Volvo lange termijn huur & korte termijn lease

Zoekt u een betrouwbare auto leasemaatschappij waar u voordelig een Volvo kunt leasen voor uw bedrijf? Dan zit u bij shortlease specialist VWP Shortlease goed. Wij bieden aantrekkelijke tarieven voor het kort leasen van Volvo leaseauto's en andere automerken. Bij ons leaset u onder andere de Volvo  V50, Volvo C30 en de Volvo S40.

Meest geleasete Volvo auto's van VWP Shortlease

Bekijk direct de meest populaire Volvo leaseauto's van VWP Shortlease, en vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Volvo van uw keuze!

1. Volvo V40
2. Volvo S60 
3. Volvo XC60

Zakelijke Volvo shortlease

Bij VWP leaset u op basis van shortlease. Shortlease is een aantrekkelijke lease variant, omdat het flexibeler en voordeliger is dan normale auto lease of daghuur van een auto. Een shortlease contract heeft een minimale looptijd van slechts 2 maanden. Hierna kunt u het contract op elk gewenst moment opzeggen. U loopt dus geen enkel financieel risico! Bovendien is het met shortlease eenvoudig om van leaseauto model te wisselen. U kunt dus altijd in de nieuwste Volvo modellen rijden als u dat wilt.

Scherpe shortlease acties

VWP biedt u altijd aantrekkelijke shortlease tarieven voor Volvo en andere merken leaseauto's, en daarnaast hebben we vaak tijdelijke scherpe shortlease acties op bepaalde modellen. Dat betekent: extra korting op het maandelijkse shortlease tarief! Benieuwd voor welke Volvo leaseauto's u deze maand profiteert van shortlease acties? Klik dan op de links hieronder en bekijk onze acties en alle Volvo leaseauto's! 
» Shortlease acties 
» Volvo shortlease  

Ander merk huren?

Naast Volvo auto's leaset u bij VWP Shortlease ook talrijke andere auto merken. Voor alle auto's gelden scherpe shortlease tarieven. Bekijk nu het volledige aanbod van auto merken op de website.
» Alle shortlease auto merken

Vragen? Bel 0546 - 714 417