijn niet alleen actief in Amsterdam, maar door heel Nederland! Met een wagenpark van maar liefst 1800 voertuigen past VWP Shortlease zich perfect en flexibel aan jouw zakelijke of persoonlijke situatie. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons op!

De marktleider Amsterdam shortlease

VWP Shortlease is een bekende shortlease aanbieder in Nederland, waaronder de regio Amsterdam. Wij staan bekend om onze flexibele en klantgerichte aanpak bij het leasen van auto's voor kortere periodes. Of je nu een particulier bent of een bedrijf hebt, VWP Shortlease biedt diverse mogelijkheden om aan jouw mobiliteitsbehoeften te voldoen. Zo is er altijd wel een auto in de regio Amsterdam die bij jouw persoonlijke omstandigheden past.

Voordelen van ons shortlease aanbod

Een van de voordelen van VWP Shortlease is dat ze een breed scala aan auto's aanbieden, van compacte stadsauto's tot luxe modellen en bedrijfsvoertuigen. Dit geeft klanten de vrijheid om een auto te kiezen die perfect past bij hun wensen en budget. Bovendien zijn de leasecontracten vaak inclusief services zoals onderhoud, reparaties en verzekeringen, wat zorgt voor extra gemak en gemoedsrust voor de leaserijder.

Shortlease acties

Auto rijden in Amsterdam

Auto rijden in Amsterdam kan een uitdaging zijn, maar het biedt ook veel mogelijkheden om de stad en haar omgeving te verkennen. Hier zijn enkele dingen waar je rekening mee moet houden als je met de auto in Amsterdam rijdt:

Verkeersdrukte

Amsterdam is een drukke stad, vooral tijdens spitsuren en in het centrum. Verwacht veel verkeer, fietsers en voetgangers. Houd altijd rekening met andere weggebruikers en wees alert.

Trams en bussen

Amsterdam heeft een uitgebreid openbaar vervoerssysteem met trams en bussen. Let goed op de trambanen en geef voorrang aan trams bij kruispunten.

Parkeermogelijkheden

Parkeren in Amsterdam kan een uitdaging zijn en kan behoorlijk prijzig zijn, vooral in het centrum. Overweeg om te parkeren op P+R-terreinen aan de rand van de stad en gebruik het openbaar vervoer om verder te reizen.

Milieu zone

Let op de milieu zone in Amsterdam, waar bepaalde voertuigen met hoge uitstoot niet zijn toegestaan. Controleer of jouw auto aan de vereisten voldoet voordat je naar het centrum rijdt.

Eenrichtingswegen en grachten

Amsterdam heeft veel eenrichtingsstraten en grachten die de navigatie kunnen bemoeilijken. Gebruik een GPS of navigatie-app om je route te plannen.

Fietsers

Amsterdam staat bekend om zijn fietscultuur. Fietsers hebben vaak voorrang op fietspaden en sommige straten. Wees alert op fietsers en zorg voor voldoende ruimte bij het passeren.

Snelheidslimieten

Houd je aan de aangegeven snelheidslimieten, die variëren afhankelijk van de locatie. Snelheidscamera's zijn aanwezig en overtredingen kunnen resulteren in hoge boetes.

Toeristische attracties

Veel toeristische attracties in Amsterdam bevinden zich in het centrum, waar de straten smal en druk kunnen zijn. Overweeg om je auto buiten het centrum te parkeren en het openbaar vervoer of een fiets te gebruiken om de bezienswaardigheden te verkennen.

hoe werkt shortleasen

Hoe werkt shortleasen?

Het aanvragen van een shortlease bij VWP is meestal snel en eenvoudig. Je kunt hun website bezoeken of rechtstreeks contact opnemen met hun klantenservice om informatie en prijzen op te vragen. Het team van VWP staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en het afhandelen van de benodigde documenten.

VWP Shortlease heeft een goede reputatie opgebouwd vanwege hun betrouwbare dienstverlening en uitstekende klantenservice. Klanten waarderen hun flexibiliteit en het vermogen om snel in te spelen op veranderende behoeften. Dit maakt ons populair bij mensen die behoefte hebben aan mobiliteit zonder zich te willen binden aan langlopende leasecontracten.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare optie in Amsterdam en omgeving, is VWP Shortlease zeker het overwegen waard. Of het nu gaat om een korte zakelijke opdracht, een tijdelijk verblijf in de stad of gewoon de behoefte aan flexibele mobiliteit, onze shortlease medewerkers helpen je graag om de juiste auto te vinden voor jouw situatie. Of het nu gaat om een luxe audi e tron of een compacte elektrische auto!

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar

Shortlease acties van de week

 • ACTIE Tarief

  vanaf p/mnd
  € 395

  Toyota Aygo X

  De nieuwe Toyota Aygo X, geraffineerd en onbetwistbaar cool : de populairste SUV crossover van de stad. 

 • Nieuwste model

  vanaf p/mnd
  € 495

  Volkswagen New Polo

  Met z'n vernieuwde, gestroomlijnde design en z'n bijzondere accenten is de nieuwe Polo een opvallende verschijning. Leverbaar met 1.0 TSi 70kw motor. 

 • light hybride

  vanaf p/mnd
  € 560

  Ford New Focus Wagon

  De veelzijdige Ford Focus Wagon, ruimte en comfort gecombineerd met design, voorzien van talrijke slimme features. 

 • 12% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 640

  Cupra Born

  De 100% elektrische Cupra Born, impuls of a new generation. Uniek design en sportieve prestaties gaan samen. 

  vanaf 12% bijtelling
 • Sportief

  vanaf p/mnd
  € 920

  Audi Q3 Sportback

  De Audi Q3 Sportback, de vlotte looks en uitstraling van een coupe gecombineerd met de kracht, uitstraling en eigenschappen van een SUV.

Bekijk alle shortlease acties